Szaszłyk Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 M4A3 to i było, a nawet jeszcze jest. FN F2000 to egzemplarze zapoznawcze. Ops-Core tylko balistyczne. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 M4A3 to i było, a nawet jeszcze jest. Czy przypadkiem wszystkiego nie oddali do JW NIL i DWS? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Nope. Info bezpośrednie. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Na misjach również? Swoją drogą mam takie pytanie, sam nie mam aktualnie okazji się dopytać, a jakoś mnie to ciekawi - czy jak używali Bushmasterów w Iraku czy Afganie, nie narzekali na ciągłe zacinki Strasznych Emek? U nas w WP kogo się nie zapyta, zjeżdżają eMkę, wywyższając przy tym Beryla, co strasznie mnie bawi. Jeśli możesz - dopytaj jak będziesz na Rembridż. :) Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Obejrzyj i sam sobie odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Obejrzałem już dawno temu, i? Czy to jest M4A3 Bushmastera i czy to jest Afgan/Irak? Czy jest to wielomiesięczne użytkowanie w raczej trudnych warunkach? Quote Link to post Share on other sites
dzieciaq Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Nie przypominam sobie takiego zdjęcia :icon_smile: Fotka z profilu XIII. Zdjęcie z 2003 roku. Co to za balistyka? Nie mam pojęcia :icon_smile: Jest to angielska kamizelka z wkładami z żelu balistycznego jak chcesz mogę foty podesłać i mam jedną na sprzedaż Quote Link to post Share on other sites
axelf Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 To dzieciaq: you can upload pictures of this vest? Quote Link to post Share on other sites
dzieciaq Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 https://picasaweb.go...GSOA&feat=email nie mam w domu tylnego wkładu ale do wieczora postaram sie wrzucić fotkę Wpisz sobie w google żel balistyczny, zanim zaczniesz bzdury piszesz: http://pl.wikipedia....el_balistyczny Ok źle się wyraziłem jest to kamizelka balistyczna Quote Link to post Share on other sites
Guest Dawid4009 Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Obejrzałem już dawno temu, i? Czy to jest M4A3 Bushmastera i czy to jest Afgan/Irak? Czy jest to wielomiesięczne użytkowanie w raczej trudnych warunkach? W 2009 bawiłem się dwoma egzemplarzami- raz tylko macanki, i kilka razy na strzelnicy w Ghazni. W tym roku jak spotkałem znajomka to już z 416. Nie słyszałem narzekań, wręcz odwrotnie, na stare bushmastery. Ale pewnie co osoba to inna opinia- znam przypadki żołnierzy regularnie czyszczących broń, którym zdarzały się zacięcia, oraz takich co przez całą zmianę trzymali swoje luśnie w syfie i strzelały bez problemów. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Jest to angielska kamizelka z wkładami z żelu balistycznego jak chcesz mogę foty podesłać i mam jedną na sprzedaż Wpisz sobie w google żel balistyczny, zanim zaczniesz bzdury piszesz: http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBel_balistyczny Quote Link to post Share on other sites
vincenzo Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Witam. Mam pytanko. jakich słuchawek używają chłopaki z GROMu? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Różnie, Comtac'i, Liberatory (Sordiny), LTE coś-tam (Bowmany). Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Nokia, Samsung, Apple, HTC :) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Do bardziej szczegółowych informacji dotrze sam, wierzę w niego :D Quote Link to post Share on other sites
miller44 Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Kolega z firmy używa słuchawek firmy Sennheiser. Twierdzi, że tak dobrych słuchawek do MP3 jeszcze nie mial ;-) Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Jeden z naszych instruktorów w NJW używał Panasoniców ( nawet nabijaliśmy się że Panasonic powinien płacić za reklamę chłopakom z "Grupy..." Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 I nagle wszyscy mają znajomych w G. :maniak_luzik: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 iwo303 - jeszcze jeden taki post i będę niemiły... Wszystko, ale to dosłownie WSZYSTKO jest tutaj opisane. To tylko 18 stron, w większości fotki. Nie będziesz w stanie zidentyfikować konkretnej rzeczy? Ok - pomożemy. Ale nikt nie będzie ci przygotowywał listy sprzętu operatorów z cholera wie jakiego okresu czasu, szczególnie gdy dotyczy to tak 'uniwersalnej' jednostki specjalnej, która nie ma jednego konkretnego zestawu oporządzenia i umundurowania do poszczególnych zadań... Quote Link to post Share on other sites
wolfman4101 Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 witam, mam pare pytan odnosnie g-unit a jasniej: co to za pouche? i co to za pokrowiec na camel? tylko niemowcie ze nfm,bo na stronie nimo...(no chyba ze to jakies spec zamowienie dla specjali...) dzieki serdecznie i pozdrawiam... Quote Link to post Share on other sites
Yaramo Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Witajcie, wiecie czy w ogóle a jeżeli tak to jakich plecaków używa grom? Quote Link to post Share on other sites
wolfman4101 Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 teatr dzialan? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Podstawowym, najczęściej kupowanym w ramach przetargów, jest Karrimor SF Sabre 80-130 Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 A to ci ciekawa i smutna informacja :( Quote Link to post Share on other sites
wolfman4101 Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Na "ostatnich" fotach było też widać source... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts