remek1220 Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 Zamówienie złożyłem 11 czerwca bieżącego roku, ale niestety nadal nie otrzymałem towaru. Wygląda na to że firma ma cały czas urlop coś czuję że poczekam do września. Może ktoś z użytkowników nadal czeka na swoje zamówienie? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted August 20, 2013 Author Report Share Posted August 20, 2013 Ze względu na to, że w okresie urlopowym zebrało się sporo zamówień większość zostanie wysłane w tym tygodniu bez naliczonych kosztów wysyłki. Pozdrawiam i przepraszam za opóźnienia. Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 @remek, ja 2 sierpnia zamowilem 2 rzeczy ze standardowego cennika i realizacja zamowienia miala trwac tydzien. dzis mija 3 tydzień i paczki ani widu ani slychu :-( Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted August 23, 2013 Author Report Share Posted August 23, 2013 Tak jak pisałem - zamówienia wychodzą w tym tygodniu. Przełom lipca i sierpnia owocował w naprawdę zaskakująco dużą liczbę zamówień, a wolę lekko opóźnić ich realizację niż wykonywać je na szybko i niestarannie. Quote Link to post Share on other sites
Aiven Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Zaginione przesyłki także będą wysłane? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted August 23, 2013 Author Report Share Posted August 23, 2013 Tak jak pisałem - zamówienia wychodzą w tym tygodniu. Przełom lipca i sierpnia owocował w naprawdę zaskakująco dużą liczbę zamówień, a wolę lekko opóźnić ich realizację niż wykonywać je na szybko i niestarannie. Nie wiem, czy można jaśniej napisać. Dodatkowo informacyjnie - prawdopodobnie z początkiem września zmieni się adres sklepu internetowego oraz w sposób znaczący ograniczona zostanie oferta. Dodatkowo pojawi się naprawdę wiele elementów wyprzedażowych (w formie aukcji), najczęściej od 1zł. Będą to zarówno produkty standardowe w wersjach kolorystycznych wycofanych, ale również wszelkiej maści prototypy. Quote Link to post Share on other sites
remek1220 Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 (edited) Już dostałem paczkę zamówiłem kamizelkę Loki II. Wykonanie bez zastrzeżeń solidna robota. Edited August 27, 2013 by remek1220 Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted September 10, 2013 Author Report Share Posted September 10, 2013 Nowa wersja kieszeni na 2 magazynki do M4/M16. Jednocześnie prezentacja nowej serii Multicamowej. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Oprócz taśmy elastycznej zamiast shockcordu jakieś inne zmiany? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Rzep i dodatki w MC? :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted September 11, 2013 Author Report Share Posted September 11, 2013 Konstrukcyjnie trochę przedłużona klapa (aby lepiej współpracować z różnymi typami magazynków), zmiana shockcorda na płaską gumę oraz lekko pogłębiona część kieszeniowa. Dodatkowo w serii MC wszystko od Cordury poprzez taśmy (plecione a nie drukowane) a skończywszy na rzepach i gumach są w oryginalnym Multicamie. Quote Link to post Share on other sites
MyN3 Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 A jak wygląda sprawa z A-Tacs FG ? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted September 11, 2013 Author Report Share Posted September 11, 2013 A-TACS FG jest dostępny zarówno jeżeli chodzi o cordurę jak i część dodatków jak taśmy drukowane (plecione dostępne jedynie w wersji AU) oraz rzepy. Gumy są niestety jednolite. Na dniach wersja tej ładownicy także w A-TACS FG. Quote Link to post Share on other sites
kelo Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 jak z wyprzedażą Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted September 13, 2013 Author Report Share Posted September 13, 2013 Kolejna część listy wyprzedażowej dostępna - info na PW. Ze względów logistycznych wysyłka elementów wyprzedażowych tylko we wtorki i czwartki. Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Tylko ja przez PW wyraziłem chęć zakupu rzeczy z listy wyprzedażowej i nie dostałem odpowiedzi? :< Generalnie mi się nie spieszy, tylko nie chcę zostać 'olany' :D Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted September 18, 2013 Author Report Share Posted September 18, 2013 Wiadomość była z 16 września z 18, odpowiedź dzisiaj. Quote Link to post Share on other sites
MyN3 Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 To ja też proszę o informacje o promocjach Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Ktoś otrzymał już towar z list wyprzedażowych?... Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted October 22, 2013 Author Report Share Posted October 22, 2013 Trochę wyjazdów miałem ostatnio, więc wysyłki się solidnie opóźniły niestety. Są wysyłane sukcesywnie, jednak trochę ciężko jest pogodzić produkcję, opracowanie nowych wzorów i wysyłki. Ale spokojnie, wszystko dojdzie razem z rekompensatą za zwłokę. Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Prosiłem o listę wyprzedażową na PW, ale nie dostałem odpowiedzi. Ostało się coś jeszcze? Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Ja dostałem przeklejkę na PW. Też zresztą tam złożyłem zamówienie. Ale towaru do tej pory ni-hu-hu. Quote Link to post Share on other sites
Cincin Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Czy posiada ktoś jakieś gadżety w cordurze webera wz.93 z aktualnej partii? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 ja mam pokrowiec na camelbak. Quote Link to post Share on other sites
archenemy1985 Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Ja za to posiadam cordurę na gadżety. Cincin sprecyzuj trochę pytanie, bo aktualnie to robią dwie wersje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts