Hoplita Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 mozesz naszyc do gory nogami, albo pionowo... dla niepoznaki Quote Link to post Share on other sites
mantiz Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 No fakt mozna :) Ale w kamizelce nie latasz po ulicy :wink: no w sumie to masz racje. ale ostatnio jak bylem na strzelance to zandarmeria mnie zatrzymala w lesie!!! tak, w lesie! :) wszystko przez to ze gra byla czesciowo na terenie strzelnicy wojskowej. niestety panowie nie znali sie na rzeczy i musialem z nimi pojechac... pozniej ladnie przeprosili i odwiezli mnie na miejsce :D i wszytko wlasnie przez glupia naszywke ktora mialem na piersi. dlatego teraz nosze na kam. zeby sie nie mogli do niczego czepic :evil: Quote Link to post Share on other sites
brok Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Dziwne ja tez nigdy nie mialem problemow z ZW nawet ostatnio przekraczalem granice w polskiej kurtce polowej z flagami i oficer ze strazy granicznej nawet sie nie przyjzal. Czesto chodze w mundurze polskim (czasem tylko w jednej czesci) i nie mialem zadnych scesji ze strozami prawa czy z przedstawicielami armii ale gdy np wyskoczylem do kumpla w mundurze i lubawce na druga strone ulicy i jak przejechalo ZW to troche wydygalem ze moga sie przyczepic ale chyba mnie nie zobaczyli :D Quote Link to post Share on other sites
-Kajtek- Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Witam ! Czy mogłibyście dać linka albo napisac jak sie obszywa mundur us. z gory dzieki. pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Kajtek nie zmieniaj tematu, lepiej poszukaj na forum bo było juz tu info o obszywaniu bdu, np w tym wątku. Quote Link to post Share on other sites
Tomasz Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Naszywki te są dostępne w 3 wersjach. Czerwono białej, oraz 2 maskujących - czarne wyszycie na tle zielonym i - czarne wyszycie na tle maskującym. Witam Mam pytanie co do naszych polowcyh flag. A ściślej do: Flagi z czarym wszyciem na tle maskującym... mógłby ktoś zapodać linka jak to wygląda (tzn ja sie domyslam, ale chciałbym to zobaczyc na żywo) i najlepiej gdzie to można zdobyć? (bo khaki czarną widziałem i wiem jak ja dostać). Z góry dzięki! Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Moj pierwszy post po powrocie z przeszkolenia :P Kilka drobnych uwag i ciekawostek : - żandarmi z którymi rozmawiałem twierdzili ze dopieprzają się tylko do osob w mundurach którzy mogą być zołnierzami i np. ściemniać, że są cywiliami żeby nie mieć kłopotów za np. nie noszenie beretu. - mogłem odkupic z woja zarówno swój mundur, beret jak i buty. Powiedziano mi ze mundur bedzie kosztowal cos okolo 300 wiec nawet nie pofatygowalem sie sprawdzic cen. - niektórzy czołgiśći maja takze wpietego w beret Leoparda Cale przeszkolenie opisze w odpowiednim wątku [ten o wku] a na razie to tyle. p.s. kilka postow wyzej ktos cos pisal o obszyciu polskiego mundury amerykanskimi oznaczeniami. Radze obejrzec jedna z fotek w "Gromowałdnym" na której widac amerykanskiego sf'a w naszym moro z obszyciem us. Quote Link to post Share on other sites
MATI12 Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Polskie flagi polowe można dostać w azymucie http://www.azymut.waw.pl/sklep/produkt.php...p?id=503&idg=28 ale z tymi na panterze się nie spotkałem. Quote Link to post Share on other sites
Regent Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 kilka postow wyzej ktos cos pisal o obszyciu polskiego mundury amerykanskimi oznaczeniami. Radze obejrzec jedna z fotek w "Gromowałdnym" na której widac amerykanskiego sf'a w naszym moro z obszyciem us. A to to zwišzane jest z tym aby amreykański oficer lacznikowy przy polskim oddziale nie odrozniał się od reszty i nie prowokował snajperów. Ninejszym, czyli moim pierwszym, postem witam sie z użytkownikami forum.wmasg.pl :-D Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Polskie flagi polowe można dostać w azymucie http://www.azymut.waw.pl/sklep/produkt.php...p?id=503&idg=28 ale z tymi na panterze się nie spotkałem. Nie spotkałeś się bo raczej takich nie ma. Chodzi o naszywki z Godłem Orła i napisem "Polska Poland" takie jak te: http://www.ranger.pl/1220.htm i http://www.ranger.pl/1220-b.htm Analogiczna do tej zielonej jest także na podkładce w Panterę. Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 ja spotkałem się tylko z flagami z czarnym wyszyciem na tle czarnym a nigdy nie spotkałem aby takowe miały tło z panterką Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 ja mam flagi z tlem w pantere :] ale niestety nie moge wam powiedziec gdzie je kupilem, gdyz otrzymalem je :] Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Ja też takie mam, ale też nie wiem gdzie takie kupić ponieważ były już naszyte na bluzę od "munduru letniego" (wzór 124/MON) Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 a możecie dac jakieś fotki? ciekaw jestem czy przeszycie wygląda tak samo jak na tych z czarnym tłem. Quote Link to post Share on other sites
Saint Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 a gdzie przypina sie korpusówke ??? pozdrawiam :wink: Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Na kołnierzu. Tyle tylko, że w mundurze wyjściowym... Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Zapodajcie jakies fotki do obszytego munduru.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts