andzejk88 Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 (edited) Zamówienie złożyłem 17 lutego, po tygodniu dostałem wiadomość (24 lutego) że pasoszelki będą gotowe do końca tamtego tygodnia, jest 24 marca a paczki NADAL nie dostałem od tygodnia brak kontaktu...Panie Piotrze czy chociaż zaczął szyć Pan te pasoszelki czy nie? Rozumiem że ma Pan dużo zamówień ale czy odpisanie aż na jednego maila jest tak strasznie ciężkie? Edited March 24, 2014 by andzejk88 Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted March 25, 2014 Author Report Share Posted March 25, 2014 (edited) Jedyne pasoszelki zamówione 17 lutego zostały już wysłane i to parę dni temu, więc nie rozumiem w tej chwili wielkiego oburzenia. Co więcej, wszelkie zamówienia złożone obecnie na sklepie są na najbliższy czas prawdopodobnie ostatnimi przyjętymi i będą zrealizowane. Do pierwszego tygodnia kwietnia. Aha, wbrew pozorom ilość szycia naprawdę czasami utrudnia poświęcenie nawet kilku minut na odpisanie na wszystkie maile. Edited March 25, 2014 by PS TACTICAL GEAR Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Czyli nic juz nie bedzie można kupić ? Planuje jakieś szelki pod LOKI SF II plus kilka ładownic. Jako że mam sporo gratów od PSTG, chciałem pozostać przy tej firmie. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted March 25, 2014 Author Report Share Posted March 25, 2014 Przyjmowanie zamówień będzie wstrzymane prawdopodobnie tylko przez kwiecień. Część produktów będzie się pojawiać na allegro, jednak głównie w nowych kamuflażach (a powiem że będą to prawdziwe perełki wprowadzone chyba pierwszy raz w Polsce jeżeli chodzi o wzory kamuflaży) Quote Link to post Share on other sites
bd_siwek Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Od kiedy będą się pojawiać na allegro? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted March 27, 2014 Author Report Share Posted March 27, 2014 Pierwsze elementy (m.in. kamuflażach w GZ, MC oraz MC-Blk) trafią na allegro już w ten weekend. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 a stara wuzeta bedzie ;) ? (wz.93) Quote Link to post Share on other sites
Rosol Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Oby z nowymi wzorami nadeszła terminowość :D Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 2, 2014 Author Report Share Posted April 2, 2014 Takie szybkie ciekawostki dla tych co jeszcze nie widzieli. Quote Link to post Share on other sites
archenemy1985 Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 1 ładownica Cryye Precision , a druga to nie czasem ciemny MC? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Pierwsza to pewnie PSTGowa ładownica w Multicam Tropic. Druga to Multicam Black. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 2, 2014 Author Report Share Posted April 2, 2014 Zgadza się. To dwie ładownice w nowych kamuflażach obecnie dostępnych (mc tropic i black). Pierwsza jest wzorowana na cp gdyż takie było zamówienie osoby która sobie upatrzyła to (do pracy do hk416). Quote Link to post Share on other sites
Wintar Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 Czy w najbliższym czasie będzie dostępne loki sf ??? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 29, 2014 Author Report Share Posted April 29, 2014 Od maja wracają Loki SF oraz Mini-1 w lekko poprawionych wersjach. Niestety trzeba się liczyć również z podwyżką niektórych cen Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted May 1, 2014 Author Report Share Posted May 1, 2014 Do oferty wróciły m.in kieszenie typu Super, Mini-1 oraz Loki II. Quote Link to post Share on other sites
Wintar Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Ja czekam na Loki sf :) Quote Link to post Share on other sites
Dokttor Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Chyba kontakt z pstg zbytnio się nie poprawił. Napisałem na początku maja kiedy będzie dostępna loki sf dostałem odpowiedź że koło 7. 12 napisałem ponownie z pytaniem o lokiego dostałem odpowiedź że w ciągu tygodnia będzie napewno, jak widać jeszcze nie ma dostępnej. Specjalnie czekałem z zakupem kamizelki od miesiąca a byłem tylko wodzony za nos. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted May 27, 2014 Author Report Share Posted May 27, 2014 Sklep jest obecnie w trakcie przenoszenia na inną platformę. Dlatego też, tak jak pisałem wielu pytającym - zamówienia na większeść rzeczy przyjmowane są jedynie mailowo. Nowa strona powinna być uruchomiona w weekend. Jednak w danej chwili szycie jest trochę ważniejsze niż uzupełnianie strony. Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 Czy ktoś ma buttpack od PSTG i wie ile kolum i ile rzędów MOLLE zajmuje? Jakie są mniejwięcej wymiary? czy na spód da sie na płasko położyć MRE/francuza? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 ja mam torbe patrolową. Szerokosć 6 palsów, wysokość 4. Zdjecie jutro mogę zrobić. Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 poproszę :) i wymiary dna jak sie da też Quote Link to post Share on other sites
kufel_wro Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Piotrze, właśnie wysłałem Ci maila z uściśleniem mojego zamówienia telefonicznego. O postępach w realizacji, będę meldował na forum. Mam nadzieję że staniesz na wysokości zadania. Quote Link to post Share on other sites
kufel_wro Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Odpowiedź na maila poniżej 24h. Realizacja zamówienia ustalona na 9 lipca. Czekamy zatem :) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 poproszę :icon_smile: i wymiary dna jak sie da też Zapomniałem a mnie nikt nie bił za to :) Wymiary dna to 22x14cm. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted July 4, 2014 Author Report Share Posted July 4, 2014 Trochę rzeczy z niedawnego zamówienia w GZ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts