mmaruda Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Już widzę jak się doczekacie tej gry o wojnie zimowej :roll: Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 co do waw'a.Wg mnie spoko gierka,lecz i tak cod4 jest o niebo lepszy.W coop'a jak masz oryginał mozesz grac,jak masz scrackowanego to pozostaje Ci hamachi i granie na servach coop postawionych przez graczy. Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Chyba zimnej wojnie. Zimowej. Poczytaj trochę. Quote Link to post Share on other sites
Zbych Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 No dobra, o Zimowej i ziemnej dałoby się zrobić. Ale fajne mieli straty Rosjanie po Zimowej. Ciekawe jakby to wyglądało z tej perspektywy. Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Zastanawiam się czy nawet warto zaczynać z CoD5. Warto ? Quote Link to post Share on other sites
bender Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Jak naprawdę nie masz co robić to tak, moim zdaniem można spędzić ten czas w lepszy sposób. ;) Tekstury w dżungli, które nie pozwalają okrążyć przeciwnika irytują, poza tym zdarza się, że jak staniesz obok przeciwnika to on Ciebie nie zauważa i strzela do innych. Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Little Bird: Moim zdaniem - nie. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Wg mnie dla odprężenia i spędzenia 5h na beztroskim łupaniu i oglądaniu masy efektów i bajkowej grafy - warto ;) Bo innych wartości ta gra nie przedstawia :D Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Bo innych wartości ta gra nie przedstawia icon_biggrin.gif Wszystkie CODy to bezmyślna, oskryptowana łupanka. Ale ileż to daje przyjemności ;) Quote Link to post Share on other sites
Valdemar Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 (edited) Ten, co poważnie się wkręcił w CoD4 niestety zauważy, iż CoD WaW jest nieudanym pachem do CoD4 zmieniającym (Celowo nie dałem tu słowa "ulepszającym" ponieważ grafika w CoD4 a CoD5 jest w innych klimatach co nie bardzo można ją porównywać, aczkolwiek CoD5 reprezentuje bardzo fajną, baśniową grafę) grafikę. Niestety, pache są darmowe a za tą grę, która jest użyta na identycznym silniku co cod4, każą sobie słono płacić. Za cod4 zaraz po premierze zapłaciłem 89,99 a cod5 kosztowała 109,99 w Media Markt'cie. Wydaje mi się że firma chciała pójść za ciosem i wykorzystać popularność serii oraz dobre rozwiązania (dodajmy- dobre to nie znaczy zajebiste) bo po prostu one się znudziły. Myślę że gra nie jest warta 50 zł. Dla czego? A dla tego, że nad tą grą firma "harowała" myślę że nie więcej niż 1,5 miesiąca, zmieniając wygląd broni i trochę skrypty, wydając na to małe fundusze licząc na ogromny zysk. Dodaję, że to moja pierwsza (i mam nadzieje ostatnia) nie kupiona oryginalna płyta z grą z serii. Wszystkie mam oryginalne i uznaję się za maniaka CoD. Dzięki że komuś chciało się czytać te bzdury :P Pozdrawiam Wierny, aczkolwiek rozsądny fun Call of Duty. Edited January 19, 2009 by Valdemar Quote Link to post Share on other sites
kokonesko Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 "cod4, każą sobie słono płacić. Za cod4 zaraz po premierze zapłaciłem 89,99 a cod5 kosztowała 109,99 w Media Markt'cie." T przeciez nie jest zla cena, sa przeciez o wiele drozsze gry. Quote Link to post Share on other sites
Szturmowiec19 Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Mi sie tylko podoba ta rusznica z misji w Stalingradzie i podkoniec misji w Berlinie i nic wiecej ;] Quote Link to post Share on other sites
Kozlowski Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Coś mało kto pisze o multi w cod5 ;) Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 (edited) A o czym tu pisać - praktycznie kalka CoD4. No i te prześmieszne dodatki do drugo-wojennych giwer... Edited April 8, 2009 by Robson Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Kozlowski, bo te noopki grają tylko na single ;p A ztego jak pogrywam sobie na publicznych sewerach to przeważnie Polacy wymiatają ;> Gierka ogólnie nawet na single jest wyczesana :) Czekam na 6 część, będzie do kolekcji :D Quote Link to post Share on other sites
Faworek Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Zgodzę się z tym że gra ma bajeczna grafikę i jest ona prostą nawalanką ;-). Lecz jeśli gracz się w nią wczuje to z wielką przyjemnością się w nią gra :uśmiech: . Natomiast wielkim plusem tej gry jest wspaniale zrobiony tryb MP który przebija wszystkie poprzednie a co do wymiatających polaków na publicznych serwerach według mnie ruscy grają trochę lepiej od nas ;-) Quote Link to post Share on other sites
Myrcha Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Fajna gierka, według mnie lepsza od 4, ale ostatnia misja nie chciała mi się wczytać więc usunąłem grę. Po upływie 6 miesięcy skombinowałem sobie jeszcze raz COD5 i czwarta misja nie chciała mi się wczytać, także nie przeszedłem tej gry do końca i chyba już nie będę próbował. Za to COD 4 przeszedłem dwa razy :uśmiech: Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
kaziustein Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 To może kup oryginał? Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Uwierz mi takie rzeczy zdarzają się i z oryginałami. Quote Link to post Share on other sites
kaziustein Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Jeśli tak to zwracam honor, jestem konsolowcem i moje obcowanie z grami na PC zakończyło się już jakiś czas temu. Co do samej gry w singlu gra się bardzo przyjemnie jak w każdym Call of Duty. Niestety do multi mam zastrzeżenia w szczególności do dziwnych respawn`ów na ogół blisko przeciwnika. W COD 4 też się takie zdarzają ale w tej części to już przegięcie. Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Fajna gierka, według mnie lepsza od 4, ale ostatnia misja nie chciała mi się wczytać więc usunąłem grę. Po upływie 6 miesięcy skombinowałem sobie jeszcze raz COD5 i czwarta misja nie chciała mi się wczytać, także nie przeszedłem tej gry do końca i chyba już nie będę próbował. Za to COD 4 przeszedłem dwa razy :uśmiech: Pozdrawiam. Mam tak samo, zacina się podczas wczytywania i nie idzie dalej. I pragnę dodać, że mam oryginał :) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Jestem jakiś felerny, faktycznie zmienie swoją ATI na Nvidie. Mnie się zacina, wolno chodzi i wczytuje dniami. :F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts