Px Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Złożyłem u nich zamówienie na tam kilka paczek kulek. Nie było żadnej odpowiedzi o tym czy przyjeli czy coś... Pojawila sie jakas paczka i poleciałem z awizą na pocztę ale przy odbieraniu do końca nie byłem pewnien czy to od nich 8) troche potrząchałem pakunkiem i wszytko było jasne 8) Wszystko OK tylko mogliby potwierdzać przyjęcie zamówienia. Pozdrowienia! Link to post Share on other sites
PA Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Malkontenci zawsze się znajdą. Wolę zawsze dostać paczkę dnia następnego niż 10 potwierdzeń o przyjmowaniu, aktualizacji, przekazaniu do realizacji, realizacji, planowanym dniu dostarczeniu paczki. Jestem może nienormalny ale paczka jest ważniejsza niż potwierdzenia, a jeżeli składałeś zamówienie to powinieneś się liczyć w faktem, że możesz dostać zamówione przedmioty. Link to post Share on other sites
Lizard Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Wszystko OK tylko mogliby potwierdzać przyjęcie zamówienia. Pozdrowienia! hehe mialem wczoraj to samo :) zamowilem we wtorek i poprosilem o informacje, kiedy wysla, a wczoraj (czwartek) obudzil mnie listonosz uprzejmie proszacy o 300 pln :P na szczescie w desperacji udalo mi sie szybko pozyczyc. Mogliby napisac chociaz "paczka dzis zostala wyslana" i tyle, niemniej jednak tempo realizacji i brak zbednych utrudnien (1 raz u nich zamawialem, na kwote 300 pln a oni od razu wyslali i nie kazali nic potwierdzac) nalezy tylko zaliczyc na plus. Czlowiek nie jest przyzwyczajony do tego ze to tak szybko i bezproblemowo sie odbywa :P PLUS dla camo ode mnie. Link to post Share on other sites
Px Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Mogliby napisac chociaz "paczka dzis zostala wyslana" i tyle, Własnie o to mi chodziło 8) Pozdrowienia! Link to post Share on other sites
Wolv Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Takie pytanko: czemu na wmasg.pl przy tym sklepie widnieje napis NIE POLECAMY?? Link to post Share on other sites
Khunag Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Bo jakieś tajemniczy ostre zgrzyty były pomiędzy kolesiami z tego sklepu a ludźmi z WMASG. Jakieś wałki też podobno kręcili. To są informacje zasłyszane tylko, więc mogę nie mieć racji. Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted February 23, 2005 Author Report Share Posted February 23, 2005 I własnie z takich zasłyszanych informacji robia sie afery :)) Sklep Camo jest nie polecany przez WMASG ze wzgledu na jakość i cene sprzętu i usług jakie swiadczyli oraz podejście do klientów -przynajmniej na początku swojej działalności. Obecnie ceny spadły do w miare normalnego poziomu a sygnałów o nierzetelności sprzedawców coraz mniej, być moze Camo niedługo przestanie być "nie polecane" a moze kiedys w przyszłości bedzie polecane przez WMASG :wink: Pozdrawiam Cappuccio P.S. Prosze o zapoznanie sie z wszystkimi postami o CAMO na forum a pozniej rozwijanie tego wątku. Link to post Share on other sites
Wolv Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Ja zobaczyłem że nie polecacie tego sklepu, a potem przeczytałem cały ten topic. Nie czytałem nic o tym sklepie w innych topicach. Pozdro 4all!! Link to post Share on other sites
Procent Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 A ja tam z Camo jestem zadowolony. Zamawiałem od nich ładowarkę, a od jakichś 6 miesięcy regularne zamawiam kulki, po jednej paczce. Na początku zamawiałem przez telefon, potem przez formularz. Raz nawet SMSem wysłałem zamówienie i problemu nie było. Raz tylko zagubił się gdzieś mój mail, ale po jednym telefonie kulki były na następny dzień w domu. Do zakupionej ładowarki była dołączona ręcznie pisana instrukcja, co oznacza, że sklep nie wysyła bezmyślnie produktów. Był również numer telefonu do kontaktu w razie wątpliwości. Zadzwoniłem i odpowiedziano na wszystkie moje pytania. Ja jestem zadowolony i polecam. Link to post Share on other sites
Frugo Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 Khunag: jesli nie jestes czegos pewien bo tylko cos tam slyszales i to z trzeciej reki to moze tego nie pisz bo dzieki temu wlasnie robia sie konflikty z rzeczy nie dopowiedzianych do konca. Co do jakosci sprzetu jakos nie slyszalem od ponad pol roku zadnych ALE Co do cen - to niektore naprawde sa niskie i nizsze niz w innych sklepach Co do polecany czy nie to raczej nie ma to znaczenia. Na pewno maja klientow skoro dalej funkcjonuja, a ceny spadaja. :-) pozdrawiam, Frugo Link to post Share on other sites
Procent Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 No kulki to już dawno na Camo najtańsze były. Teraz dopiero ceny spadły w innych sklepach, ale ja z usług tego sklep nie zamierzam rezygnować :) . Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted February 25, 2005 Report Share Posted February 25, 2005 Po prostu drzewiej bylo mniej fajnie, ceny byly z nieba no i kilka innych rzeczy nie wzbudzalo zaufania ale jak widac, to juz najwyrazniej przeszlosc i klienci zadowoleni sa. Link to post Share on other sites
Khunag Posted February 25, 2005 Report Share Posted February 25, 2005 Khunag: jesli nie jestes czegos pewien bo tylko cos tam slyszales i to z trzeciej reki to moze tego nie pisz bo dzieki temu wlasnie robia sie konflikty z rzeczy nie dopowiedzianych do konca. Przeczytaj jeszcze raz ostatnie zdanie mojego posta, a zrozumiesz, że nie miałem złych intencji. Chciałem poniekąd "zmusić" osoby kompetentne do wypowiedzenia się w tej kwestii i jak widać udało się ;) Link to post Share on other sites
Stolar Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 Myśle że akurat w wątku o camo z uwagi na mała liczbę stron oraz spekulacje co do „niefachowej” obsługi wypowiedzi takie jak Cybula są jak najbardziej potrzebne. Idąc za jego przykładem: - raz zamawiałem 3 paczki kulek: wszystko w jak najlepszym porządku - kolega kupował socoma sprężynę i kulki: również wszystko ok. Obie transakcje odbyły się około 2-3 miesięcy temu Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Konfederat Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Nieaktualne, pomylilem sie. Link to post Share on other sites
Sony Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Ja parę razy dokonywałem (za pośrednictwem kumpla - zbiorcza paczka) zakupów w CAMO. Nigdy nie było problemów. Towar przychodził w termini i taki jak miał być. W prawdzie trudno przysłać "zepsute" kulki :D czy używany gaz :D ale kumpel kupił u nich elektryka. Inni kupowali różne mniejsze rzeczy i wszystko było OK. Link to post Share on other sites
Biper Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 Całkiem miły sklep;) W sumie dużo nie kupowałem(2.5k kulek), ale jestem zadowolony, przesyłka całkiem sprawna, jeżeli chodzi o kontakt mailowy to jest różnie;) Ogólnie polecam! Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 Nie moge sie dodzwonić do sklepu, na maile też zadnej odpowiedzi jak Wy u nich kupujecie ? Link to post Share on other sites
Px Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Ja też od nich nie dostałem żadnej odpowiedzi mailem ale paczkę wysłali :) Link to post Share on other sites
RED (Lone Wolf) Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 ja poprosilem o wyslanie potwierdzenia przyjęcia zamówienia no i ładnie odpisali. Tyle ze jak wyslalem zamowienie w tym ich "mailu" w srode wieczorem a odpisali w czwartek to nie wyslali w czwartek tylko w nastepny poniedzialek ;) ale to sie tez da przezyc 8) , ogolem wszystko OK. Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Hehe paczka przyszła tego samego dnia co porzedni post 8) Czas realizacji nie był jakoś rażąco długi, porównywalny z MG.pl ale co mnie zdziwiło to brak pewnego fanta w paczce. W sumie niby nic ale bede musiał zamawiac jeszcze raz i bulić połowe wartosci towaru płacąc przesyłkę :wink: Generalnie to następnym razem pozostawie maila w spokoju i podręczę więcej telefonem 8) , moze "złapie" kogoś w sklpie, wtedy powinno się udać złożyć kompletne zamówieie i unikne takich sytuacji. pozdrawiam wilku Link to post Share on other sites
prusak Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Witam. Ja z tym sklepem mam dobre doświadczenia. Zamówiłem tam karabin po bardzo okazyjnej cenie (GR-16 nie licząc przesyłki wyszedł mnie taniej o 279 zł niż na MG). Co do samej transakcji także nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko poszło gładko, tak jak powinno, kurier dostrczył paczkę w terminie, a w pakunku znalazło sie wszystko co winno sie tam znajdować. Kumpel miał z nimi problemy, ale wszystko wskazuje na to że będzie okej. Pozdrawiam i polecam sklep, prusak Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Jako punkt "za" moge dodac że dostałem maila o dostępnosci produktu którego nie było w paczce. Duzy plus dla nich, o nic nie prosiłem po prostu przy zmaówieniu poprzednio go nie było, o czym dowiedziałem się dopiero otwierając paczkę, a tu po kilkunastu dniach mail z info i linkiem ze produkt jest. + Link to post Share on other sites
T.J. Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 Hmmm... mam pewne zastrzeżenie. Wygrałem u nich konkurs dotyczący skrótu IPSC jakieś 3 miechy temu (co nawet napisali na stronie głównej sklepu), ale jakoś nagrody w postaci 2500 kulek 0.20 guardera do dziś nie otrzymałem (mimo przypomnienia się miesiąc po rozwiązaniu konkursu). Nie chodzi o to, że specjalniemi na tym zależy, ale IMO takie postępowanie ze strony sklepu jest dość niesmaczne :twisted: [EDIT 15.05.2005] - zadzwonili, przeprosili za opóźnienie, mówili o wysłaniu w tygodniu - w pełni zwrócę honor jak kulki dotrą 8) Link to post Share on other sites
Ciężki Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 jak ma się sprawa z kontaktem z Camo ?? wysłałem im @ kilka dni temu i nie otrzymałem żadnej odpowiedz i ............. ile Wy czekacie na odpowiedź z Camo ?? Link to post Share on other sites
Recommended Posts