Kocur666 Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Co o tym sadzicie ? Filmik Quote Link to post Share on other sites
relevant Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Fajny :) Fajny też Wam wyszedł dynamiczny montaż :) No i ładna miejscówka :) Choć zakończenie trochę przewidywalne ;p Quote Link to post Share on other sites
de Villars Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Spoko, dla realizmu można by spróbować podłożyć dźwięki wystrzałów z broni ostrej ;) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Ogólnie fajnie, ale teraz by sie przydało posiedzieć z miesiąc nad efektami dźwiękowymi i graficznymi. W takiej formie niestety wygląda to śmiesznie. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 A mnie rażą niedociągnięcia scenariuszowe. I realizatorskie. Scenariusz: Mniejsza o brak profesjonalizmu - bo może to są po prostu gangsterzy, i jakiegokolwiek wyszkolenia nie ma co oczekiwać - ale scena, gdzie snajper czai się na dachu, a patrolujący okolicę gangster właściwie włazi mu na plecy, z bronią przy ramieniu? Nierealistyczne do bólu. Snajper, być może, nie słyszy skradającego się za nim typka z G36c. Ale czemu tamten podkrada sie do niego na 2-3 metry na otwartym dachu (widać to, gdy snajper opuszcza stanowisko - widać trupa)? Ani nie wzywa tamtego do poddania się, ani nie strzela (a ma czystą pozycję)... Realizacja: - drugi gangster, tez który z G36c wchodzi do budynku ma odwrotnie ząłozony kolimator. - coś, co mnie rozbawiło do łez: ostatnie ujęcie (snajper zakładający okulary przeciwsłoneczne) kręcona jest przy dużo słabszym świetyle. Cała sekwencja przy silnym oświetleniu (dzień), aż do momentu kiedy cel pada na siedzenie samochodu. A potem nagle ciemno (zmierzch?) i snajper zakłada ciemne szkła... Czekał tam do wieczora? Z bronią u ramienia? Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Podejrzewam, ze odwrotnie założony kolimator miał na filmie imitować holograf :) Taki bardziej pro :D Quote Link to post Share on other sites
kozłov Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Na snajpie zamontujcie lunetę 4x32 minimum bo z tą to śmiesznie to wygląda.........ma być karabin a nie wiatrówka...zmieńcie lunete na większą. Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Za dużo filmów sensacyjnych. Może i na oskara szans nie ma ale gdyby spokojnie popracowac nad fabułą to byłoby niexle. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Przede wszystkim dźwięki. Bo to bardzo Hot Shotsowo wygląda.;p Quote Link to post Share on other sites
Crusher Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Wg mnie filmik fajny :) Chociaż troszkę razi ten brak dźwięków i niedoskonała gra aktorów (wiecej okrzyków przy dostaniu pocisku np, jakieś efektywne skoki) ładne ujęcia kamerą, chociaz jakby sie postarac bardziej to efekt byłby lepszy :) Biorąc pod uwagę fakt ze to jest robione amatorsko to oceniam to na 4 :) Quote Link to post Share on other sites
Garam Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 A jak ten filmik włączyć ? YouTube wyświetla mi bezczelnie komunikat: "To jest prywatny film wideo. Jeśli został on wysłany do Ciebie, upewnij się, że akceptujesz prośbę przyjaciela nadawcy." Quote Link to post Share on other sites
Shifty Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Widać zaznaczył sobie że mogą oglądać go tylko wybrani znajomi Quote Link to post Share on other sites
Crusher Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Widać zaznaczył sobie że mogą oglądać go tylko wybrani znajomi Albo zalogowani, ja akurat nie znam autora osobiście ;) , natomiast jestem zalogowany na YT Quote Link to post Share on other sites
Tomik Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Ja jestem zalogowany i tez nie moge ogladac. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts