Keltuzar Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Witam ponownie, singleplayer działa w porządku, jednak kiedy chciałem zarejstrować się na EA, zapytało mnie o numer seryjny. Okazuje się że ten kod z wewnętrznej strony opakowania nie pasuje. Dziwi mnie że w opakowaniu w ogóle nie było żadnej instrukcji, u Was też jej nie było? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
KomornikPL Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Ja instrukcje mam , i w książeczce jest klucz . Gdzie kupowałeś grę ? Jeżeli twój kod nie działa ( sprawdź o i 0 itd ) to wymień grę w sklepie . Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Kod potrzebny do instalacji (ten przylepiony do wewnętrznej części pudełka działa bez zarzutu, ale numer seryjny to chyba co innego. Grę kupiłem w Empiku. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
KomornikPL Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Ja nic przylepionego nie miałem . Zawsze jest tak że jest jeden kod i jest zazwyczaj na instrukcji . Quote Link to post Share on other sites
flype Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Witam, na jakiej stronie mogę zarejstrować Battlefielda BC 2, gram już w niego rok, i jeszcze go nie zarejstrowałem, gdy wchodzę w strone int. która jest podana styłu na książeczce nie ma nigdzie opcji, aby wpisać nr. seryjny gry. Jestem zarejstrowany, dodałem gre do "moje gry ". Gra jest na PS3. Quote Link to post Share on other sites
Olo102 Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 nowy filmik Quote Link to post Share on other sites
migeron Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Naucz się brać poprawki i lepiej było by ci granie mechanikiem bo często bywasz n tyłach przeciwnika . Quote Link to post Share on other sites
oski1094 Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Wie ktoś może,jak zdobyć te bronie SA?? Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 kupić dlc w ea store. Quote Link to post Share on other sites
oski1094 Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 http://store.origin.com/store/eaemea/DisplayHomePage o tą stronke chodzi?? Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Tak. Quote Link to post Share on other sites
oski1094 Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Wielkie dzięki kolego:):) Quote Link to post Share on other sites
Juza Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 najlepiej to nauczyć sie używać AT4 :) W heliki nie ma nic lepszego :D Nic tak nie poprawia humoru jak zajebiste trafienie helika z AT4 :D Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Najlepiej to poczekać na Igłę i Stingera :D Quote Link to post Share on other sites
Juza Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 albo na taktyczny camelbak :D który będzie dodawał + 5 do szybkości i wytrzymałości hehe Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 najlepiej to nauczyć sie używać AT4 :) W heliki nie ma nic lepszego :D Nic tak nie poprawia humoru jak zajebiste trafienie helika z AT4 :D Nic tak nie poprawia humoru, jak zabójstwo pilota z m24 i cały heli leci w dół ;] Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 I do tego cała ekipa z heli ląduje w wodzie i się ich wybija jak kaczki :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Juza Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 hmmm tak :D Musze wam przyznac racje :D headshot pilot, wszyscy w wodzie = świetna zabawa :D O takie chwile najłatwiej na Isla Inocentes hehe Quote Link to post Share on other sites
maggot743 Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Witam. Mam pewien problem Po instalacji należy ową grę zaktualizować. Wszystko idzie pomyślnie do czasu kiedy wyskakuje błąd i wszystko się wyłącza. http://pl.tinypic.co...=5#.Uptt09LuKSo Czy ktoś potrafi mi pomóc odpowiadając na pytanie o co chodzi i jak to naprawić? Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 EA ma graczy głęboko na dnie dupy, wsparcie dla nowych tytułów jest szczątkowe, a dla starych produkcji nie istnieje. Niestety trzeba pobierać aż do skutku. A to może potrwać, zważając na to że BC2 wychodziło w czasach kiedy origin nie istnial w obecnej formie... tak BTW, czy twój nick ma związek z pewnym dziewięcioosobowym zespołem? Quote Link to post Share on other sites
MATEUSZ345 Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 I to niestety jest prawda, nieraz miałem problem i nic z tego nie wyszło. Trzeba czekac może wyjdzie cos nowszego :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
Hawk_v90 Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Marudzicie, BC2 to najlepszy Battlefield, dający najwięcej zabawy z gameplaju... No i ma klimat. BF4 to taki średniak z którego naprawić nie można, a Hardline to crap:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts