Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Oficjalny] MP5 [CYMA]

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A po co Ci wiecej? Poza tym sprezyna to przeciez nie jedyna rzecz decydujaca o fpsach... Po co by Ci niby bylo te 420fps w mp5? bez sensu ehh... Dzieciaki i ten ich poscig za fps-ami.

Z tego co wiem do budynku max 400fps wiec pytam jak to się dzieje ze M120 tu ma tyle fps a tu tyle... Nie chodzi mi o to żeby bylo ich dużo i dopisałem ze chce włąsnie dać springa M110 (chce grac w budynku) Jakby miała ta replika te 390 fps to nie bede zmieniał sprężyny- ale ponieważ inne bronie mają też tą sprężyne a wiecej fps to się zastanawiam jak to się dzieje i pytam ile naprawde ma MP5 CM fps (zmieniać sprnga czy nie)? (Tyle chciałem wytłumaczyć)

Jak się sprawują repliki do tej pory? :P Niech ktoś się wypowie co ma ją dosyć długo. Czy są jakieś usterki itp;p

Witam. Jestem posiadaczem mp5 cymy ze stałą kolbą. Muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony z tej repliki. Mam ją grubo ponad miesiąc. Wystrzelałem z niej +/- 6000 kulek i jak narazie nie mam powodów do narzekań. Nawet w największe mrozy hop-up podkręcał kulki gdzie w innych replikach odmawiał posłuszeństwa. Ogólnie polecam tego PEMA

juz 6K kulek? U mnie to niecale 3 hi-capy dopiero poszly :D

Tak jak pisałem posiadam tą replikę od końca listopada. Wyłączając święta to używałem jej co tydzień. Więc stopień styrania jest nie wielki, ale testowałem w ekstremalnych warunkach. Narazie odpukać nic się nie dzieje.

To z tym chwytem pistoletowym to wiem. Juz kilka razy rozbierałem replikę (u mnie są 2 piny- wersja z kolbą skł. w bok) i myślałem, że jest inne dojście. A jak komorę wyciagnąć i rozebrać to mi nie piszcie, bo chodzi mi o to w czym ta komora siedzi (ten "korpus" dla hopka).

• 2 weeks later...