HellCat Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Nagle przestał strzelać? tak o - kulka, kulka, a potem to co opisujesz? Quote Link to post Share on other sites
Levvy Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Strzeliłem raz w semi, bez kulek dla pewności i potem to co opisuje. Quote Link to post Share on other sites
wrzesiek Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Spróbuj podpiąć baterię w innym miejscu, mianowicie przy gnieździe magazynka jest wtyczka. Mam nadzieję że pomoże :) Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Jak dla mnie zwarcie, albo coś w wtyczce albo bateria padła. Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 może bezpiecznik poszedł? Quote Link to post Share on other sites
Levvy Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Bezpiecznik cały, jutro jeszcze rozładuje i naładuje baterie, jeśli nie podziała to odsyłam na gwarancji. Quote Link to post Share on other sites
MrHK Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Nie ma gwarancji na baterie. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Jemu raczej chodzi o cały karabin. Spróbuj na innej baterii o większym woltażu, np. 9,6V. Quote Link to post Share on other sites
Levvy Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Ja jeszcze mam, rozruchową. Jutro dam znać czy coś dało ponowne ładowanie. Dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Levvy Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 (edited) BTW. Mógłby mi ktoś polecić dobrą ładowarke do 50 złociszy?(wiem wiem dobre i tanie to mit :-F ) Edited May 7, 2009 by Karolo0 Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Ansmann, http://www.asg.com.pl/product_info.php?products_id=217. Wolnoładowarka, ładuje długo, ale dokładnie. Quote Link to post Share on other sites
Levvy Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Będzie pasować do batki w G608 czy potrzabna będzie przejściówka? Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Wtyk - Large (do baterii small potrzebna przejąciówka) Naprawdę wszystko jest napisane. Możesz poprosić, żeby zmienili Ci wtyczkę. Quote Link to post Share on other sites
wrzesiek Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Mimo wszystko spróbuj podłączyć tam gdzie mówiłem. Też miałem podobną sytuację. Karabin nie strzelał tylko wydawał cichy jęk z GB, mimo że bezpiecznik był cały. Tak samo inny znajomy z grupy. Ja teraz już nie mam kabla w frontgripie. Baterię podłączam przy gnieździe. Nie musi to być ta sama awaria ale warto spróbować. Quote Link to post Share on other sites
Levvy Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Dobra ponowne rozładowanie i naładowanie pomogło dzięki wszystkim ;) Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Rada na koniec - kup lepszą ładowarkę ;-) Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 (edited) grrr... znów podbijam posta... :killer: Johann, ty masz magi m4. Jakie magi w sensownej cenie (max 50 zł, ale to totalny max), oczywiście metalowe, poleciłbyś do adaptera P&J? Midy KingArmsa są dobre? (jakoś przeżyję tą cenę... :wink: Edited May 9, 2009 by HellCat Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 (edited) Wiesz, ja mam adapter CA, mogę zobaczyć jutro BOYI dla Ciebie i powiedzieć co jest grane z nimi. One są w pełni metalowe i chyba za 29 zł były. Edited May 9, 2009 by Johann Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 grrr... znów podbijam posta... :killer: Johann, ty masz magi m4. Jakie magi w sensownej cenie (max 50 zł, ale to totalny max), oczywiście metalowe, poleciłbyś do adaptera P&J? Midy KingArmsa są dobre? (jakoś przeżyję tą cenę... :wink: Mam adapter P&J (a raczej BattleAxe) Mam midcapy metalowe firmy CA. Sprawują się świetnie i zdecydowanie polecam. Magazynki P&J nie polecam, gdyż miałem takowe i się sypią Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Polecam midy g&p.Sam miałem z 4, albo 5 najróżniejszych typów i kolorów.Każdy był dobry i dobrze wszedzie wchodzil. Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Ari - nie masz żadnych kłopotów typu ruszanie się magów w gnieździe? Bo od biedy CA mogłyby być... Nie jest to jakieś wyjątkowo delikatne? Wytrzymuje upadek z ~1,5 metra na ziemię? Jakiej firmy kulki stosujesz? Dzięki za pomoc! Quote Link to post Share on other sites
JarekM Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 (edited) Co do duetu konwersja BatleAxe i magi od eMki - polecam równiez PMagi Magpula. Edited May 10, 2009 by JarekM Quote Link to post Share on other sites
szym90 Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Pytanie: Właśnie wróciłem z strzalnki na której, krótko mówiąc, padało. Po powrocie rozłożyłem to co byłem w stanie na szybko rozłożyć i wszystko dokładnie wytarłem - czy warto do tego rozkręcać body żeby i je przeczyścić? Ile wilgoci mogło się tam zebrać? Byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź :) Quote Link to post Share on other sites
Codename666 Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Samo wyschnie ;-) Trochę deszczu nie zaszkodzi. Raz moja replika była narażona na 6godzin ulewy bez przerwy i jakoś żyje. Nawet specjalnie jej nie wycierałem. Chociaż mogłem mieć szczęście, tego nie wiem. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Ari - nie masz żadnych kłopotów typu ruszanie się magów w gnieździe? Bo od biedy CA mogłyby być... Nie jest to jakieś wyjątkowo delikatne? Wytrzymuje upadek z ~1,5 metra na ziemię? Jakiej firmy kulki stosujesz? Dzięki za pomoc! Właśnie magi P&J/Boyi są takie, że po upadku z metra itp. łamią się te plastikowe haczyki które odpowiadaja za trzymanie sie calego plastikowego wnętrza w metalowym "opakowaniu" Ja magami CA rzucam i wszystko gra (raz jeden przelecial 15 metrow bo koledze brakowalo amunicji :P ) i wszystko działa jak najbardziej i nie pęka. A ruszanie magów w gniezdzie występuje Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts