NAWE_Jack Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 Panowie, nie ma ktoś przypadkiem poratować return beltem? Chętnie odkupię bo mi wczoraj pękł :( I jeszcze pytanko- czy ktoś może instalował w swojej replice ten zestaw: http://www.cradleairsoft.com/shop/v1bcg warto? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 Kolega ma i chwali. Returna to chyba najprościej bezpośrednio z kjw zamówić (3 bakcy albo 5, nie pamiętam). Ari się kiedyś chwalił, że ma zapas ;). Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Zamawiał ktoś coś ostatnio od kjw ? Bo nie odpisują mi :F Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Return Beltów już nie można kupić u KJW, tak samo jak jakielkolwiek części związanej ze starym boltem V1. Quote Link to post Share on other sites
wu717 Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Chciałbym się dowiedzieć czy można przerobić m4 KJ/TK żeby strzelała na co2 Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 (edited) Wszystko się da, ale nie warto. Edited June 25, 2013 by Nath Quote Link to post Share on other sites
wu717 Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Mam jeszcze pytanie odnośnie mocy KJW i WE , która jest mocniejsza out of the box , bo na internecie są w różnych źródłach różnie podane prędkości dlatego nie mogę znaleźć interesującej mnie odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Ta wersja, która działa w cieplejszym klimacie. Fizyka gazów się kłania. Quote Link to post Share on other sites
wu717 Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Ale oczywiście w temperaturze pokojowej wiadomo , że w niższych temperaturach będzie niższa prędkość bo gazy tracą swoje ciśnienie. Ale każda replika ma inne prędkości , dlatego się pytam która ma większą. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Miałem trzy różne, każda dawał na chrono tyle samo 430-450FPS w zależności od pogody Wersja pierwsza. Quote Link to post Share on other sites
wu717 Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Dzięki za odpowiedź , a na jakich kulkach ? Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 http://overhoppers.wordpress.com/2013/09/27/kj-m4-usgi-magazines/ Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Hej, kupiłem ostatnio V2, przyjedzie za jakiś czas, ale chcę zamówić sobie stanagi. Czy są chętni do dołączenia się do zamówienia? http://www.airsplat.com/Items/GR-KJW-M4GB-MAG.htm Zamawiam stąd. Zapraszam na PW. Quote Link to post Share on other sites
NAWE_Jack Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 I jak Kosmo, doszły Ci te magi? Jak z jakością? Quote Link to post Share on other sites
HansKloss Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Używał ktoś z was lufy Falcon'a? Zastanawiam się nad zakupem. http://www.wgcshop.c...ceSearch&rs=kjw Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Ja używałem, ale tej 510 mm, w sumie nadal mam ją w domu do sprzedania... Byłem zadowolony bo była długa i dodało mi to zasięgu :D Większych miarodajnych testów nie przeprowadzałem. Może będziesz zainteresowany moją lufką, pw :D Quote Link to post Share on other sites
HansKloss Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Dziś założyłem do mojej M4 lufę 510 mm i gumę HU firmy Facon. Oddałem w tej konfiguracji około 25 strzałów kulkami 0,30g Balster Devil, przy temperaturze 4*C. W porównaniu do osiągnięć na stockowej lufie jest znaczna poprawa zasięgu, skupienia i szybkości lotu kulek. Popadam w zachwyt gdy pomyślę o tym co będzie przy temperaturach powyżej 25*C :))))) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Obstawiam że ca 550FPS będzie ;). Quote Link to post Share on other sites
HansKloss Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Najpóźniej w środę sprawdzę ile fps ma teraz. Robiłem mały przegląd bebechów mojej emki i chciałbym poddać pod waszą ocenę stopień ich eksploatacji. Poniżej zdjęcia dyszy i kończącej ją sylikonowej uszczelki. Quote Link to post Share on other sites
seba999 Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 Dlaczego tak mocno zjechana dysza? Czy to normalne? W mojej też tak wygląda... Quote Link to post Share on other sites
seba999 Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 (edited) W skrócie napisze tylko tyle. Zamówiłem hybid bold. Bo Version 2 to że tak brzydko nazwę.... totalne gówno! To co macie u kolego HansKloss na fotach to ja taki efekt mam po 1000 kulek! Litości ale KJW specjalnie skopało replikę żeby zarobić na częściach? Wiec jak tu zaufać małym pier.....m żółtym rączkom... Co do wersji 2 to kto tak naprawdę ma tanio kobę? Tanio koba wyszła w wersji 1. Druga wersja robiona jest przez tylko i wyłącznie przez KJW! Zresztą nawet na kartonie nawet nie ma słowa że projektantem był Tanio Koba! Edited May 17, 2014 by seba999 Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Ktoś w Warszawie jest w stanie zrobić mi Top Dead Center mod, lub ogarnąć sprawy z hopkiem? Czy ktoś z Was korzysta z części RA-TECH w KJW? Zastanawiam się nad NPAS. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Witam, mam pytanko. Posiadam emeczke I gen. Poszło mi w nim body. Jakiej firmy i gdzie dokupić pasujące? Może, ale nie musi mieć oznaczenia. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Nie mogę edyować, proszę o połączenie. + jakby ktoś jeszcze jakiś zestaw spustowy do stockowego suwadła polecił. Wszysko I gen. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 (edited) Korpus sprzeda Ci bezpośrednio KJW. Pisz przez formularz kontaktowy na ich stronie, podając numer części z instrukcji. Edited March 22, 2015 by Nath Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts