Regdorn Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 Witam wszystkich! Właśnie rozmawiałem z Witem oglądającym teren pod potencjalną imprezę alternatywną dla odwołanej imprezy w Wędrzynie. Teren jest w większej części leśny i znajduje się w rejonie wszystkim (no prawie ;)) znanej Kobylej Góry. Zostałem poproszony o zorientowanie się ile osób szacunkowo by się miało pojawić. Termin to o ile dobrze zrozumiałem 12-13.VI (znaczy czerwca ;)). Proszę o zamieszczanie wstępnych ale odpowiedzialnych ( :!: ) deklaracji. Chodzi głownie o ilość miejsc jaką będzie trzeba zarezerwować. Koszt jednego noclegu to 20zl. Na Kruki można wstępnie liczyć myślę w składzie conajmniej 6 osób. Pozdrawiam, Regdorn Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 no to ja odpowiemnie czekając na naszego "prasowego": z PATu pojechało by od 5-10 (być mozę i więcej-zalezy czy wit pozwoli przyjechac paru 17-latkom) osób zalezy od ilosci jadących samochodów. Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 No jak Reg powiedzial ... ja przylece z mila checia do oslawionej Kobylej Gory :) Juz sie nie moge doczekac. P.S. Brawo dla Wita za podjecie wyzwania Link to post Share on other sites
Kuba Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 "Jak nie jak tak" jak mawiał Ferdziu :D . Termin sesyjny więc może być różnie ale kogoś do parki powinienem sobie znaleźć :P . Stan-2. Pozdrawiam KZ Link to post Share on other sites
The Ghost Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 Małe pytanko (skoro mam już jechać to musze wiedzieć gdzie :)) czy to jest ta Kobyla Góra koło Wrocławia tak w połowie drogi miedzy Ostrzeszowem a Syców? Czy jest jeszcze jakaś inna? Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 Z informacji wywiadu to jest wlasnie ta Kobyla ... www.wmasg.pl/news/kobyla.jpg - mapka orientacyjna Link to post Share on other sites
The Ghost Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 Cholera, daleko, ale co tam pewnie pojade choćby nawet sam, po konsultacji z kolegami z teamu dam konkretna odpowiedz ilu nas bedzie, a jak na razie to ciesze sie, że ktoś wzioł sprawe w swoje "łapska" i rzucił cień nadziei na ogólnopolski zlot miary Wędrzyna :) DUŻE BRAWA PANOWIE :!: Link to post Share on other sites
Cybul Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 SF 1-3 osoby. Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 RAI 2-4 osoby ciezko mowić za całą ekipe w sobotepo manewrach bedzie cos wiadome Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 Kilka słów tytułem wprowadzenia: 1. Szczegóły całej operacji podam, gdy tylko będą znane. 2. Szacunkowy koszt, zawierający: nocleg, posiłek, naszywkę szacuję na ok. 40 zł od osoby (jest to wielkość szacunkowa, więc proszę nie rozwijać jeszcze dyskusji). 3. Ilość miejsc będzie zapewne ograniczona - uzależniona od możliwości noclegowych. 4. Tak Ghost, to jest ta Kobyla Góra. 5. Regulamin imprezy opublikuję, gdy wszystkie okoliczności będą sprzyjały i zorganizowanie imprezy się uda. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
rezul Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 a nie mozna tego zrobic tego troche wczesniej ? w czerwcu juz sie sesje zaczynaja :-( moze 5-6 czerwiec albo najlepiej w srodku maja Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 A może w długi weekend ? No i zaczyna się zwyczajna "śpiewka"... Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 hehe ja mam 16 czerwca obrone mgr i nie mam pojecia co kobyla przeszkadzał by w takim "egzaminie"- tzreba sie odstresować pzred egzaminem :D; organizator mówi 12-13 i bedzie 12-13; PAT sie stawi w x-ray wedle prikazu. Link to post Share on other sites
Padre Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 Nie chcę się jeszcze wypowiadać za wiekszość ale Trójmiasto raczej nie zawiedzie i kilka-kilkanascie osób pojawi się z pewnością. Duchem z Wami. Link to post Share on other sites
Davidoff Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 Witam wszystkich Poznańskie FST powinno się stawić w liczbie około 5 osób (potwierdzę po jutrzejszej akcji), chociaż liczę nawet na więcej, gdyż tylko wypatrywaliśmy jakiejś większej imprezy, która nie byłaby oddalona od Poznania o 300 czy 500km :wink: Termin mnie osobiście odpowiada - dawno skończę już ustne, przyjadę na zakończenie roku, a do egzaminów zostanie jeszcze trochę czasu 8) Pozdrawiam PS. Brawa dla Wita za podjęcie wyzwania w obliczu "niewypału" :wink: Wędrzyna. Link to post Share on other sites
Mateo Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 Postaramy się wystawić reprezentację w sile 4-5 zawodników. Link to post Share on other sites
Lotos Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 Prawdopodobnie PET pojawi sie w sile 5-8 emerytów. Link to post Share on other sites
Hargin Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 podczepiam sie pod PETow i tez sie stawie ;) Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 Znalazłem sponsora na beczkę piwa... :wink: Potwierdzenie noclegów będzie najpóźniej w poniedziałek... Link to post Share on other sites
Cybul Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 Shannon jakies fotki terenu masz? Jak cos to wyslij mi na poczte a ja moge wrzucic na serwer i wkleic na forum. Link to post Share on other sites
Dredd Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 Gęsiory zapewne wystawią swoja reprezentacje jak silna to zobaczymy Pozdrawiam Dredd Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 Odemnie bedzie 1 - 2 osoby. Link to post Share on other sites
BoT Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 Witam Z Białegostoku myślę, że pojadą conajmniej 2 osoby, ale mam nadzieję, że więcej. Pozdrawiam BoT Link to post Share on other sites
DZIKI GHOST Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 Witam, Jeśli chodzi o termin o którym pisał Regdorn, to GHOST SQUAD Gniezno (4 osoby) wstępnie deklaruje swoją obecność. Pozdrwiam i czekam na dalsze rozwinięcie wątku. Link to post Share on other sites
Zjawa Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 o jaka macie ladna nazwe ghost squad :roll: nasi też będą. Ile osob ciezko mi powiedziec bo to zalezy od sesji studentow. podejzewam od 2 do 5 osob. Link to post Share on other sites
Recommended Posts