vonmarxx Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 a to moja zabawka, jeszcze ze starym kolimatorem: Quote Link to post Share on other sites
producent Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Quote Link to post Share on other sites
remko Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 AKMS wersja ze stali czyli RK-10 z oszynowaną rurą gazową oraz kolimatorem Quote Link to post Share on other sites
ALABASTER Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Quote Link to post Share on other sites
Cincin Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 AKM custom na bazie AIMS G&G: *drewno od ostrego *magazynek bakelitowy z Tuły *rosyjska szczerbinka do strzelań z PBSa Quote Link to post Share on other sites
dark_griph Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 (edited) AKMS zbudowany w systemie Tokyo Marui. Oznaczenia selektora polskie, części w dużej mierze z FB Radom-Łucznik, a konkretniej: - urządzenie wylotowe, - muszka, - kolanko gazowe, - łoże, - nakładka rury gazowej, - szczerbinka, - ucho na pas nośny, - kolba. Pozostałe części już różnie: - lufa stalowa - toczona specjalnie pod replikę, - podstawa szczerbinki - G&P, - komora zamkowa - przerobiona od AK74 Elementa, - pokrywa komory - Element, - atrapa suwadła - przerobione Boyi, - chwyt pistoletowy - przemalowane CA. Edited February 15, 2010 by dark_griph Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 AKMS: TDI ( sporo męczarni... piłowania, ściskania imadłem bo nie chciało zaskoczyć...) sorry za te śruby i nakrętki cynkowane, trafił mi się egzemplarz z uszkodzonymi oryginalnymi śrubami ( nie dało się poluzować nakrętek, oryginalne rozwaliły się i nakładki to demontażu bez narzędziowego, te zamaluje się na czarno ;) łoj , a gdzie jest komora hop up ;) ? kurde, ktoś gearbox ukradł :P Quote Link to post Share on other sites
Wyborowiec Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 To może i ja się pochwalę http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/deeb4f86a107567c.html Quote Link to post Share on other sites
Kondor220V Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Na bazie AKM cm048m. Front TDI G&P, wylot Noveske KX3, Kolba CTR na składanej rurze. Przyszłościowo planowany Eotech na rurze gazowej. Quote Link to post Share on other sites
Kosa30 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 A oto mój AKMS RK-10s Full steel wraz z GP-30 od Classic Army. I parę innych drobiazgów. Musze jeszcze AKMS'a podrapać wtedy bedzie porządnie wyglądać. http://img708.imageshack.us/i/obraz299.jpg/ Quote Link to post Share on other sites
Adi.K Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 (edited) No i mój brzydal... Producent Cyma A tak to prawie cały stock - poza chwytem pistoletowym i listkiem pod szczerbinką. Magazynek od ostrego (produkcji Rosyjskiej) - teraz real cap. ;-) No i zawieszenie Rosyjskie. :uśmiech: A wygląd jak wygląda dzięki oksydzie , farbie , bejcy i włóknie stalowym. Edited March 16, 2010 by Sethup Quote Link to post Share on other sites
Wyborowiec Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Kolejne wcielenie :P Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 AKM Pozdrawiam 0wn. Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Wersja PBS + Drobne poprawki. Zmiany: Cm 048m Podstawa muszki,podstawa szczerbinki,kolanko gazowe,obsada łoża,rura gazowa,drewna od ostrego AKM, Szczerbinka do strzelań z PBS od ostrego Lufa Stal robiona u Rusznikarza wymiary AKM.Zaadoptowana pod asg(montaż pod komorę hop-up) Suwadło deko VFC PBS by Silesia. Nie piszę że ma tryliard fps bo nie o to chodzi w tym temacie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Skaut Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Na pierwszy rzut oka zwykły AKMS (0.48S) Ale kurcze jakiś dziwny zestaw szyn ma: I latarkę nawet fajną: A kolimator to chyba jakiś kompletny szajs :-F Na razie tyle, mam nadzieję że się podoba :) Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 (edited) AKM Końcowe zestawienie: Baza Cm 048m Podstawa muszki,podstawa szczerbinki,kolanko gazowe,obsada łoża,rura gazowa,drewna od ostrego AKM, Szczerbinka do strzelań z PBS od ostrego Lufa Stal robiona u Rusznikarza wymiary AKM.Zaadoptowana pod asg(montaż pod komorę hop-up) Suwadło deko VFC PBS by Silesia. Magazynek przerobiony z oryginału. Chwyt bakelitowy Edited May 17, 2010 by 0wn Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Mój pmc madafaka akm na bazie cm 036: Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 A to mój PMC madafaka AKM na bazie cm.048m Uploaded with ImageShack.us Aktualnie zbieram na eota 552, który wygląda w tej konfiguracji lepiej i jest wygodniejszy :) Quote Link to post Share on other sites
Terenowy Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Obecnie AKMSŁ, zrobiłem szynę z boku, dokręciłem PBS-1, zaczepiłem GP-30 oraz przerobiłem ostry plastikowy magazynek na airsoftowy. Jakość zdjęcia niestety telefoniczna. http://www.vm.aganet.pl/grh/images/photoal.../zdjecie107.jpg http://www.vm.aganet.pl/grh/images/photoal.../zdjecie109.jpg http://www.vm.aganet.pl/grh/images/photoal.../zdjecie110.jpg Quote Link to post Share on other sites
Bazyl_Wej Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 (edited) http://img525.imageshack.us/img525/7519/20100915086.jpg Moja paskuda ... szyna na rurze gazowej od cm.050tki , chwyt od beryla , aimpoint m2 - skośny montaż obrucony o 180* <świetnie się sprawdza ;] > , no i tłumik made by Silesia Factory troche wymienione w środku - precka , gumka hu i mosfet z ab Edited September 27, 2010 by Bazyl_Wej Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Pomalowałem poprzedni chwyt śliwkowy na brąz.Sądzę ,że efekt jest o wiele lepszy.Usunąłem również jaskółkę.Obecnie karabinek jest na Sprzedaż.Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 (edited) LCT: G03 GB : ICS Kola zebate : ICS Motor: ICS Turbo 3000 Sprezyna: SP 90 Guarder. Cala reszta : LCT. Lufa: Systema 6.04/455 Gumka HU - ICS. Doszczelnione, przesmarowane ;) Ciuchutnie i przyjemne dla ucha :cool: LCT zostal kupiony okazyjnie za 600zl :cool: W planach mam zakup front'u LCT do AKM'u ver. 2009 :cool: Edited January 12, 2011 by johny13 Quote Link to post Share on other sites
Czoper Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 AKM Ściskam, Czoper Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 (edited) AKMS (RK-10S) i AKM (CM.048): Boyi nie ma sobie równych w kwestii wykonania zewnętrznego, moi znajomi myśleli, że S to deko. ;) Trochę części w obu było ostrych, ale już nawet nie pamiętam która faza prac jest na fotce. Edited April 9, 2011 by Lesio Quote Link to post Share on other sites
durdziak Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Replika kbk AKMS- CM.048S- wprowadzone jedynie modyfikacje zewnętrzne. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts