grzechotnik Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Na Znajdź i zniszcz [najlepszy tryb]. MP5 + tłumik M9 + nóż taktyczny Claymore Maraton PRO Waga lekka PRO Ninja PRO Na HC [czy to DM czy Sztab] ACR + tłumik + ACOG PP2000 + tłumik + red dot [świetne na HC jak główna] Claymore Gadżet PRO Waga lekka PRO Ninja PRO Czasem jak jakaś latająca... przyleci: AK + FMJ + Holo; Stinger Gadżet PRO Zimnokrwisty PRO Ninja PRO Sniper: Barrett + tłumik Magnum Akimbo [ciach ciach] Semtex Kieszonkowiec PRO Moc obalająca PRO Ninja PRO Rzadko gram czymś innym, czasem SCARem, ale to dawno nim grałem więc tak nie wiem ;) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Padre Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 (edited) No dobra, dosyć tam przechwałek. Potrzebuję pomocy, otóż, gdy chcę odpalic grę pojawia sie komunikat: Steam Warning Steam has found problem with your local games file. Games file will now be re- aquired from steam servers. A gdy próbuję albo na nowo zainstalować grę, albo odzyskac ją z backupów, to pojawia się komunikat po polsku że serwery steam są w tej chwili zbyt zajete by zająć się moim problemem Widocznie jestem mało ważny ;-)) Enyłan got a klu? Rozmumiem co tam jest napisane tylko nie kumam czy to problem z plikami samej gry czy z serwerem steama... mam tak od dwóch dni. Edited February 9, 2010 by Padre Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Ja raz tak miałem. Odpaliłem od nowa steama i działa :D Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Spróbuj jeszcze może sprawdzić grę. Ppm na grze w Steamie > Właściwości > Pliki lokalne > Sprawdź integralność cache gry... Powinno coś pomóc ^^ Quote Link to post Share on other sites
Padre Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Ok, spróbuję, dzięki za podpowiedź ;-) Quote Link to post Share on other sites
volf13 Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Miałem to samo ze steamem. Przeinstalowałem i już działało ale to trwało... # Ehh grzechotnik(1) cienko gram na hardkorze :roll: Swoją drogą polecam zagrać w misję w muzeum :D Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 i nacisnąć guzik :D oczywiście uzbroić się i to porządnie przed naciśnięciem. Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 I skasować kolosa PRZED naciśnięciem :P Quote Link to post Share on other sites
admarss Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 (edited) Ja jak naciskałem zawsze brałem M240 a na drugą RPG7 a i tak nie zawsze dawałem im radę :) Edited February 11, 2010 by admarss Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Apostel i reszta mi wzięli mojego nicka i 5 osób na serwerze miało taki sam :D Misja w muzeum to weźcie rangera akimbo ;) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 :D Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 (edited) A to widok z mojej perspektywy (90 tysięcy dmg na tarcze :D) http://lh3.ggpht.com/_VKD0b7Z6vhs/S3QdDOxa...640/dzialka.JPG [No patrz, a grzechotnik nauczył się posługiwać miniaturami.] Edited February 11, 2010 by Foka Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 (edited) Haha świetne xD Ja zawsze z javelinem biegam i padlinożercą :P Ale i tak z raffici najwięcej fragów wchodzi :P Edited February 12, 2010 by Gekon_1 Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Foka, widzisz, świecę przykładem :D Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Nor87 Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Jeśli ktoś gra na x360 po necie, śmiało możecie mnie dodać do i zapraszać do grania "fredu87". Zawsze chętnie pogram. Nieważne czy na pełnym multi, czy na operacjach specjalnych. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Witam. Mam problem. Steam aktualizuje platformę i po 99% jest: Steam - Unable to open public\ssa_german.htm for writing... :???: Co zrobić? Pozdrawiam... Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Może zmiana regionu pobierania coś pomoże. Opcje>Elementy pobrane>Region pobierania Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Dobra, problem z dyskiem. A jebutek, nawet jeśli to jak byś chciał to zrobić jak steam zaraz po tym się wyłącza i nic nie można było zrobić? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
FoczeQ Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 (edited) Witam! Reinstal da 100% satysfakcji ;) Edited March 3, 2010 by FoczeQ Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Macie też problem z długim oczekiwaniem w menu? Tzn., po włączeniu gry w menu gdzie są opcje itp, gra się zacina i po czasie się odblokowuje... Reinstal pomoże na to? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
FoczeQ Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 (edited) Reinstal nic nie da mialem tak przed i po reintalu :) to wszystko dzięki Steamowi. Edited March 3, 2010 by FoczeQ Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Dzisiaj był jakiś patch naprawiający problemy z odpalaniem gier, może jest już lepiej. Jeżeli testujesz BETE Steama to odradzam. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Może troszkę lepiej jest, ale skąd mam wiedzieć czy bete? Taki jak był z początku. Teraz mi ładuje mapy natomiast z pół godziny... Wczoraj wszystko grało szybko, a teraz muli jak cholera. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
FoczeQ Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Polecam reinstala pomoże. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Na razie porządna defragmentacja ;) Bo jedzie równo z MW2 ;) Ktoś coś wie o tym dodatku? Będą jakieś dodatkowe bronie? Ile muszę czekać aby w CoD-zie ujrzeć HK416... Echh marzenia. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts