Johann Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Tak jest źle,swoją drogą gumka JG wcale źle nie podkręca. :) Bierz systemę jak już zmieniasz. :) Quote Link to post Share on other sites
grimor Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Heh, krakmani już nie mają SYSTEMek (pisałem do nich, dostawa dopiero w maju :( ) Czyli co lepiej postrzelać się do maja na stockowej ? i później dokupić ? Czy wystarczy ten Guarder ? A tłumik właśnie zamierzam zakupić w SF i jak lepiej poczekać na ta gumkę to i ten gwint naprawczy zakupie. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Moim zdaniem poczekaj. Moim zdaniem poczekaj. Quote Link to post Share on other sites
Codename666 Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 U mnie siedzi Guarder i nie narzekam. Może dlatego, że staram się nie wyjmować zespołu lufy bo ponoć Guarder drze się tylko przy ściąganiu ;) Swoją drogą za te samą cenę masz Systeme, gdy ja kupowałem G'ietkę to nie miałem takie wyboru. Krakman jak na złość dodał do oferty gumkę dopiero jakiś czas po moim zakupie ;) Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 (edited) Ludzie no co wy? Guarder się drze? trzeci raz w życiu zmieniałem gumkę HU, wziąłem właśnie Guardera (Potwierdzam brak Systemy u Krakmana) i złożyłem bez problemu. A że stockowa lufa to raczej zdejmować go nie będę, bo zanim kupię preckę SYSTEMY to się przetrze. Bierz Guardera i się nie bój, albo pisz Krakmanom żeby Ci założyli. W większości egzemplarzy stockowa kręci jak chce. :wink: Edit: Bierz czarną, jest mocniejsza i twardsza, przez co łatwiej ją założyć. Edited March 31, 2009 by HellCat Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Heh, krakmani już nie mają SYSTEMek (pisałem do nich, dostawa dopiero w maju :( ) Czyli kupić gdzie indziej, co wyście się uparli na ten sklep, który od wieeeelu miesięcy jedzie już tylko na opinii? :roll: Ludzie no co wy? Guarder się drze? Tak, przezroczysty guarder drze się jak papier, opinia wyrobiona na trzech podartych egzemplarzach. :roll: Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Zaoszczędzają na przesyłce, bo możliwe, że mają niedaleko do sklepu. W każdym bądź razie bierz systemę, a nie stracisz, nawet czekając trochę dłużej na gumkę. :) Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Wejdzie. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Nie. Quote Link to post Share on other sites
Codename666 Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Podziękowania to już mogłeś na PW wysłać ;-) Zgłaszam temat do czyszczenia. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. Quote Link to post Share on other sites
Codename666 Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) W sumie prawda. Ale jakiś porządek by się przydał. Jednowyrazowe posty jakoś kują mnie (pewnie nie tylko mnie)w oczy. Przepraszam ja zbędną nadgorliwość jak określił to johny89. Edited April 2, 2009 by Codename666 Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 kują mnie (pewnie nie tylko mnie)w oczy Zgłaszam post do sprawdzenia pisowni. Quote Link to post Share on other sites
Codename666 Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) Zjadłem "ł". Przepraszam, jeśli to was tak kłuje w oczy ;-) Edited April 2, 2009 by Codename666 Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Podziękowania to już mogłeś na PW wysłać icon_wink3.gif Zgłaszam temat do czyszczenia. Wstrzymajcie się z czyszczeniem aż temat będzie maił 70 stron jak wresja C :P Quote Link to post Share on other sites
Mutos Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 W końcu postrzelałem ze swojej - małe dotarcie (2k x 0.2) HU działa poprawnie, skupienie mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło, zasięg OK. Jutro pierwsze strzelanie w warunkach "bojowych" :) Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 (...) skupienie mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło, zasięg OK. (...) Ludzie, trafiła mi się jakaś lepsza wersja czy też na 50 metrów w puszkę piwa trafiacie? wogóle to fajna jest z jednym - HU nie skręca za mocno kulek na boki - w mojej poprzedniej replice kulki latały jak przez "gwint" wiertła :wink: Quote Link to post Share on other sites
MrHK Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 (edited) 50m?! Mierzone miarą czy na kroki? Trafiasz za każdym razem czy po wywaleniu całej serii? Części zmieniane? Edited April 8, 2009 by MrHK Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Pytanie, moi mili. Czy któryś z was miał problemy z podawaniem na midzie MAGa i PJ-ach? Bo ja mam, w każdej sztuce, a posiadam ich 6. Tak więc nie polecam takiej konfiguracji. Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Jakie kulki ? Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 (edited) No P&J Premium :uśmiech: Się nieprecyzyjnie wyraziłem. Edited April 9, 2009 by pin-king-pin Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Wracając do mojego: trzy serie po trzy kulki i osiem trafień. Mierzone miarką 50 m, początek przy puszce na pniu, rączka u mnie pod nogami. Gietka full stock, mam w szufladzie gumę guardera - ale nie wiem czy opłaca się wymieniać póki ta się nie zużyje :-F Jeszcze jedno - Pin-king-pin, chodzi Ci o TE magi? Łeee, chciałem je sobie kupić :strach: :cry: Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Spróbuj innych kulek. Ja przy P&J premium tez miałem straszne problemy z podawaniem. Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Spróbuj innych kulek. Ja przy P&J premium tez miałem straszne problemy z podawaniem. Wywaliłem paczkę 3k sztuk, 0.23, ze stockowego hi-cap'a. Zero problemów, to raczej nie kwestia kulek. Ale pamiętać należy że to chińczyk, inni mogą mieć problemy... :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
JarekM Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 TE[/url] magi? Łeee, chciałem je sobie kupić :strach: :cry: mialem te magi... używałem i nie zaobserwowałem kłopotów z podawaniem kulek (przede wszystkim GunFire, w mniejszerj ilości G&G) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts