Cybul Posted August 1, 2004 Report Share Posted August 1, 2004 Tak, to jest moja opinia o sklepie. Może lepiej nowy wątek założyć ? Quote Link to post Share on other sites
mssg1 Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 Niestety mój pierwszy kontakt z tym sklepem jest negatywny. Przed zakupem zignorowano moje maile z zapytaniem o towar (niezgodność fotek artykułu), a na dodatek po 3 dniach od złożenia zamówienia dostaje maila że towaru nie ma, będzie za 3 tygodnie :((( Pomijam fakt, ze stan magazynowy jest ustawiony na "JEST". Sami sprawdźcie : http://military.pl/s/m/scan/st=db/co=yes/s...tml?id=bXimLnjD Niestety raczej duży MINUS :( PS. Chodzi o butki Protektory GROM ! Kwestie breloczka pominę :( Quote Link to post Share on other sites
astral Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 byc moze tego rozmiaru nie mieli kiedy zamawiales , pomyslales o tym ?? Quote Link to post Share on other sites
FRAGER Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 Jesli chodzi o GROMki to jak juz masz zamawiac przez internet to zamow u producenta.Z przesylka wyjda Cie chyba 140zl z kawalkem.Cena u prodcenta wynosi chyba 135zl wiec mozna duzo oszczedzic a klopotu z rozmiarem nie bedzie.Sorki za offtopic :wink: Quote Link to post Share on other sites
Jimmy_007 Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Znacie może jakiś inny sklep intenetowy, gdzie można dostać Tokyo Marui MP5A3 ? Bo na Military.pl będzie dopiero za miesiąc. Quote Link to post Share on other sites
EC-Black Hawk Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Chodzi Ci o sprezyne czy AEG'a :lol: ?A tam, masz obydwa: Spręzyna na firearms'ie http://www.firearms.pl/Default.aspx?ProductType_ID=14 AEG na machunegun'ie http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=109 Quote Link to post Share on other sites
Weq Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Czy myslisz moze ze istnieje jakies podziemie internetowych sklepow oferujacych ASG ktore niedostepne sa dla "maniaków młodszych wiekiem i doświadczeniem..." a wiedza o nich jest przekazywana w zaszyfrowanych kopertach dopiero po charakterystycznym uscisku reki i tylko maniakom ktorzy maja conajmniej 1269 postow? Jesli tak jest naprawde to na pewno Ci o tych sklepach nikt nie powie. Skoro sprawdziles wszystkie sklepy wymienione na stronie glownej WAMSG to pozstaje czekac az sie pojawi w ofercie ew. poganiac sprzedawcow lub suzkac w komisie. No chyba ze nie sprawdziles - to do roboty. Weq Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Zawsze mozesz zadzwonić i zapytać sie kiedy będzie najbliższa dostawa a oni odpowiedzą (może sie zdarzyć ze dostawa przyjdzie a towaru nie ma w sklepie albo jest ale nie sprzedają ale to może być wina urzedu celnego który to ma jakieś waty) i trzeba cierpliwie czekać. Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 AEG na machunegun'iehttp://www.machinegun.pl/sklep/product_info.php?cPath=35&products_id=109 Fajnie, tylko to jest CA, a nie TM... :D Quote Link to post Share on other sites
EC-Black Hawk Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Oops, sorx musialo mnie przycmic :( Quote Link to post Share on other sites
wojt-as Posted October 10, 2004 Report Share Posted October 10, 2004 Niestety dąłączyłem do tych niezadowolonych. Ponad miesiąc czekam na reperację gaziaka. Ponoć jest to jakaś seryjna wada. Serwis mówi że to wina kierownictwa bo części nie mają a obsługa klijenta odsyła do serwisu. Szkoda kasy na telefony, trzeba mieć nadzieję że do przyszłego sezonu dojdą części. Próbowałem wymienić za dopłatą na elektryka ale chyba naiwny jestem. To sobie postrzelałem. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted October 10, 2004 Report Share Posted October 10, 2004 ja na wymianę magazynka czekam już dziesięć mięsiecy :) początkowo jeszcze dzowniłem, pan z serwisu zapewniał, ze wie, że trzyma ręke na pulsie i czeka na dostawe czesci, która to przedłużała sie w nieskonczonosc...w koncu sam sobie zamowilem ten magazynek z HK - doszedl w 3 dni....nie przekonuje mnie tłumaczenie ze sklep zawsze musi czekac na duza dostawe, bo im sie to bardziej oplaca itd...skoro ja moglem sprowadzic to rownie dobrze oni rowniez mogli sie pofatygowac z tak drobną rzeczą by zachowac profesjonalny wizerunek sklepu...zaoszczędzili z 50zł ale pozbawili sie klienta kóry mógł zrobić ponownie u nich zakupy za powyżej 1000zł...muszą miec niezłe obroty by sobie pozwalac na takie rzeczy... Quote Link to post Share on other sites
wojt-as Posted October 11, 2004 Report Share Posted October 11, 2004 Dokładnie! Proponuję zebrać się do kupy i postraszyć jakąś kontrolą inspekcji handlowej czy cóś takiego. :evil: Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted October 12, 2004 Report Share Posted October 12, 2004 ja dodam ze tez niegdys bardzo dlugo czekalem na nakolanniki u nich :) Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted October 12, 2004 Report Share Posted October 12, 2004 To i ja swoje trzy grosze dorzuce. Zamówiłem ochraniacze wyraźnie zaznaczjąc że mają być czarne. Przysłali zielone.... Koniec końców wymienili na czarne i dorzucili green gas. Wnioski chyba tylko takie: są niepewni albo solidni jak się im przypomni. Tyle mojej pieśni. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
PAT_Zamrok Posted October 12, 2004 Report Share Posted October 12, 2004 Może poprostu chcieli celowo komuś zrobić na złość i padło na ciebie Mario 8) Moim zdaniem zachowali sie na poziomie dodając do wymienionego sprzętu gadżet Quote Link to post Share on other sites
wojt-as Posted October 13, 2004 Report Share Posted October 13, 2004 Co innego czekać a co innego czekać do nowego sezonu. Może ktoś wie który sznurek trzeba pociągnąć aby byli "solidni". Quote Link to post Share on other sites
Nosallo Posted October 20, 2004 Report Share Posted October 20, 2004 Miałem okazję kupić u nich broń. Sprzedaż odbyła się celująco Ale teraz przez probemy techniczne chciałem skorzystać z gwarancji, która ponoć jest. Napisałem meila jednego, drugiego i....... brak odpowiedzi. Nie chcę mi się z nimi użerać. Więcej nic tam nie kupię. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Haron Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 Czytając te posty przeraziłem się nie na żarty :) Zamówiłem u nich Sig 552 Seals TM Kasę przelałem na ich konto tego samego dnia o 16.05. czekam już prawie trzeci dzien i mam nadzieję że dziś się pojawi(niby przesyłka kurierem). Jak w jakikolwiek sposób zrobią mnie w konia. To dam sprawę do sądu :twisted: bo 1100 PLN nie leży na ulicy. A jak droga prawna nic nie da To wytropię właściciela/li i pogadam z nim/i osobiście wyjaśniając mu/im gdy będzie/dą kopać sobie dołek w lesie co ja myślę o oszukiwaniu ludzi ciężko pracujących na pieniądze które u nich się wydaje. Prawo jest u nas do dup.... Czasem trzeba wziąc sprawy w swoje ręce. Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 Weź jeszcze pod uwage to ze jesli robiles przelew z poczty to kasa u nich bedzie dopiero za jakies 5 dni. Jesli robiles przelew z banku ti tez zalezy jakiego, jesli byla to tranzakcja wewnatrz banku (np z konta w PKO na konto w PKO) to na drugi dzien dopiero kasa bedzie. Jesli banki rozne to nawet do 3 dni. A oni Ci wysla paczke dopiero wtedy kiedy kasa znajdzie sie u nich na koncie, a nie wtedy kiedy dostana maila od Ciebie "juz wplacilem, wysylajcie paczke". Wiec troche wyrozumialosci, a nie stresujesz sie jak 5 letnie dziecko. Jesli czekasz juz prawie 3 dzien to wnioskuje ze wyslales kase w srode o 16, jestes pewien ze 05 a nie 06 ? :lol: Kasa w najlepszym wypadku dotarla do nich wczoraj przed 15 i wyslali paczke, dzis powinna byc kolo 15 - wtedy zazwyczaj jezdza kurierzy. Ale jesli kasa dotarla np po 16 to juz Ci jej nie wyslali wczoraj tylko dopiero dzisiaj. Itd itd... Quote Link to post Share on other sites
Haron Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 Potwierdzenie że mi wysłali przesyłkę przyszło mailem następnego dnia o 11.12 Zresztą nie chodzi mi o to że porzesyłka się spóźni :) Ale o to że konsumenci dają się czasem sami robić w konia i sprzedawcy to perfidnie wykożystują. Wykożystują także to że konsumenci nie znają wszystkich swoich praw. Więc niech sprzedwawcy zrozumieją że w śród konsumentów są ludzie którzy doprowadzeni do ostateczności mogą zacząć działać nieracjonalnie i np. jak to ostatnio było - jakiś gostek wpadł do firmy i zaczał strzelać do pracowników(z broni ostrej). :) Poza tym Sprzedawcy też są konsumentami i mam nadzieję że i ch ktoś w konia robi :P Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 yyyy 12tego wyslali a Ty czekasz 3ci dzien? cos nie tak... poza tym jesli zamowiles przesylke poczta to poczta ma 14 dni na dostarczenie paczki. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 Navy 8O - przeciez koleag wyraznie napsial ze zmowil kurierem i w dodatku nigdzie nie podal zadnych dat :) wiec skad ta poczta i 12sty?????? :) poza tym chcialbym widziec jak ksenomorf "bierze sprawy w swoje rece".... :lol: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 Navy 8O - przeciez koleag wyraznie napsial ze zmowil kurierem a nie zuwazylem, sorka i w dodatku nigdzie nie podal zadnych dat :) wiec skad ta poczta i 12sty?????? :) ech, sorka, ale dla mnie zapis "11.12" to data a nie godzina :) Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 i w dodatku nigdzie nie podal zadnych dat :) wiec skad ta poczta i 12sty?????? :) ech, sorka, ale dla mnie zapis "11.12" to data a nie godzina :) ;) Nawet jesli, to wychodzi z tego jedenasty grudnia, albo dwunasty listopad. :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts