Yahalom Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 . Niedawno zostało puszczone w sieć zdjęcie operatora 1PSK w Termicie, to mogło być mylące. Co ty pieprzysz? :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Kleju Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Przepraszam, chodziło mi o te zdjęcia, lecz akurat to jest PC Orlik, sam Termit to nowość, a więc nie jesteśmy pewni, czy aby specjalsi go nie testują. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Kilka razy próbowałem założyć konto na grom.mil.pl ale wszystko rozbijało się o aktywację... więc dałem sobie z tym forum spokój :bialaflaga: http://grom.mil.pl/forum/viewtopic.php?t=405 Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Kleju na litość boską, wszyscy na tym forum wiedzą, że MIWO szyje dla spejalsów z Luiblińca, a zdjęcie Orlika to jeszcze w zeszłym roku było wrzucone w temacie Praszki. Nie rób bajzlu :bialaflaga: Kleju na litość boską, wszyscy na tym forum wiedzą, że MIWO szyje dla spejalsów z Lublińca, a zdjęcie Orlika to jeszcze w zeszłym roku było wrzucone w temacie Praszki. Nie rób bajzlu :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Piasek89 Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Ktoś może merytorycznie odpowie na moje pytanie ?! <facepalm> I proszę moda o posprzątanie tematu ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 To może zapytaj... uwaga... uwaga... Cavtana? :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 GROMik :> Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Tak, to FASTy Opscore'a, gość skrajnie po lewej ma MSA TC3002. Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Jak oni pogodzili zestawy słuchawkowe z tym ultra-upierdliwym linerem? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Da się. Przeplatasz pałąk przez tę "obejmę" - nie jest to może takie wyrafinowane rozwiązanie jak Peltory ARC, ale daje radę. Chyba mam nawet jakieś fotki. W wolnej chwili odkopię. EDIT: Na szybko, od MM: Quote Link to post Share on other sites
MJ6 Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Widzę że kolby też zmieniają :icon_biggrin: Ten od prawej strony ostatni ma Magpula. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 O Currahee wiadomo, przecież założyciel/e firmy zna/ją bardzo dobrze panów z jednostki. :wink: Co do MARPATa - raz widziałem na zdjęciu kogoś z GROMu w podkoszulku w MARPAT pustynnym, zapewne jakaś chińszczyzna, a zdjęcie ma już parę lat. Co do używania takowych mundurów w 2305 - rany... Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Widzę że kolby też zmieniają :icon_biggrin: Ten od prawej strony ostatni ma Magpula. O ile mi wiadomo, to nie zmieniają, tylko takie już dostali... I ponoć nie są zachwyceni. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 :maniak_killer: Quote Link to post Share on other sites
Piasek89 Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Po woli nie nadążam za zmianami sprzętowymi w G-unit :biggrin: BTW, da już radę dostać ten numer (w zeszłym tyg. byłem w Empiku i jeszcze nie było) ? Quote Link to post Share on other sites
kaziustein Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Ja to go nawet na stronie oficjalnej nie widzę. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Arafat zawsze najlepsze kąski wychaczał :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Żołnierz na okładce ma kamizelkę MMAC (Multi Mission Armor Carrier) produkcji Eagle Ind. Stwierdzam na podstawie lektury ww numeru :P . Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 O, czyli SPC można kupować. :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 O, czyli SPC można kupować. :icon_biggrin: Po co? :icon_razz2: Po "taniości" masz na Cushimie :biggrin: http://www.sklep.cushima.com/kamizelka-taktyczna-mmac-multi-mission-armor-carrier-p1633.html Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Minimalne zamówienie 25 szt. :happy: Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Właśnie wiem, po tej "taniości" to można na jebaju parę sztuk zgarnąć za tą samą kasę (przy dobrym szczęściu i cierpliwości). :wink: Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Poka, poka! - że się tak wyrażę... Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Patrałem teroz i nimo póki co. Czasami jednak wypływały w stanie bdb w CB za mniej niż 300 USD. Musisz uwierzyć na słowo, albo polować. Quote Link to post Share on other sites
Grey Fox Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Ma ktoś jakieś fotki panów z 23 maja z ćwiczenia Skorpion IX? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts