gertan Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Właśnie otrzymałem przesyłkę od specshopu. Zamówienie spore wszystko w najlepszym porządku. Co prawda się trochę naczekałem, lae to raczej nie wina sklepu... Pozdrawiam i polecam + dla sklepu Quote Link to post Share on other sites
gordy Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Zamówiłem u nich ostatnio trochę oporządzenia w piątek i doszło w poniedziałek. Szybko i sprawnie. Bardzo fajny sklep. Dobry kontak. Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 kolejne zamówienie 2 szt. kombinezonów taktycznych, i miła informacja że od tego razu rabacik stały będzie oraz czapeczka gratis, poprostu świetny sklep 8) Quote Link to post Share on other sites
gordy Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 MORF ile już tam zamówiliście, że macie już rabat? Co do tematu to znów zamówiłem oporządznie i doszło w ciągu 2 dni:D Quote Link to post Share on other sites
milo222 Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 dostałem w prezencie czarne ładownice a miały być zielone - tego samego dnia zadzwonilem do specshopu i bez problemu wymienilem , żadnego jęczenia , narzekania , czysta przyjemność , ponownie polecam :D Quote Link to post Share on other sites
skorek Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 A ja mam pytanie jak mam zamowic niesmiertlenik i powiedziec im co ma byc wybite na nim ?? Edit [14.02.03]: Właśnie zamowilem: 2xH&K MK23 SOCOM High-Grade Hop-Up TM 2xDodatkowy magazynek do SOCOMA TM 2xNieśmiertleniki Dog Tag+ wybicie 1xSzybka Ładowarka STTI Prawie wszystko 2 razy bo dla kolegi i dla mnie zapłacimy 422zł z przesyłka, zamowilismy o 19:30 13.02 a juz dzisiaj 14.02 moj kolega dostal powiadomienie ze o 10:47 przesylka została wysłana jak narazie to wielki +. Nie jest to sklep jak airsoftguns.pl w ktorym musisz sie prosic o wyslanie paczki :wink: Quote Link to post Share on other sites
gertan Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Proszę :"Tekst proszę podać w rubryce uwagi podczas zamówienia" http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...7474711c7e57f31 Jakbyś trochę poszukał sam zamiast pytać od razu to źle by nie było ... :wink: Quote Link to post Share on other sites
us socom Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 2x zestaw oryginalnych części do H&K g3 mialy być z demobilu okazały sie nowiutkie :D SKLEP CUDO :arrow: :!: Quote Link to post Share on other sites
skorek Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Właśnie zamowilem: 2xH&K MK23 SOCOM High-Grade Hop-Up TM 2xDodatkowy magazynek do SOCOMA TM 2xNieśmiertleniki Dog Tag+ wybicie 1xSzybka Ładowarka STTI Prawie wszystko 2 razy bo dla kolegi i dla mnie zapłacimy 422zł z przesyłka, zamowilismy o 19:30 13.02 a juz dzisiaj 14.02 moj kolega dostal powiadomienie ze o 10:47 przesylka została wysłana jak narazie to wielki +. Nie jest to sklep jak airsoftguns.pl w ktorym musisz sie prosic o wyslanie paczki Paczke otrzymałem 2 dni po zamowieniu wszystko kompletne i działajace sklep jest super i dba o klienta daje im 6/6 :wink: A Socom jest super polecam kazdemu :D Quote Link to post Share on other sites
OsUcH Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 sklep jest swietny, szybka dostawa i bardzo mila obsluga dla klijenta 6 sie nalezy bez najmniejszych watpliwosci :) Quote Link to post Share on other sites
Kinko Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Ja zamówiłem u Nich kamizelkę, przyszła po 3 dniach od złożenia zamówienia. Wszystko zagadza się z opisem, paczka dobrze zapakowana. Duży + Polecam Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 poraz kolejny zamówienie, i tym razem towar przyszedł expresowo :) trzeba przyznać sklep sobie naprawde dobrą opinie wyrobił :D Quote Link to post Share on other sites
arch deluxe Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 wszystko OK - duży plus - realizacja przed terminem - później bezproblemowa wymiana i przesyłka na koszt sklepu - "WIELKI POZYTYW" Quote Link to post Share on other sites
MrFrog Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 czy mozna tam wpłacac przelewem czy tylko za pobraniem ?? bo wybrałem Poczta Polska - przelew ale nie napisali mi numeru konta ani nic Quote Link to post Share on other sites
buziek Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Ja tam zamówiłem kilka rzeczy i przyszły expresowo :D czy mozna tam wpłacac przelewem czy tylko za pobraniem ?? bo wybrałem Poczta Polska - przelew ale nie napisali mi numeru konta ani nic A można ale oni Ci nie przysyłają mailem tylko masz numer konta przed potwierdzeniem zakupu czy tak jakos ;) ale jak już za późno to napisz do nich zeby Ci przysłali i po sprawie Daje wielki + Quote Link to post Share on other sites
wally Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Z tym przelewem jest tak, że jak sprawdzą czy zamówiony towar mają akurat na stanie to wysyłają ci numer konta na które masz wpłacić kasę. Przynajmniej tak było w moim przypadku. Quote Link to post Share on other sites
Badboy Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Swój pierwszy post na forum wmasg dedykuję Panom ze Specshopu :) Swoją karierę w asg zaczęliśmy razem z bratem od zakupów w tym sklepie i wcale nie żałujemy. Zamówiony towar dotarł w terminie, wszystko należycie zapakowane i w jak najlepszym porządku. Beretta z TM i Desert Eagle z UHC po prostu wymiatają :D Duży plus dla Specshopu. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 A ma ktoś już doświadczenie z serwisem w tym sklepie? Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Zamowilem u nich komplet Alice LC2, UVEX'y i ochraniacze na kolana. Zamowienie przyjete w poniedzialek o 12, we wtorek o 17 mialem juz paczke. Profesjonalnie zapakowane, fachowy kontakt. Do sklepu jeszcze na pewno zawitam ;-)! Quote Link to post Share on other sites
terrorist Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 w poniedziałek zamawiałem Glocka 17 HG z TM bez HU i paczkę kulek 0,20 zaraz dostałem potwierdzenie na maila, zaraz potem zostałem poinformowany, że nie ma już Glocków 17 HG bez HU wiec wyślą mi z HU w cenie tego tańszego (110 zł) to sie nazywa szczęście :mrgreen: w pon wysłany dzis okolo 10 rano dostarczony - dawno takiej przesyłki nie miałem - do mnie priorytety zawsze dochodzą po 3 dniach :lol: wszystko w jak najlepszym porządeczku - super zapakowany towar, szybka przesyłka no i mam glocka z Hu 25 zł taniej :D Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Wczoraj zamówienie, dziś otrzymałem przesyłkę. Jeśli ktoś coś złego o nich powie... :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Zamówiłem bolle x800, karabińczyk, Magnumy- z braku symplexów sprzedali mi w promocji (dużej!!!) Elite, wysyłka gratis i jeszcze drugi karabińczyk gratis!!! Moim zdaniem to najlepszy (niestety nie z największą ofertą :( ) sklep z militariami w Polsce!!! Wielki Quote Link to post Share on other sites
MichelCat Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 post edytowany. spóźnienie wyjasnione poniżej w moim poście Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Ja nie miałem takich doświadczeń- zawsze nastepnego dnia rano, dostawałem info ż ekaska doszła i paczka została wysłana... Każdemu się czasami jakas wpadka przytrafia... Quote Link to post Share on other sites
MichelCat Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 I jestem przekonany, że pisząc, że wysyłka w dniu dzisiejszym (w poniedziałek) jest prawdziwa, bo nigdy na sklepie się nie zawiodłem, a zamawiałem jużnieraz coś. Tylko 4-dniowa zwłoka ze sprawdzeniem stanu konta była ciut za długa. Dlatego następnym razem wolę zamówić za pobraniem (przyspieszy cały proces). edit: sprawa wyjaśniona bardzo pozytywnie przez sklep. DO całości przyczyniła się również poczta. Przesyłka ze specshopu i jej zawartość jak zawsze rekompensują drobne opóźnienie. Muszę przyznać że należy im się poraz kolejny plus, bardzo dbają o klienta i to jest najważniejsze, dzięki też skontaktowaniu się i wyjaśnieniu sprawy przez załogę sklepu, utwierdzili mnie że warto w tym sklepie nadal robić zakupy (chociaż wogóle nawet przez chwilę nie myślałem o rezygnacji z zakupów tam). Duży plus! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts