Symoh Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) Edited June 25, 2011 by SzymekPWR Link to post Share on other sites
Spoon8 Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=jluv2HxFEqs&feature=grec_index Awesome ninja :D Edited August 6, 2011 by Spoon8 Link to post Share on other sites
rain777 Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 ninja mouses :P Link to post Share on other sites
Hooliganek Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 To moja stylizacja ninja ASG Jak widać nie do końca idealna (czekam jeszcze na buty) Link to post Share on other sites
Perski102 Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 (edited) Niewidzialny ninja :hahaha: - teraz możesz zdejmowac wroga gumowym nożem , bo on Cię nie zauważy :biggrin: Edited October 3, 2011 by Perski102 Link to post Share on other sites
Hooliganek Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 A to gumowy nóż też widać? Damn nigga! Link to post Share on other sites
durrr Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 To jest chyba najlepszy temat jaki widziałem na tym forum :D Link to post Share on other sites
Cichy112 Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Czuje się z siebie dumny... Opracowałem techniki ninja do perfekcji... Otóż siedząc ostatnio na respawnie... podwędziłem koledze który był w akcji bułkę z plecaka! To dopiero umiejętności... :D Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Chłopie, to jest nic! Ja złapałem kulkę ręką. Link to post Share on other sites
colonel Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 a ja złapałem kulke nosem i mam na to światków..... i pewnie bym o niej nawet nie wiedział z przypływu adrenaliny i bólu , dopiero po 4 godzinach jak sobie kichnołem to kulka wypadła mi z nosa. ...to sie nazywa Nindża :cool: Link to post Share on other sites
Cichy112 Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Patrzcie! Ninja kulka wpadła do ninja nosa! Toż to wspaniałe :D Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Ja niejednokrotnie całą serię na ryj złapałem i się nie chwalę :D. Link to post Share on other sites
Dread Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Razem z chłopakami też zapragnęliśmy zostać Ninja :) Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Katana kontraktowa czy mil-tec? Link to post Share on other sites
Dread Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Nie mogę zdradzić, bo jej nazwa jest owiana tajemnicą przekazywaną tylko z ucznia na mistrza :) Link to post Share on other sites
orzeszek616 Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 http://www.google.pl/imgres?q=ninja&hl=pl&sa=X&biw=1680&bih=860&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=b9UarqS-8mYioM:&imgrefurl=http://metalgear.wikia.com/wiki/Cyborg_Ninja&docid=1XPZ0LoH1GJjxM&imgurl=http://images.wikia.com/metalgear/images/1/1b/Grey_fox.jpg&w=330&h=336&ei=59WiToPrOIT4sga-tcm_Aw&zoom=1&iact=hc&vpx=893&vpy=441&dur=75&hovh=227&hovw=222&tx=139&ty=89&sig=109457970782470647624&page=2&tbnh=147&tbnw=143&start=36&ndsp=32&ved=1t:429,r:12,s:36 teraz jest nawet cyborg ninja Link to post Share on other sites
snajperswd11 Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Przebrnołem przez ten temat i jednym słowem ,,ała" !!!Dzisiaj w realu ninja to pic na wode. Zanim zdąży swoją pseudoszabelkę wyciągnąć to już by mu ktoś dupę odstrzelił z broni palnej! Także ninja dzisiaj to bajka:) Tyle od emnie. Pozdrawiam!!! Link to post Share on other sites
Yfronus Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 ŁAAAAAAAAAAŁ. Twoja 'nowa' teoria zrewolucjonizuje myślenie świata o ninjach. Link to post Share on other sites
Dread Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Jak ktoś ma mu tyłek odstrzelić, skoro ninja przetnie kulę na pół mistycznym cięciem mocy? Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Przebrnołem przez ten temat i jednym słowem ,,ała" !!!Dzisiaj w realu ninja to pic na wode. Zanim zdąży swoją pseudoszabelkę wyciągnąć to już by mu ktoś dupę odstrzelił z broni palnej! Także ninja dzisiaj to bajka:) Tyle od emnie. Pozdrawiam!!! Chwila... sugerujesz, ze aktualnie ninja nie mają racji bytu na współczesnym polu walki? :o to ciekawe co CIA, FBI, CNN i NBA zrobią ze swoimi prywatnymi armiami... Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Zgłoszą się do ciebie po poradę. Ewentualnie zadzwonią po specjalistów od siania chamstwa i zgorszenia. Link to post Share on other sites
Ghost1 Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 (edited) Tak długo śmialiśmy się z naszego nindży, że chłopak chyba się wnerwił, i zaczął zaciekle dążyć do realizacji swojego pomysłu :) BA! Nawet ma już nawet swoją prywatną armię, która specjalizuje się w przeskakiwaniu przez murki i dźganiu plastikową kosą. :D Dla niedowiarków: http://en.vidivodo.com/641746/ulimate-ninja-fight Pozdro Edited October 25, 2011 by Ghost1 Link to post Share on other sites
Mati_kawa Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Tak długo śmialiśmy się z naszego nindży, że chłopak chyba się wnerwił, i zaczął zaciekle dążyć do realizacji swojego pomysłu :) BA! Nawet ma już nawet swoją prywatną armię, która specjalizuje się w przeskakiwaniu przez murki i dźganiu plastikową kosą. :D Dla niedowiarków: http://en.vidivodo.com/641746/ulimate-ninja-fight Pozdro Kreatywny bardzo ;) Link to post Share on other sites
Aurendil Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Dzisiaj w realu ninja to pic na wode. Zanim zdąży swoją pseudoszabelkę wyciągnąć to już by mu ktoś dupę odstrzelił z broni palnej! Wow, ktoś potraktował ten temat poważnie :) Oczywiście, ninja w realu nie używali karabinów, bo ich nie było. Ale stanowili swego czasu odpowiednik dzisiejszych sił specjalnych więc, pomijając samo użycie broni która się zmieniła, mieli prawdopodobnie sporo umiejętności przenikania i działania na terenie zajętym przez wroga. Dzisiejszy obraz ninja został ukształtowany przez sztukę, łącznie z wyglądem Za wikipedią Jednak brak jakichkolwiek historycznych informacji potwierdzających używanie przez ninja stereotypowo wiązanego z nimi czarnego kostiumu. Takie przedstawienie ninja wywodzi się z teatru kabuki - charakterystyczny czarny ubiór noszony był tam przez pomocników zajmujących się rekwizytami i scenografią podczas przedstawienia. Widownia przyjmowała, że są oni "niewidzialni", dlatego postacie ninja noszących takie kostiumy również miały symbolicznie być "niewidzialne". Ponadto, widowni trudno było odróżnić ich od pomocników, co potęgowało efekt zaskoczenia po dokonaniu "zamachu". A co do ninja w airsofcie. Jak impreza ma charakter symulacji działań realnych oddziałów czy rekonstrukcji , to wszelkie przebieranki i robienie sobie jaj przeszkadza. Na asgowym larpie czemu nie. :) 5 stron robicie tu sobie jaja z dzieciaka który chciałby być "taki sam jak ninja". Duzi chłopcy udający sealsów czy rangerów i traktujący to z kamienną powagą i na serio też są śmieszni. A jeśli to jest normalne raz na weekend chcemy się oderwać od "realnego życia" i latamy z kałaszami i m16 po lesie, to czemu czepiać się kogoś kto chce latać z nunchako i dmuchawką. Ostatecznie rekonstruować ninja jest większym wyzwaniem. Mniej materiałów, "kontraktowy" staff tylko w muzeum, a nawet porządne repliki jakby niełatwe do zdobycia i drogie. :D Link to post Share on other sites
Viamortis Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Proponuję wielkie Airsoftowo-Ninjowe pojednanie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts