_jUNIOR. Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Taki jeszcze offtop co do tarczy :D Skro USA jeszcze nie rozlokowała wszystkich wrzytuni to polecam każdemu żołnierzowi tą lekturę: Link to post Share on other sites
Budziak Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Jestem wyluzowany :). Mnie ciężko zdenerwować :). No jakoś muszę się upodobnić :P.Na szczęście są na rzepy więc zawsze mogę zmienić na Polską Flagę :) :P. Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Dzisiaj mnie podkusiło i w ramach wymiany gumki w FAL`u, żeby nerwom dać odpocząć, wystąpił test pro przebrania.... Tylko qrczaki łapek zapomniałem pomalować... czysta Somalia ;-). Sorry za trzymanie FALa jak widać, ale on w trzech częściach na focie jest, a i można się dopatrzyć czego brakuje ;-). Do orgów: tak może być? Bo jak nie to szybko, żebym był w stanie coś głupszego wymyśleć ;-). Link to post Share on other sites
Viamortis Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Dobre Tuksiak :). Na żywo pewnie jeszcze lepsze :D Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Tia... już widzę to Mogadiszu i plany przebrań przy deszczu i odczuwalnej 8 stopni ;) Link to post Share on other sites
Viamortis Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Marudzisz :P Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Wukasz spoko, spoko... ma się ocieplać, dziś w Szczecinie 21 stopni było ;-). A pod te łachy i tak mogę nawkładać sobie innych dupereli, specjalnie w ciuchlandii brałem ze 3 rozmiary większe w pasie ;-). Przebranie - złotych 5 koszty dodatkowe + to co miałem w domu (farba na dzioba, ładownice, pas itp ;-)). Link to post Share on other sites
squax Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Witam! Do organizatorów: Czy istnieje jeszcze szansa dopisania się na udział w strzelance po stronie Somalii? Dopiero mi internet podłączyli w akademiku a z chęcią bym poznał krakowskich maniaków :) Mógłbym jutro, bądź po jutrze podjechać na centralną żeby zapłacić. Pozdrawiam zDolnyślązak Squax Link to post Share on other sites
rywal Posted October 7, 2009 Author Report Share Posted October 7, 2009 Kolego Squax, a dlaczego nie napiszesz na maila albo na PW, nie chce Ci się odszukać informacji z kontaktem do mnie. Przepraszam za offtop ale ręce opadają. teraz pigułka informacji: Adres: Kraków, ul. Centralna 53 GPS 50.062759,20.006189 google mapy: http://maps.google.pl/maps?q=50.062759,20....013711&z=16 Zielona strzełka oznacza wjazd na teren - strefa parkingowa przy strefie będziemy robić rejestrację uczestników, wymagany dokument potwierdzający tożsamość oraz wiek, osoby w przedziale 16-18 lat, proszę się rejestrować wraz z dokumentem/zgodą prawnych opiekunów oraz osobą rekomendującą/ biorącą odpowiedzialność za zachowanie podczas BHD - strefa bezpieczeństwa (grill, stoły i ławy piknikowe, szatnie, wc, relax-room) bezwzględny nakaz wyciągnięcia magazynków z replik oraz przestrzalenie na sucho poza strefą - strefa walk (wymagany bezwględny nakaz noszenia ochrony na oczy) Czas: rejestracja: 7.00-8.300 (bezwględnie wymagany) odprawa i wymarsz: 9.00 14.00 - przerwa 15.30 - scenariusz II 17.30 - Finał Numer telefonu: 668 626 388 Michał Można przyjechać w sobotę i przenocować - proszę zabrać karimaty, śpiwory. Będą przygotowane pomieszczenia do przenocowania Link to post Share on other sites
Shadow Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 (edited) Somalijczyków zapraszam z kolei do KFC :F K****, po co ja szedłem do USA... :wink: :lol: Edited October 8, 2009 by Shadow Link to post Share on other sites
Viamortis Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Jupiii! Michał stawia Somalijczykom obiad w KFC \O/ \O/ \O/ Link to post Share on other sites
Regdorn Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Jupiii! Michał stawia Somalijczykom obiad w KFC \O/ \O/ \O/ Przekażę reszcie, żeby nie kupowali dodatkowego jedzenia ;) Poza Pieczarką, on zje dużo ;) Link to post Share on other sites
yogurt Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 a o piciu to już nie wspomnę :) Link to post Share on other sites
_majster_ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 w kfc wielka dolewka ;) michall postawi kubek i róbta co chceta :) pytanko w sprawie godziny o 17:30 się zbieramy i jedziemy, poligon pusty, czy jest jeszcze przewidziana jakaś odprawa/podsumowanie/ewentualny opiernicz za zniszczenia w kfc o tej godzine??? Pytam bo średnio u nas z czasem po tej godzinie a nie chciałbym przegapić czegoś ciekawego :) Link to post Share on other sites
amper Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 pierwszy trening juz za mną :mrgreen: Link to post Share on other sites
rywal Posted October 9, 2009 Author Report Share Posted October 9, 2009 prawidłowy link do mapy i miejsca: http://maps.google.pl/maps?q=50.062208,20....025449&z=15 Co do zakończenia imprezy to wstępnie zakończenie będzie po obiedzie 15.30. Trochę osób wtedy pewnie pojedzie, natomiast Ci c zostaną wezmą udział w drugim scenariuszu Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Może któryś z Krakusów cyknąłby fotkę skrętu w Centralną z Nowohuckiej, jeśli oczywiście istnieje taka możliwość? Nie ukrywam, że pomogło by szybko dotrzeć i zmieścić się w godzinach rejestracji. Ponadto zapytanie szybkie jak tam z rozkopaniem miasta na trasie: obwodnica (tu wiem, tragedia jeszcze przez stulecia), Zakopiańska, Aleja Powst. Śląskich, Nowohucka (trasy 4 i 776) ? Przejezdne to to? Link to post Share on other sites
Michał Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Od Zakopianki nie ma żadnych remontów. Zresztą, w niedzielny poranek nie będziecie mieć problemów z przejechaniem miasta. Co do skrętu w Centralną, to nie powinniście mieć problemów. Ulica jest oznaczona, a poza tym, jest to skrzyżowanie na którym w lewo skręca się do M1 a w prawo właśnie w Centralną. Link to post Share on other sites
michalll Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Jupiii! Michał stawia Somalijczykom obiad w KFC \O/ \O/ \O/ Czy ja gdzieś pisałem, że stawiam? Tylko zapraszam :P Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Wzięliśmy to dosłownie... Stawiasz ;-). Link to post Share on other sites
Krav-com Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Ktoś z was nocuje na obiekcie? Link to post Share on other sites
Viamortis Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 (edited) Ach, przez pogodę muszę zmodyfikować przebrania. Zapowiadają się deszcze w Somalii 0_o EDIT: literka Edited October 10, 2009 by Viamortis Link to post Share on other sites
liga_pokemon Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Przecież to normalne w pazdzierniku w Mogadiszu - w Somalii jest pora deszczowa. Polecam zajebiste pelerynki z kiosku Ruchu za 2 zł . SZTURM :twisted: KOMANDO POZDRAWI Link to post Share on other sites
Viamortis Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Polecam zajebiste pelerynki z kiosku Ruchu za 2 zł . A czy są "fpyte somalijskie"? :F Link to post Share on other sites
liga_pokemon Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Są KONKRETNIE fpyte somalijskie 8-) SZTURM :twisted: KOMANDO POZDRAWIA Link to post Share on other sites
Recommended Posts