Sarecik Posted April 26, 2017 Report Share Posted April 26, 2017 Wybór jest nawet konkretny, ceny również. Niewątpliwie zaletą jest szybka wysyłka: paczkę InPost dostałem w ciągu 24h na drugi koniec Polski. Jak najbardziej polecam. Quote Link to post Share on other sites
Lapidus Posted May 9, 2017 Report Share Posted May 9, 2017 Posiada ktoś zbędny kupon rabatowy do azteko.pl ? :D Quote Link to post Share on other sites
NOWIC Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Pierwsze zakupy za mną. Na plus: - spory wybór produktów - sprawna realizacja zamówienia - wygodne formy płatności i wysyłki - dobra komunikacja mailowa Na mały minus: - czas oczekiwania na niektóre produkty - ograniczony wybór replik broni długiej innej niż m4 Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Trochę spóźniony pozytyw, ale kolejne zakupy stacjonarne i znowu profeska. W sobotę pod koniec pracy, była całkiem niezła kolejka. Mimo, że sprzedawca mógł się już zawinąć, rodzina czekała, to profesjonalna obsługa do samego końca. Nawet nie odmówił chronowania. Z minusów to nieco słaba słyszalność podczas rozmowy tel. ale można było się dogadać. Polecam ;) Quote Link to post Share on other sites
OjciecMateusz Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Zamawiałem właśnie magazynki i tłumik, zamówienie 47355 - realizacja w 1 dzień roboczy, wszystko tak jak trzeba. :) Polecam Azteków! Quote Link to post Share on other sites
Under B Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Mój ulubiony sklep stacjonarny. Nie wiem jak z wysyłkami, ale stacjonarnie wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam! :) Quote Link to post Share on other sites
NOWIC Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Kilka nowych zamówień poszło i wszystko sprawnie i na czas. Krótkie terminy realizacji i rozsądne ceny. Potrafią też wyczarować coś zupełnie spoza oferty i doradzą tak aby kasa nie poszła psu w..... Cały czas mój NR1 wśród airsoftowych sklepów. Quote Link to post Share on other sites
mk29 Posted October 5, 2017 Report Share Posted October 5, 2017 A ja narazie czekam ponad tydzień aby duże już opłacone zamówienie wyszło. Trzeba chyba jednak za pobraniem brać to się uwijają. ;-) Quote Link to post Share on other sites
NOWIC Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 Moje zamówienie tez trochę opóźnione ale na stronie uprzedzają ze będą obsówy... jakiś remont, remanent czy inne coś. Quote Link to post Share on other sites
Jodi Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 Pełna profeska. Na miejscu rodzinna atmosfera, zamówienia przez stronę do odbioru w sklepie ekspresowo. Serwis bajka. "Elastyczne godziny otwarcia". Inteligenty system kolejkowania :icon_biggrin: . Trzeba uważać bo tam się wraca, i wraca i wraca... ;) Quote Link to post Share on other sites
Stinger123 Posted May 15, 2018 Report Share Posted May 15, 2018 (edited) Zamawiał ktoś już od nich repliki np JG konkretnie to ak z kolbom od m4 to oryginał czy podróba ponieważ oznaczenia z tymi z tanich militariów na chwycie się nie zgadzają a poza tym jest spora różnica cenowa 1100 vs 680 . Proszę o szczere odpowiedzi z góry dzięki. Uprasza się o staranniejsze podejście do pisowni - tak niechlujne posty będą leciały w kosmos /Szmeru Edited May 18, 2018 by szmerglu Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 19, 2018 Report Share Posted May 19, 2018 Kolejne zamówienie bardzo szybko zrealizowane, niestety ostatnio zaczęli korzystać z usług dodatkowej firmy - apaczka.pl, przez co (mam wrażenie) proces dostawy jest wolniejszy. Zrobiłem jednego dnia 4 zamówienia w 4 różnych sklepach. Z 3 paczucha przyszła na drugi dzień, na aztekową czekałem 4 dni. Quote Link to post Share on other sites
Tadzwirz Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Dwa zamówienia w przeciągu miesiąca. Jedno opłacone z góry a drugie za pobraniem. Obydwa zamówienia zrealizowane i dostarczone w ciągu 48 godzin od złożenia zamówienia. Ogólnie oceniam wszystko na piątkę z plusem, jedyny minus to kontakt telefoniczny a raczej jego brak... Dodzwonienie się tam graniczy z cudem ale po za tym jednym szczegółem wszystko jak najbardziej pozytywnie. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Asayanami Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 Jestem pod wrażeniem. Zamówienie w czwartek o 13:00, o godzinie 15:20 wiadomośc o nadaniu paczki, przesyłka u mnie w domu o 18 w piątek (poczta polska). Bardzo ekspresowo i bezproblemowo. Na pewno będę częściej u nich zamawiał Quote Link to post Share on other sites
aquater Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 Paczki przychodzą dość szybko... Jest jedno ale Nie mają pojęcia co sprzedają. Zamówiłęm handguard Przyszedł. Po otwarciu brakowało podkładek dystansujących i klucza. Nakrętka miała źle zrobiony gwint. I najlepsze- zwrot. Tel nie odbierają. Na fb nie odpusują. Na email po bardzo długim czasie. Ko kilku tygodniach i wielu emailach zwrócili ale za sam produkt. Bez kosztów wysyłki od nich do mnie. Za odesłanie również nie oddali. Mimo wiadomości email- cisza. Ale w sprawie zapytania o produkt- odpisali bardzo szybko. "Janusze biznesu" Quote Link to post Share on other sites
SuchyGliwice Posted March 19, 2019 Report Share Posted March 19, 2019 Nie polecam Azteko.pl Odesłałem replikę Krytaca na reklamację (problem z GB oraz zacinający się spust na semi). Azteko odmówiło mi prawa skorzystania z prawa reklamacji z tytułu rękojmi lub gwarancji zasłaniając się „ingerencją w mechanizm repliki” Tą ingerencją było sklejenie pękniętego klipsa blokującego lufę w komorę HU. Azteko określiło uszkodzenia („Na szczęście uszkodzeniu uległa jedynie uszczelka głowicy tłoka która wymaga wymiany ”) i zaproponowało odpłatą naprawę. Nie zgodziłem się. Replikę oddałem do serwisanta. Jeśli powód odrzucenia reklamacji, czy sklejony klips nie wystarczy żeby dowiedzieć się dlaczego nie polecam #Azteko.pl rzućcie okiem na zdjęcie zębatek, które otrzymałem od serwisanta. Dodam jeszcze że nagrałem moment wystąpienia usterek kamerką na replice w czasie strzelanki, odpowiedź mnie powaliła :”Nie jesteśmy w stanie potwierdzić jaka replika znajduję się na nagraniu z uwagi że widoczny jest wyłącznie tłumik oryginalnie nie należący do repliki która jest przedmiotem sprawy. ” Aha i jakby było mało replikę odesłali niekompletną – bez sklejonego klipsa. Quote Link to post Share on other sites
Lasu Posted July 22, 2020 Report Share Posted July 22, 2020 Dzień dobry, To i ja dorzucę swoje 5gr. Ze sklepem stacjonarnym na Warszawskim Ursynowie znam się już trochę czasu. Sprzedawca jest kompetentny i pomocny, potrafi doradzić i pomoc w doborze. Wybór w sklepie także jest dość spory, ceny umiarkowane. Niestety serwis w tym sklepie jest słaby. Jeśli potrzebujesz banalna naprawę to nie ma problemu większego lecz termin czekania na swoją replikę jest dość duży. Na jedną replikę czekalem raz półtora tygodnia a za drugim razem ponad 2 a naprawa byka banalna w postaci zmiany gumki hu, dystanser, kabli i poprawić selektor ognia. Jesli chodzi o tuning repliki to jest na prawdę słabo. Pomijając czas jaki minal na ściągnięcie części ( problem przez covid) to sam tuning trwał ponad 3tygodnie i do tego nie chciało się komuś tego zrobić jak należy. Głowica cylindra świetna tylko nie do tej mocy karabinu, cud że się nie rozsypała na strzelance, latający dystanser Komory hu i ledwo wystający więc podkręcenie kulki było bardzo słabe, nasrane smaru na komorę hu UJ wie po co i na koniec źle wyosiowany GB ( replika markowa). Koniec końców jak ktoś potrzebuje banalnej naprawy to polecam ale szybko nie będzie, jak coś poważniejszego w tym tuning to także odradzam. Czekasz w nieskończoność a efekt jest mizerny... Jestem bardzo zawiedziony mimo znajomości. Quote Link to post Share on other sites
jarekfn Posted May 1, 2021 Report Share Posted May 1, 2021 Mam problem z Azteko, może tylko ja tak trafiłem. Zamówiłem szkielet gearboxa v3 od ICS, po dwóch dniach puściłem przelew na podstawie wygenerowanej faktury proforma z systemu, na następny dzień anulowali mi zamówienie. Więc napisałem do nich maila z załącznikiem potwierdzenia przelewu, czekam 3 dni i zero odzewu, następnie piszę jeszcze jednego maila, czekam 3 dni i zero odzewu, w piątek próbowałem się do nich dodzwonić w godzinach pracy ze trzy razy, telefonu nikt nie odbiera, daleki jestem od robienia paniki, ale dziwi mnie że w tych czasach nie odpisują nawet na maile. Quote Link to post Share on other sites
krobug Posted June 18, 2021 Report Share Posted June 18, 2021 Zamawiał ktoś ostatnio sprzęt ściągany od producenta z dostawą w przedziale 7-14 dni? Jaki jest faktyczny termin realizacji w obecnych warunkach i zawirowaniach kontenerowych? Quote Link to post Share on other sites
krobug Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 Odpowiem na swoje zapomniane pytanie. Na replikę czekałem de facto 12 dni roboczych. Kontakt telefoniczny w międzyczasie bezproblemowy, nawet dokładnie powiedzieli kiedy repka będzie u mnie i faktycznie tak było. Pozostałe zamówienia, w tym zwroty realizowane sprawnie i szybko. Quote Link to post Share on other sites
Infiriel Posted September 8, 2023 Report Share Posted September 8, 2023 Generalnie azteko ma jasne i ciemne strony. Wszystko jest git dopóki kupujesz - ceny są w większości przypadków sensowne, a dużą zaletą jest możliwość zamówienia rzeczy normalnie niedostępnych w kraju. Jeśli azteko wskazuje czas realizacji 1-2tyg. (produkt na zamówienie), dobrze jest sprawdzić inne sklepy gdyż niektóre produkty importowane na zamówienie są dostępne w innych sklepach od ręki i w znacznie lepszej cenie. Zupełnie inną sprawą jest serwis / reklamacje w azteko. Osoby zajujące się serwisem wydają się nie mieć pojęcia o temacie ani rozumieć związków przyczynowo-skutkowych, a reklamacje są odrzucane na podstawie pierdołów typu "Wymieniłeś gumkę więc twoje zębatki nie podlegają gwarancji". W skrócie: Zalecam ostrożność, sklep jest przeznaczony raczej dla bardziej doświadczonych, i rozeznanych w rynku graczy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts