sanmateo Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Witam, Przejrzałem tematy i aż się zdziwiłem że jeszcze nie ma tego sklepu. W poniedziałek zarejestrowałem się i zamówiłem pałatke, przelałem kase a status do dziś się nie zmienił. Niepokoi mnie też że na allegro jeszcze niedawno były ich aukcje, teraz pustka. Na dzisiejszego maila brak odpowiedzi. Macie jakieś doświadczenia z tym sklepem? Mają naprawdę fajne rzeczy, i szkoda by było gdyby był to ciuchowy "airshitguns":) adres: http://e-militaria.pl/ allegro: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2635786 Quote Link to post Share on other sites
MJ6 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Ja akurat zamawiałem tam mundur i polar żadnych problemów nie było. :uśmiech: A co do allegro to zauważyłem, że co jakiś czas nic nie wystawiają. Edited June 4, 2009 by MJ6 Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Witam.Zamawiałem tam 2 pary spodni i po wybraniu opcji za pobraniem i zmianie statusu zamówienia na przyjęte nic się nie zmieniało przez 3 dni.Po 5 dniach paczka przyszła.Wszystko w jak najlepszym porządku.Jedyny minus to słaby kontakt tel oraz mailowy. Quote Link to post Share on other sites
muadab Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Sklep moge polecić przy większym zamówieniu jak się spytałem dostałem rabat. Kontakt mailowy dobry. Trasport kurierem bardzo dobry jednego dnia wysłali nastepnego już miałem paczke. Jedyny mały minus to jak już wyżej podali koledzy status zamówienia się nie zmienia a tak sklep jest godny polecenia. Quote Link to post Share on other sites
sanmateo Posted June 12, 2009 Author Report Share Posted June 12, 2009 tak, paczka w koncu do mnie doszła. Dokładnie w tym dniu mi odpisali na maila pisanego tydzień wcześniej:P Także kontakt zerowy, ale paczki z tego co widać po opiniach przychodzą. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Polecam! Kilka razy dane mi było kupować u nich (mundur, polar, poncho, etc) DObry kontakt mailowy, nie telefoniczny ( może miałem pecha). Warto pytać co maja na stanie, bo strona nie jest aktualizowana zbyt często. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Doszła kolejna paczusia. Zamówienie złozone w niedziele, korekta w poniedziałek. Wysyłka, Poczta Polską, również poniedziałek...środa, u mnie w domu. POLECAM Quote Link to post Share on other sites
toldi1908 Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Ja zamawiałem u Nich bluzę TCU wz.93. Zamówiłem we wtorek późnym wieczorem, lecz w środę napisali mi że niestety nie mają rozmiaru L z TCU ale z SFU mają więc napisałem żeby przysłali SFU ( napisałem w czwartek wieczorem ). W piątek wysłali w sobote koło południa paczka u mnie. POLECAM TEN SKLEP, tylko rzeczywiście warto zapytać czy mają daną rzecz na stanie. Quote Link to post Share on other sites
The Fury Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Zamówiłem u nich polar i kurtkę. Zamówienie złożone, pieniądze wpłacone, na dzień 11.12.2010 (czwartek) zamówienie gotowe do realizacji. Telefon do sklepu był wyłączony. Ze względu na brak kontaktu zacząłem się martwić, że sklep przestał istnieć. Dopiero w poniedziałek 2010-03-15 dostałem info, o paczce, że ta zostanie wysłana we wtorek 2010-03-16. Tego dnia status się nie zmienił, natomiast w środę 2010-03-17 dostałem maila, że jest problem z realizacją, nie ma polaru w kolorze oliwkowym, padła propozycja zmiany lub zwrotu pieniędzy. Zmieniłem kolor na czarny, paczka do mnie dotarła dzisiaj tj. 2010-03-18. Asortyment zapakowany w foliową kopertę opasaną taśmami (co w zupełności wystarczyło). Ogólne wrażenia: dużo stresu ze względu na wpłacenie pieniędzy z góry, kontakt ze sklepem właściwie nie istnieje, brak zmian statusów i kontrolowania statusu zamówienia. Mimo wszystko jestem zadowolony, że paczka do mnie doszła, kupując w tym sklepie proponuję zostawić sobie trochę wolnego czasu na realizację i brać przesyłki tylko za pobraniem. Jedyne co ich ratuje to rozsądne ceny. Quote Link to post Share on other sites
szomerenek Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Ja z kolei mam bardzo pozytywne doświadczenia z e-militaria.pl. Zamówiłem polar Patriot po uprzednich zapytaniach na które dostałem wyczerpujące odpwiedzi drogą mailową. Zamówienie zostało zrealizowane w ciągu 4 dni. Niestety w polarze uszkodzone było zapięcie zamka głównego, więc poinformowałem o tym fakcie sklep po czym otrzymałem instrukje co robić w tym przypadku. Polar odesłałem, jednocześnie prosząc o zamianę bluzy na model Liberty. Dwa dni po otrzymaniu informacji, że przesyłka do sklepu dotarła, do moich drzwi zapukał kurier z paczką a w niej: nowa kurteczka i zwrot gotówki za przesłaną reklamację (co nie jest takie oczywiste dla pozostałych sklepów, dam na ten przykład ASGShop, w którym reklamowałem kolimator). Jedynym minusem jest brak w obu przypadkach paragonu co, jak się okazało, nie spowodowało problemów z wymianą towaru. Quote Link to post Share on other sites
The Fury Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Po poprzednim zamówieniu napisałem do nich maila co mnie boli i co powinni poprawić w obsłudze. Przy drugim zamówieniu wszystko przyszło ok, kontakt mailowy bardzo dobry, przez telefon także szybka odpowiedź. Paczki zamówione kurierem przychodzą zapakowaną w 'kopercie' z grubej folii co do transportu ciuchów w zupełności wystarczy. Trzeba zaznaczyć, że dodatkowo wszystkie ubrania mają fabryczne opakowanie, więc są dodatkowo chronione. Miło, że słuchają klientów, bo na pewno następnym razem znowu u nich kupię i wspomnę dobre słowo u potrzebujących. Quote Link to post Share on other sites
KEMOT95 Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Sklep jest ok. Zamawiałem tam kapelusz. Wysyłka-szybka, kontakt-dobry. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 1 Zamówienie : - Szybko - Sprawnie - Bezproblemowo Jedyne "ale" jakie mam, to późno wysłany email z numerem nadawczym paczki. 2. Zamówienie : Błędów nie popełnia ten, co nic nie robi. Chłopaki zaliczyli małe potknięcie, dostałem produkt z nie tego materiału, co zamawiałem. Czasem się zdarza - po rozmowie telefonicznej usprawiedliwili się że producent już nie dostarcza modelu z cordury. Jestem w stanie to zrozumieć. Po niedługiej rozmowie telefonicznej wyjaśniającej zaistniałą sytuację zostałem w ramach zadość uczynienia uraczony odpowiednim rabatem. Przechodząc do konkluzji mojego krótkiego opowiadania stwierdzam : - Szybko - Sprawnie - Bezproblemowo - W przypadku problemu, jest on rozwiązywany spokojnie i na korzyść klienta (w moim wypadku) Mimo iż jeszcze nie zrobiłem zamówienia z obiecanym mi rabatem, czuje się zadowolony z wykonanych tam zakupów. Mogę więc śmiało polecić sklep. Quote Link to post Share on other sites
Pavulon87 Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Stopniowanie kosztów przesyłki w zależności od kwoty zamówienia jest trochę dziwne, mogli zrobić tak jak jest w innych sklepach czyli koszty zależne od masy paczki. 21zł nawet za drobną paczuszkę to jednak trochę za wiele. Na szczęście byłem na granicy zmiany pułapu cenowego (247zł a od 250zł przesyłka 11zł) i "dokupiłem" lightstick'a za 6zł dzięki czemu paradoksalnie wyszło taniej. Nie wiem dlaczego "Czas realizacji zamówienia wynosi od 3 do 14 dni" ale jednak trzymają się tych 3 dni. Sama strona sklepu ma jakieś drobne niedociągnięcia/błędy i nawet w związku z tym ktoś ze sklepu dzwonił do mnie, bo nie zapisał się im numer domu do wysyłki. Najgorsza jest ciągła niepewność, gdyż zamówienie na stronie właściwie nie jest aktualizowane. Zamówienie złożyłem 5 lipca i od tej pory nic się tam nie zmieniło(chociaż paczka doszła). Nie ma informacji o tym czy pieniądze zostały zaksięgowane lub czy paczka została wysłana. Co prawda przy okazji wczorajszego telefonu z pytaniem o adres poinformowali również o wysłaniu przesyłki, lecz gdyby nie to to pewnie jedynie mail od Siódemki by był o nadaniu paczki. Towar w porządku, rozmiarowo w sam raz i tylko gdzie nie gdzie wystają trochę za długie niteczki, ale to nie problem. Zabezpieczenie paczki wystarczające. Ogólnie jestem zadowolony, choć na pewno mogło by być lepiej. Polecam tym którym nie śpieszy się za bardzo. Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Omyłkowo złozyłem 2 zamowienia na to samo (raz klik, raz wstecz i znow klik 'dalej') Opłaciłem jedno i poprosiłem o 'skasowanie' tego omyłkowego. W mejlu mi napisali ze skasowali to opłacone. Napisalem znow jutro bede dzwonił. CDN Zapraszam do zapoznania się z zasadami umieszczania opinii. Szmer. Sprawa deliktnie się przeciągneła, okazało się ,że nie bylo rozmiaru na stanie po czym wyslałem dane konta i otrzymałem przelew + obietnice rabatu na następny raz. Quote Link to post Share on other sites
grzyb_pl Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Zamawiałem w tym sklepie kilka rzeczy. Zero problemów, zamówiłem w czwartek wieczorem, we wtorek o ósmej rano była paczka u mnie. Jedynie zastrzeżenia można mieć co do ich strony internetowej. Dziwne rzeczy się na niej dzieją. Chciałem użyć płatności kartą i dosłownie na dwie minuty zostawiłem komputer i poszedłem po kartę. Kiedy wróciłem w koszyku zamiast spodni, bluzy,T-shirtu i kapelusza były cztery noże. Innym razem w części poświęconej adresowi były czyjeś dane. Miałem co do tego sklepu wątpliwości, ale teraz spokojnie mogę go polecić. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Realizacja jak zwykle błyskawiczna. Prośba wykonana wzorowo, gdyż dopasowali naklejkę do realiów - micha mi się cieszyła przy otwarciu paczki :) Quote Link to post Share on other sites
Susinron Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Ja również zaopatruje się ostatnio w tym sklepie. Bardzo fajna obsluga, dobre produkty. Zamówiłem 2 polary i 2 pary spodni oraz 2 czapki zimową i kaszkiet. Jeden polar zakosil mi ojczulek, brat też chce taki także szykują się kolejne zamówienia. Realizacja za każdym razem szybka i bez problemów. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Kupiłem tam bluzę Helikonu - rozmiar L, o wiele za duża na ludka o wzroście 185 i 100kg wagi, ale to już kwestia Helikonu. W sklepie bezproblemowa wymiana na inny rozmiar. Quote Link to post Share on other sites
Hatch Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Wielki + dla sklepu, Zamawiałem kilka rzeczy, mianowicie combat shirta, bonnie hata i naszywkę MSM. Na stronie widniało, że dostępny jest jedynie rozmiar S bluzy, opłaciło się zadzwonić, bo okazało się, że mają jeszcze jedną M na magazynie. Co więcej, po zatwierdzeniu zamówienia okazało się, że zapomniałem zmienić adres dostawy, napisałem maila, odpowiedź błyskawiczna. Przelewu dokonałem po 22 we wtorek, w czwartek o 11 paczka była już u mnie. Wszystko zgadza się w 100% z opisem i niczego nie brakuje. Szczerze polecam, baaardzo bogaty asortyment i konkurencyjne ceny. Quote Link to post Share on other sites
Fokuz Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Ja też mogę polecić sklep.Kupiłem parę rzeczy i dostałem je na drugi dzień. Minus to to że na stronie w każdej kategorii jest kilka stron(1,2,3,4) i kropki(...) - dopiero za którymś razem wpadłem na to że jest jeszcze kilka ukrytych stron pod tymi kropkami. Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Ciekawy sklep, nawet nie wiedziałem, że istnieje. Nie narzekam na stronę internetową, jest prosta i przejrzysta a to ułatwia zakupy. Mają dużo wyposażenia kilku producentów, przez co nie muszę szukać po kilku innych sklepach. Pierwsze zamówienie i od razu wielki plus, bo zrealizowane bez zwłoki, sprawnie i kompletne. No i znalazłem właśnie u nich pasek, którego od dawna szukałem. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
grom83 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 (edited) ... Pierwsze zamówienie i od razu wielki plus, bo zrealizowane bez zwłoki, sprawnie i kompletne ... +1 W przyszłości uprasza się o własną inwencję twórczą. Szmer. Edited April 30, 2014 by szmerglu Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Pierwszy raz tam kupowałem, i jestem mile zaskoczony. Paczka była u mnie po ok 36h od zamówienia, a płyn do czyszczenia okularów zapakowany dodatkowo w wodoszczelny worek. Następnym razem, kupując ciuchy, zacznę szukać od tego właśnie sklepu. Quote Link to post Share on other sites
szadziak Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Dwa razy robilem zakupy i za kazdym razem mega pozytywny kontakt. Szybka wysylka, mega dobre ceny w porownaniu do konkurencji + sporo towaru na stanie!!! Z czystym sumieniem polecam a nawet zareklamuje :D. (np. Leo kohler explorer w oryg. multicamie i google od bolle sporo taniej niz w innych miejsach) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts