Moses Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Juz znalazlem interesujacy mnie lower, cena niestety mnie zabila w przeliczeniu na zl 2000. koszt porownywalny z hiendowymi receiveramu od ostrej, damn ;-) Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Szkoda fatygi na przerabianie lower receivera. Wystarczy zeszlifować stockowy i nanieść nową grawerkę: Quote Link to post Share on other sites
noah Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Czym smarujecie bolt żeby gładko chodził w suwadle, a czym samo suwadło? Oraz jaką część trzeba było by dokupić żeby zadziałał dosyłacz, który w Ino na starcie jest niestety atrapą. :/ Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Suwadło najlepiej niczym, wiecej smaru = wiecej problemow. Musisz je konkretnie rozśmigać. Bolta konkretnie wyczyść, odtłuść i możesz wtedy dać trochę silikonu. Pamiętaj aby po każdym strzelaniu z repliki rozłożyć ją do zera i konkretnie wyczyścić i konserwować. (jak to olejesz to zacznie rdzewieć) Dosyłacz masz np tutaj: http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airs...il?prodID=25873 Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 (edited) Czy Inokatsu planuje wypuścić wersje inne niż do tej pory wypuścili? Najbardziej zależy mi na jakiejś wariacji na temat M16 z odczepianą rączką transportową, resztę w późniejszym czasie bym dokupił tak żeby było z tego M16A4. Edited June 28, 2009 by Kosmo Quote Link to post Share on other sites
SARCO Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 http://www.inokatsu.com/product/item.asp?l...p;idproduct=952 Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 (edited) A co to za oznaczenia na tym body? Ni to EGA, ni to Colt, ani już w ogóle FN. Edited June 28, 2009 by Kosmo Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 A co to za oznaczenia na tym body? Ni to EGA, ni to Colt, ani już w ogóle FN. Body na amerykanski rynek (Inokatsu nie ma wykupionych praw Colta) Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) Inokatsu 2009 MTW V.2 Inokatsu has finally started development of there 2009 MTW rifles. There new M4 Sopmod is coming out soon with a new box, new parts, and a real Inokatsu Magazine for once. This model will be sold in the US compared to the previous set of 2008. They will have offical Colt trades and are almost complete for full marketing. Heres some pictures I got from Inokatsu yesterday! Edited July 21, 2009 by Amadem Quote Link to post Share on other sites
noah Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Na forum Arnie znalazłem fotki magazynków gg od Inokatsu. Ciekawe kiedy trafią do sprzedaży i w jakiej cenie… Quote Link to post Share on other sites
Neskey Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Ciekawe jest to kiedy wreszcie Ino zacznie robić magi na co2 bo z tego co widać te będą na GG. No i musieli dać to "Made in Taiwan" na denku? Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Kilka nowych fotek V.2 z Gas-Guns. Btw.Szkoda, że znów komora HU nie będzie regulowana z zewnątrz. Widać natomiast poprawę oznaczeń oraz dodane oznaczenia na Flat Top Picatinny Rail. Zobaczymy jak będzie sprawowało się suwadło i komora HU.. Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 (edited) Inokatsu 2009 już dostępna w pre-orderze: http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airs...il?prodID=27557 Więcej fotek: http://www.inokatsu.com/product/item.asp?l...p;idproduct=958 http://www.inokatsu.com/product/item.asp?l...p;idproduct=956 http://www.inokatsu.com/product/item.asp?l...p;idproduct=957 Edited August 29, 2009 by Amadem Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 witam, mam takie drobne pytanko :) jaki jest gwint na tłumik w m4 ino ? (14mm prawo czy lewoskrętny ?) pozdro Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 (edited) Kupując na Ra-t możesz wybrać. Ino wykorzystuje adaptery i możesz wstawić od RS jak i od AEG. Edited September 3, 2009 by Amadem Quote Link to post Share on other sites
noah Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Krótka recka wersji 2k9. http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airs...il?reviewID=236 Quote Link to post Share on other sites
Dziadek71 Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 I to jest właśnie to, co chcę zamówić w przyszłym miesiącu. Po przeczytaniu tej recenzji nie trafiają do mnie żadne argumenty wielbicieli WE(G&P). Miałem już AEG od Inokatsu (AK103) i wiem, że i tym razem się nie zawiodę.:) Quote Link to post Share on other sites
Neskey Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 A jak wygląda kompatybilność Ino np. z przednim chwytem lub zestawem szyn RIS/RAS na front jeśli chciałbym coś takiego przełożyć z WA(G&P)? Będzie trzeba coś piłować? Mam też pewne obawy związane z użyciem uppera od WA(G&P) w Ino - czy będą występowały jakieś luzy? Rozumiem że z takimi rzeczami jak muszka czy kolba to nie ma problemu jeśli chodzi o taką wymienność między tymi replikami. BTW mogliby wypuścić wkońcu jakieś magi CO2 przeznaczone do WA/Ino Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Z tego co wiem w WA upper i lower różnią się od RS, do Ino pasują uppery od RS więc wątpię aby między WA a Ino były wymienne. Niech ktoś potwierdzi lub zaprzeczy moim przypuszczeniom ;) Quote Link to post Share on other sites
noah Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 (edited) ^^ dowód: Edited April 8, 2010 by noah Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Niestety chyba rozczaruję niektórych w kwestii tego super odwzorowania 1:1 w stosunku do oryginału. Mianowicie oryginalny montaż QD S-ARMS za nic w świecie nie chce się dać zacisnąć na szynie upper receivera. Na przednich szynach tego problemu nie ma, ale kolimator zamontowany w tym miejscu wygląda nieciekawie. Quote Link to post Share on other sites
noah Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Może kwestia wyrobienia? Ja mam oryginalny montaż pod aimpointa i pasuje bez problemu. Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Wyrobienie raczej nie ma tu nic do rzeczy. Montaż zaczyna gryźć i pluć, gdy tylko zbliży się go do Inokaca. :-F Wajchę zaciskającą można przekręcić dosłownie o 10 stopni, potem ani drgnie. Widać to na fotkach. Montaż jest raczej OK. Nie widać żadnych odkształceń itp, do szyny w Scarze Aresa pasuje po prostu idealnie. Quote Link to post Share on other sites
Sanders Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 czy ktoś może wylistować jakie magi pasuja do M4 EV09 o który jest z nich najlepszy do tej repliki? Quote Link to post Share on other sites
Skaut Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Wczoraj mierzyłem wszystkie aimpointy jakie mam na składzie. Obydwa montaże QD A.R.M.S. - no problem. Aimpoint H-1 no problem, Comp4 - no problem, QD Aimpointa do Comp2 (kręcony), też no problem. Ale zdzisiu może to kwestia wyrobienia, bo u mnie ciężko wchodziły arms'y rzeczywiście. Drugi temat, mam przerobione magi pro wina, ale coś czasem bolt catch nie zaskakuje po wystrzeleniu ostatniej kulki. Ktoś zna przyczynę? Czy ja mam tylko takie wrażenie czy przednie szyny (wersja 2010) są normalnym zestawem od KA? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts