Jump to content

JW GROM

Recommended Posts

Posted (edited)

No to jest akurat zdjęcie chyba Navala pozowane ale na fb na profilu gromu też bardzo często widziałem kaburę udowa tylko z górnym paskiem... ciekawe:D

Edited by Saba xd
  • Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Każdy ma inne preferencje, widoczni tak jest im wygodniej :icon_wink:

Może ktoś będzie mieć jeszcze inne wytłumaczenie.

Edit: W filmiku wrzuconym przeze mnie wcześniej też można zobserwować taki sposób noszenia kabury (4:30).

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Didi ja znam ten temat tylko po prostu dziwił mnie sposób noszenia udówki bez dolnego paska :icon_smile: A tam odpowiedzi nie znalazłem na te pytanie :icon_biggrin:

Edited by Saba xd
  • 4 weeks later...
Posted

Plate carriery od Red River to zmodyfikowana kopia JPC od Crye Precision, a to chińskie coś nie ma prawie nic wspólnego ani z RR ani z CP :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Co to za kamza? Kilka stron wcześniej, ktoś wszystkich wprowadził w błąd pisząc, że jest to standardowy PC od EI w MJK, jest to MJK i na tym się to kończy, bardziej wygląda to na plejcie inspirowanym LBT,

Ktoś coś wie na ten temat?

ixov5VW.jpg

Edited by Kleju
Posted

Foty na dole posta nie mają związku z ULPC na górze.

ULPC jest złożone przez grzmota, ale nie w użyciu na fotach niżej.

Mnie ciekawi ilość leworęcznych w grom. Na fotach widać kilku

Posted

Jest taka opcja, ale "praworęczni oburęczni" nie nosiliby kabur po lewej stronie.

Axel raczej z leworęcznymi w G jest tak jak w społeczeństwie, jest ich niewiele, a większość to pewnie praworęczni.

• 1 month later...
Posted

Jest ktoś w stanie mi wymienić jakie kamizelki są w użyciu przez GROM ? głównie chodzi mi o te co noszą na mundurze/combat shirtcie w mutli