amper Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Już za nie cały miesiąc targi, czy któryś z forumowiczów się wybiera? Kiedy? Quote Link to post Share on other sites
Grey Fox Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Ja się wybieram 02.09.09r. A co? Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 no ja pewnie tez bede wlasnie 2.09 jechac Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 A ja mam zaproszenie na 31.08 :D Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Miałem jechać, ale po zobaczeniu liczby wystawców, odechciało mi się. W tym roku 227 wystawców a w zeszłym 394. No ale jeszcze zobaczę. Lista wystawców Program targów Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Lista wystawców jest niepełna Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 I to bardzo ;) Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Chyba nawet bardzo, bardzo.... :-P Jakby co to MIWO MILITARY Lubliniec ma 50 m kw pod namiotem zaraz po lewej stronie od wejścia głównego na targi. Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 (edited) Ja jade :) Z kielc jestem mam blisko i zaproszenia na 31.08 :) Edited August 10, 2009 by krystianCK Quote Link to post Share on other sites
amper Posted August 10, 2009 Author Report Share Posted August 10, 2009 Rok temu byłem 1 dnia i nie było problemów z tym iż nie jestem VIP. Nie mam jeszcze grafiku w pracy na wrzesień i chciałem się dowiedzieć w jaki dzień będziecie tak aby wsiąść na ten dzień właśnie wolne. Widzę że 2.09 jest "większości" na rękę. Było by fajnie kogoś z was spotkać w realu. Quote Link to post Share on other sites
amper Posted August 26, 2009 Author Report Share Posted August 26, 2009 jak 1.09 zobaczycie człeka z lustrzanką i napisem "AMPER" na plecach, to ja Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Zmiana stoiska (z uwagi na liczne spotkania z kontrahentami zagranicznymi i niepewną pogodą we wrześniu). Zapraszamy na F-44, ale modele naszych kamizelek można będzie również zobaczyć na stoisku Moratexu. Poza nami na F-44, będzie WTÓRPLAST (systemy rozbrajnia i utylizacji, sprzęt koncesjonowany), PARAMEDICA (sprzęt medyczny). Będziemy mieli ze sobą trochę nowości: między innymi system plecaków dla wojskowej służby medycznej, rozbudowanego SCARABA i trochę innych rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
ANAKONDA Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 A czy można będzie od razu coś kupić z wyposażenia? Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Nie do końca jestem pewna czy powyższe pytanie było skierowane do mnie czyli MIWO MILITARY Lubliniec czy do mnie - jednego z wystawców na MSPO czy do kogoś innego. Na wszelki wypadek odpowiem (zaznaczam, że jak nie do mnie to bardzo przepraszam): - MIWO MILITARY Lubliniec przywozi na MSPO 2 ciężarówki materiałów ekspozycyjnych. Istnieje możliwość kupienia (przynajmniej niektórych) po zakończeniu ekspozycji (najczęściej ktoś sobie rezerwuje produkt w trakcie targów). Nie przywozimy ze sobą produktów typowo do sprzedaży gdyż nie takie jest zadanie MSPO. Poza tym nie można w tym roku liczyć na to, że nasza ekspozycja będzie całkowicie dostępna dla wszystkich zwiedzających targi. Kilkakrotnie będziemy zamykać stoisko (jednorazowo maksymalnie do godziny czasu) w związku z planowanymi prezentacjami dla kontrahentów zagranicznych. - podobnie jak my postępuje większość wystawców. Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Płonie hala wystawowa na MSPO w Kielcach. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 :strach: http://www.tvn24.pl/-1,1617084,0,1,plonie-...,wiadomosc.html Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 (edited) Od organizatorów targów wiemy, że groźnie jest tylko w mediach. MSPO na pewno się odbędzie. Na chwilę obecną wiemy, że nie ucierpieli również wystawcy z hali F. Po deszczu zamokły przewody elektryczne na poddaszu i stąd ten dym. Za kilka godzin postaram się zdać dokładną relację. Edited August 30, 2009 by Renata Michalik Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 http://www.altair.com.pl/nsp-lang:pl Polecam śledzenie dodawanych tam newsów. I do zobaczenia jutro. :) Quote Link to post Share on other sites
ANAKONDA Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Byłem, było super, najlepiej podobała mi się akcja, gdy spontanicznie zebrało się kilka osób przy stanowisku Łucznika i razem molestowaliśmy pana ze stoiska o replikę Beryla. W tym roku nie planują nic z tym robić, a jak rozmawiałem, że może komuś by udostępnili prawa autorskie, to też było na nie. Pozdrawiam Też serdecznie panią Renatę z MIWO, można było wszystko pomierzyć i wszystkiego się dowiedzieć Quote Link to post Share on other sites
AdAm Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 (edited) Nie było Kangura z ekipą to i hostess zabrakło więc zdjęć nie było komu/czemu robić ;) Edited September 3, 2009 by AdAm Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Ojj nie wiem czy zabrakło. :P Quote Link to post Share on other sites
amper Posted September 3, 2009 Author Report Share Posted September 3, 2009 Ale katalog opsów się przewijał przez jakieś ręce, hostessy były tylko tak ich mało było, w ogóle te targi były takie ubogie porównując do poprzednich, ba była nawet Pani posłanka... Najlepiej prezentowała się jednak pani która polewała piwo pomiedzy hala C i D. Zdjęcia będą za godzine, około 21.. Quote Link to post Share on other sites
amper Posted September 3, 2009 Author Report Share Posted September 3, 2009 (edited) Zdjecia z targów. 85 szt. Panie 23 zdj. Edited September 3, 2009 by amper Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Czyja to apteczka? (Chodzi mi o producenta :P) http://s29.photobucket.com/albums/c263/AMp...nt=IMG_7931.jpg Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 (edited) Tasman Tiger, oni mieli taki czerwony dywanik, a materiał wygląda na nie cordure. O: http://www.tasmaniantiger.pl/produkty/prod...mp;price=970,00 Co ciekawe, tutaj tańsza wersja :P : http://www.tasmaniantiger.pl/produkty/prod...amp;price=65,00 Edited September 3, 2009 by Szreder Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts