Johann Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Mailowałem z Holmesem. Niektóre paczki już wyszły z WGC. Nie powinno być problemu z tym, aby rzeczy były u Nas do końca lipca. :) Link to post Share on other sites
Cybul Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Mailowałem z Holmesem. Niektóre paczki już wyszły z WGC. Nie powinno być problemu z tym, aby rzeczy były u Nas do końca lipca. :) W takim razie nie czytałeś chyba tematów o zamówieniach z lutego itd. Link to post Share on other sites
Johann Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Cybul nie w tym sens. Zwrot: nie powinno być problemu z tym, aby rzeczy były u nas do końca lipca jest jak gdyby sparafrazowaniem jego słów, które dostałem w mailu. Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 wiecie co wam powiem towarzysze? To jest ŻENUJĄCE poprostu... Link to post Share on other sites
xasistis Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 A zna ktoś numery paczek? Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Pewnie Holmes, i to jest wielka tajemnica. Prędzej Bursztynową Komnatę odnajdziemn! To do kiedy Panowie czekamy? Ludzie z lutowego/marcowego zamówienia jeszcze sprzętu nie dostali, a ci co dostali to tez raczej nie są pewni czy sprzęt jest z wgc. Do sierpnia, września? Czy jest taka możliwość aby wnieść pozew zbiorowy wobec Holmesa? Link to post Share on other sites
goren Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Numery paczek nie istnieją podobnie jak same paczki. Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Uczestnicy zamówienia marcowego już sie powoli szykuja do wizyty na komisariacie. To do kiedy MY dajemy czas Holmesowi? Do 1 września? Link to post Share on other sites
bl4zer Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Jeżeli wszelkie obawy sie potwierdzą, to możemy zacząć działać juz po 24 lipca.. Link to post Share on other sites
Chopin Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Potwierdzą się. Link to post Share on other sites
bociek Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Ja jestem za tym, żeby działać po 24 lipca, bo osobiście mnie już szlak trafia. 18 sierpnia idę do woja i wakacje chciałem się postrzelać a tu dupa... To co panowie? Policja? Czy najpierw zbiorowa prośba o oddanie kasy? Niech odda kasę i nie ściemnia, że jakieś paczki wyszły z WGC. Ja piszę dzisiaj maila, że chcę zwrot gotówki, zobaczymy co powie. Link to post Share on other sites
bl4zer Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Nie łudź się, że odpisze Ci na maila.. Link to post Share on other sites
bociek Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Kurde, to wszystko przypomina jakiś tani Hollywoodzki kryminał :-P Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Pisac maile warto, gdyż zawsze masz udokumentowaną próbę nawiązania kontaktu z panem H. To ja też dzis wysle maila. Link to post Share on other sites
killer666 Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 widzę że robi się już gorąco. Oby to ruszyło Homlesa bo ja jednak wolał bym broń niż kasę... Link to post Share on other sites
Chopin Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Spoko, holmes rozwiąże Twój problem... Nie zobaczysz ani kasy ani broni... Link to post Share on other sites
TYKA Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 a tu holmes już dawno za granicą pewnie ;] Link to post Share on other sites
killer666 Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 hehe nazbierał kasy i zwiał xD to wtedy bym go dorwał nawet w afryce więc nie spał by spokojnie ;) Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Ja pisałem o zwrot kasy mailem : "Witaj, >> >> W związku z ogromnymi opóźnieniami chciał bym sie wycofać z zamówienia. >> Opóźnienia które teraz narastają dzień za dniem, bez żadnej reakcji z >> Twojej strony zmuszają mnie do takich działań. I proszę nie pisać, że tak >> być musi - paczka z tego samego okresu z innego zamówienia wyszła 3dni >> temu. Specjalnie moniotorowałem tamtą sprawę. >> >> Z Poważaniem >> >> Maciej Gray" W odpowiedzi dostałem: " Witaj! > > Opóźnienie chyba nie jest "ogromne" ale póki jeszcze nie wyszły paczki z > WGC nie ma problemu z wycofaniem się. Daj mi tylko ze 2 dni, znajdę kogoś > kto "przejąłby" Twoje 130USD z zamówienia (niejako wskoczył na Twoje > miejsce). WGC niestety nie odsyła wpłat, może je najwyżej zmienić na store > credit. Daj zatem znać co robić. >" Na co odpisałem: Opoźnienie jest duże, koledzy z równoległego zamówienia już otrzymują swoje paczki. Zatem będzie trzeba znaleźć kogoś kto przejmie te dolary. Szczerze, chcę ten sprzęt i gdybym miał pewność że wywiążesz się z ustaleń nie było by problemów z tym zamówieniem. Gdybym wiedział że sprzęt został by dostarczony do końca lipca nie było by problemu I kontakt umarł a było to: 3 lipca... jest który ? 16 lipca!! Link to post Share on other sites
killer666 Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ja z Homlesem 8lipca pisałem i w sumie też się urwał kontakt bo nie odpisał już na ostatniego maila. może niedługo się odezwie :) ciekawe czy wogule zagląda na forum bo dawno już nic tu nie pisał. Link to post Share on other sites
Chopin Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Na moja prośbę otworzony został topic o opóźnieniach w zamówieniach Holmesa. Ponieważ teraz dyskusja toczy się w trzech wątkach proponuje dla spójności i porządku przenieść ją do jednego: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=48642&st=60 Link to post Share on other sites
Recommended Posts