harasim Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 W piątek około godziny 19 wygrałem aukcję. Od razu wykonałem przelew, użytkownik bardzo szybko zaksięgował i wysłał. We wtorek kurier już był u mnie. Bardzo szybkie zaksięgowanie wpłaty i wysyłka! Ode mnie duży plus. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Tomaszek123 Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Genialny kontakt i sprawność gogle przyszły do mnie po 2 dniach : ) Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 A ja od siebie dodam. Gogli ESS LAND nie kupicie taniej niż 44 zł. :) Niby BCM ale na każdej aukcji jest ten sam facet który winduje cenę własnie na kwotę 43 zł. ;) Nie wiem czy ze sprzedawca ma powiązania, dziele się jedynie spostrzeżeniami. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 (edited) Po pierwsze nie land ops, tylko NVG (pantera nie ma land opsów), po drugie nie 43, tylko 44zł, po trzecie kolega kupił ze 2 miesiące temu za 30zł. Sprawa IMO śmierdzi. Ktoś, kto ma konto na allegro mógłby to zgłosić, bo pod regulamin się chyba kwalifikuje... Edited May 16, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Śliwa Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Niedawno kupowałem ESSy NVG w TAN'ie i powiem że myślałem że szybka będzie sparciała albo uszkodzona i nie wytrzyma strzału a tu... 450 fps z przyłożenia, bach i gdyby nie to, że kulki d*piate i zostawiły ślady to nic, zero uszkodzeń, skarpeta, pokrowiec, zapasowa szybka - wszystko w dobrym stanie. Co do ciuchów, to nie oczekiwał bym zbyt wiele od demobilu, czy to u tego czy u innego użytkownika na allegro Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Ja kupowałem gogle ess, wszystko ok tak jak na zdjęciach :) Quote Link to post Share on other sites
sasza26 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) Kupiłem (w zasadzie wylicytowałem na aukcji) od Zielonej Pantery gogle ESS NVG. Wysyłka bardzo szybka (kurier), towar zgodny z opisem (a w zasadzie zgodny ze zdjęciami). Sprzedawane gogle zawsze ukazywane są przy pomocy real foto. Jestem zadowolony z zakupionych gogli (jeszcze nie sprawdzałem w terenie, polecić na tą chwilę mogę pod względem stanu wizualnego), szybki wiadomo mają ryski (w moim egzemplarzu jest znikoma ilość niewielkich głębszych rysek - wyczuwalnych palcem - nie są na tyle głębokie, żeby wpłynęły w jakikolwiek sposób na utratę wytrzymałości), po gumkach widać zużycie materiału (delikatnie naciągnięte, jednak gumki są wysokiej jakości i nic im nie grozi). Mam jeszcze pytanie do osób użytkujących gogle: Czy jest jakiś sposób aby ściągnąć skarpetę ew. gumkę i wyprać? //Wydaje mi się, że dałoby się odczepić plastik trzymający gumkę po jednej jak i drugiej stronie, tylko, że nie mając tej pewności nie chcę kombinować, aby nie uszkodzić czegoś. Edit: Wygrałem dwie sztuki gogli, bo niestety zielonapantera wystawiając aukcje korzysta z programu, przez co wszytkie aukcje kończą się w tym samym czasie. Kilka dni wstecz przegrałem na jednej aukcji i teraz aby mieć pewność zalicytowałem na jednej jak i na drugiej aukcji wygrywając obie :) (oczywiście tego nie żałuję). Możliwe, że w przyszłości jedną sztukę będę mógł odsprzedać, ale na tą chwilę zostawiam sobie zapas. To nie jest miejsce na tego typu pytania. Następne tego typu treści będą kasowane i wystawiane ostrzeżenia. Szmer. Edited June 25, 2011 by szmerglu Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 (edited) Ja niedawno wygrałem gogielki. Poszedł przelew w sobotę, doszedł we wtorek i w środę(!) ok. południa doszedł kurier. Polecam, szybka wysyłka! Edited October 30, 2011 by Christophy Quote Link to post Share on other sites
Jantas Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Rzeczowy i błyskawiczny kontakt ze sprzedawcą. Szybka przesyłka, delikatniejsze przedmioty dobrze opakowane. Tanio. Osobiście polecam. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Szybko,tanio i przyjemnie. Zdecydowanie polecam Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Bardzo przyjemny sklep, można dostać całkiem ciekawe rzeczy których nie ma już w większych demobilach. Szybko, sprawnie i fachowo - zostaje jedynie polecić Quote Link to post Share on other sites
drozdek96 Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Robiłem parokrotnie zakupy, zawsze zadowolony - obsługa na najwyższym poziomie i bardzo dobry asortyment - polecam :D Quote Link to post Share on other sites
henno Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Polecam tego użytkownik ZielonaPantera u niego kupiłem 2 bluzy Flectarn wersja letni oraz GOLF BW BAWEŁNIANY byłem w szoku jakość towar i nawet dostałem stan nowy a niby był demobil. Polecam tego użytkownik ZielonaPantera Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts