Kangur_AU Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Czołem, Po 3 miesiącach czekania, w końcu otrzymaliśmy nową dostawę bukłaków SOURCE! Jutro późnym wieczorem pojawią się w naszej ofercie na ALLEGRO Jest tam kilka nowości, takich jak bukłaki w kolorze pustynnym oraz nowe wzory sprzętu. K. Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 WXP 3L COYOTE - 139,00 PLN WXP 3L OLIVE - 139,00 PLN 0,75 Kangaroo OLIVE + K93 CARGO 0,75 Kangaroo OLIVE - 109,00 PLN 0,75 Kangaroo COYOTE - 109,00 PLN DRYBAG - WAIST - 55,00 PLN DRYBAG - NECK - 55,00 PLN Quote Link to post Share on other sites
u99 Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Jakie są wymiary bukłaka WXP 3L COYOTE ? Czy będziecie mieć w sprzedaży także wersję 2 litrową WXP ? Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 WXP mają te same wymiary co standardowe source o tej samej pojemnosci. Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 2-litrowych NIE MA na stanie w tej chwili. na razie nie przewidujemy dostawy. Quote Link to post Share on other sites
u99 Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 2-litrowych NIE MA na stanie w tej chwili. na razie nie przewidujemy dostawy. <podziękował z telemarkiem> za szybką odpowiedź 8) Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 szybcy i martwi..... albo odwodnieni i martwi ;-) K. Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Wciąż nie ma aukcji. Kiedy można się ich spodziewać? Quote Link to post Share on other sites
Lobotom Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Pozostaje czekać w ukryciu. Na razie czekamy w ukryciu. Więc tak, kiedyś będzie. A jak będzie to będzie. Czekajcie w ukryciu. To tylko niektóre odpowiedzi na Twoje pytanie. Odpowiedzi,które zostały już udzielone w tym temacie :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Dokładnie tak. Plany nie organy - nie zawsze chcą grać. Dzisiaj dostawy SOURCE wychodzą do naszych dystrybutorów, handlowcy mi podpowiadają że CAPRI ASG wzięło dużą partię, myślę że w piątek będą już u nich na stronie www. Pozdro600 K. Quote Link to post Share on other sites
Krzysi3KOo Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 a tydzień później już produkt niedostępny ... poszły jak świeże bułeczki xD Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Kangur, może jestem ciemny, ale nigdzie nie mogę znaleźć ceny BPT-5... Ile sobie liczycie za to cudo? Kiedy pojawi się ono u Waszych dystrybutorów (vest, militaria...) ? pozdr. Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Cześć, Sugerowana cena detaliczna to 249,00 PLN. Sprawdź w CAPRI ASG. Byliśmy przez tydzień na targach, więc są zaległości w realizacji zamówień - myślę że do końca przyszłego tygodnia BPT-5 będą na stanie u kilku dystrybutorów. Musicie ich męczyć. K. Quote Link to post Share on other sites
dust in the wind Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Byliście? A stoiska nie było! Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Dokładnie :o Quote Link to post Share on other sites
Grey Fox Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Również nie znalazłem. Pani w informacji też nie słyszała o jakiśch specopsach :P Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Team Kangaroo był obecny, co prawda w okrojonej wersji bez stoiska i bez lachonów ;) Był i z lachonami, jeśli tak będzie mi wolno nazwać (nie obrażając) nowe, bardzo skądinąd przyjemne koleżanki z S-O C22 C., chodziło o hostessy:) Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Wpuszczali ze słomą, ale byłem przekonany że tylko osoby pełnoletnie. Ok, jeszcze raz dla ludzi NORMALNYCH: byliśmy na targach jako goście, wyjazd zajął nam praktycznie cały tydzień. Jeżeli firma SPECOPS wystawiała by się na MSPO to: 1. Było by znać miesiąc wcześniej na WMASG / SPECOPS / prasa 2. 10 sekund od momentu wejścia na targi zobaczył byś nasze LOGO 3. 30 sekund od wejścia na targi zobaczył byś nasze dziwki rozdające ulotki 4. 60 sekund od znalezienia stoiska SPECOPS trzymał byś w ręku szklankę wódki Jeżeli te 4 rzeczy nie nastąpiły to znaczy że nie było nas na targach. Niestety cyfra zablokowała w tym roku, takie czasy. :-) dla KRETYNÓW - czy ktoś jeszcze ma ochotę / chęci na idiotyczne docinki nie wnoszące nic do tematu? Czy Moderatorzy moga od czasu do czasu reagować? Jest merytoryczne pytanie - jest merytoryczna odpowiedź - a jak nie ma to proszę skasować, wszyscy wyjdą na tym lepiej. Pozdro600 K. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Zapewne to wprowadziło w błąd Zapraszamy do Kielc, na kolejną edycję Międzynarodowego Salonu Przemysłu Obronnego MSPO 2009, gdzie po raz kolejny będziemy mieć zaszczyt zaprezentować Państwu ofertę firmy SPECOPS. Serdecznie zapraszamy. http://specops.pl/nowosci.php Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 o fak. Tak, masz racje - zapomiałem to zdjąć - zmiany na www i grafik walił na ślepo. Kto czyta nowości? ;-) Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Ja np czytam regularnie :] Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Kiedy pojawi się ono u Waszych dystrybutorów (vest, militaria...) ? Wiem ze Gunsmoke miał/ma BPT5, któregoś razu wpadł mi w ręce ;-) Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Niniejszym staję w obronie chłopków ze Spec Ops'a. Na targach byli, wielokrotnie ich widywałam i kilkakrotnie rozmawialiśmy (bo to są naprawdę miłe chłopaki :-P ). Poza tym nie tylko Spec Ops nie miał stoiska w tym roku. Widział ktoś stoisko Helikona? Albo MIWO z Praszki? Croma ktoś widział? Ivo Hesta? A może wielką Lubawę? Kamę? Przynajmniej chłopaki ze Spec Opsa, choć bez ekspozycji, ale na targach byli. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Skoro już temat został poruszony, to przedstawiciele innych firm też byli na targach, choć bez ekspozycji. Jak np. Lubawa. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Hmm no jak tak liczymy to na targach był też Iwo-Hest i Helikon i Kama i pewnie jeszcze sporo innych... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts