Cyrek Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Ma 3 lufy. Jedna kulka na każdą lufę. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Dzięki, jesteś mega :D Quote Link to post Share on other sites
siwaszek Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Ponownie pytam czy ktoś zna może jakąś Angielską stronę z tym Shotgunem bo na tych co znam niestety go nie ma Quote Link to post Share on other sites
Harki Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Arafat jak już się nim bawisz to powiedz jak jest z zasięgami u niego ? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Postrzelałem z balkonu troszkę - zasięg jakieś 20m po czym 0.2 Tokyo Marui zostają podbite mocno w górę - do tego momentu lecą spójnie, potem się rozdzielają Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Arafat widzę że porównywałeś wielkość shelki z łuską do ostrej. Jak jest ze średnicami bo wpadłem na pomysł żeby bebechy shellki przełożyć do oryginalnej łuski. Siwaszek poszukaj na Gunnerze albo RSOV bo u angoli chyba nie ma Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Quote Link to post Share on other sites
Panocek Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Arafat, czy przeładowanie sprawia jakieś poważniejsze trudności w "bezkolbówce"? Czy lepiej w stałą kolbę doinwestować? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Ciężko chodzi przeładowanie - słabszą ręką nie jestem w stanie przeładować Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Przeładowanie dotrze się Moja na początku też ciężko chodziła ale po jakimś czasie zaczyna pracować w bardziej przyjemny sposób. Co ważne starajcie się nie strzelać na sucho (bez kulek) Quote Link to post Share on other sites
Harki Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Arafat i ogólnie do wszystkich, można takie łuski kupic ale nowe ? Bo widziałem na allegro ale to już wystrzelone więc i trochę uszkodzone a ja bym chciał taką nową łuske (nie nabój). Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) A to ciekawe pytanie zaraz sprawdzę edit 5 minut póżniej są http://www.cabelas.com/cabelas/en/template...&id=0009260 jak są na cabelasie to w polskich sklepach wystarczy poszukać zresztą jak nie ma to można ściągnąc tylko zastanawiam się po co jak puste walają się po strzelnicach Edited August 18, 2008 by arend Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 A jak chcesz to zrobić, żeby łuska nie była wystrzelona? :F Quote Link to post Share on other sites
Harki Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) Są łuski nowe nie wystrzelone specjalne robione, i takich szukam ^^ Edit. Czy ten shotgun to tylko do budynków czy do lasu tyż jako tako będzie ? Edited August 18, 2008 by Harki Quote Link to post Share on other sites
Zdzich66642 Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Witam . Mam pytanie : czy mozna z tego shotguna strzelac tez po jednej kulce a nie caly czas po 3 ? Na krakmanie jest info na temat fpsów przy jednej lufie ( 300) i przy 3(270) Bede baardzo wdzieczny za szybko odpowiedz :) Pzdr ! Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted August 19, 2008 Author Report Share Posted August 19, 2008 Nie da się. Chyba, że załadujesz jedną kulkę do magazynka. Quote Link to post Share on other sites
Ruryk Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Panowie,ma ktoś fotki z akcji z użyciem tego szot'a ;]? Ogółem,rzecz biorąc jakbym miał wolne 100 zł to bym sobie sprawił taki otwieracz do drzwi :P - Czy po dalszym użytkowaniu ktoś zauważył jakieś problemy ? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) Człowieku ten sprzęt jest w polsce od 2 tygodni to jak może mieć dłuższe używanie Poczytaj wątek od początku Co do zdjęć to proszę (tyle że musisz sobie poszukać) http://picasaweb.google.pl/FredziaDM/ASGHuta100808 i tutaj http://picasaweb.google.pl/FredziaDM/ASGHuta130708 Edited August 21, 2008 by arend Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Zarąbisty shotgun. Dobre wykonanie, bardzo dobre osiągi. Klimatyczna zabawka. Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Widzę, że ktos już 7000kulek z tego wystrzelał, dość zacny wynik. A zaglądal ktos do środka już? Moje dotychczasowe shotguny cierpiały niestety na syndrom zrywania się wszystkiego co łączy tłokocylinder z czółenkiem, bo niestety było to z tworzywa. Zaglądał ktos juz tu do środka? Też jest plastik czy jakiś metal? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Nie zaglądam bo popsuje ,jak dotąd wszystko w porządku :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Amadeusz [T-d] Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) Wczoraj dostałem tego shotguna od Krakmanów, w sumie fajny sprzęt, troche ciężko sie go ładuje (było juz mówione, ale napisze). O osiągach nie powiem dużo ponieważ strzelałem jedynie w domu, więcej napisze po pierwszej strzelance z shotgunem w roli głównej... Edited August 29, 2008 by Amadeusz [T-d] Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 A ja już zrozumiałem, dlaczego u Krakmana firma jest podpisana jako "EE" - po prostu w logo są dwie schematyczne sylwetki ptaków z tak dziwnie zgiętymi skrzydłami, że wygląda to jak litera E. Quote Link to post Share on other sites
Amadeusz [T-d] Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 A więc byłem dziś w terenie i go przetestowałem... zasięg ok 30-40m (na oko) o celności dużo nie powiem, bo wiał u mnie silny wiatr, ale kulki od siebie leciały dość blisko, a więc nie ma zbyt dużego rozrzutu tych 3 kulek, a reszta to już bez rewelacji, bo to tylko zwykły shotgun tyle, że ma te 3 lufy. PS: dostarcze zdjęcia mojego shotguna (wersja A - z kolbą) w pierwszym tygodniu września Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts