kamir0014 Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Trochę odkopuję ale cóż. Czy wie ktoś może gdzie można nabyć jakiś fajny kolimator 553 w kolorze TAN ? Chodzi mi o taki Tan jak oferuje element a nie taki jak GFC. Najlepiej w PL, ewentualnie zagranica. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 na specshopie jest. Quote Link to post Share on other sites
kamir0014 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Jest ale w wersji BLACK. Ja potrzebuję TAN. Quote Link to post Share on other sites
Sokoov Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Wiecie może czy można gdzieś w Polsce dorwać eotecha 551 wartego uwagi, czarnego w jakiejś znośnej cenie? Znalazłem tylko na asgshop.pl produkcji G&P w cenie 299 zł. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Na gunfire widziałem kiedyś Elementa i GFC. Jednak ostrzegam, to chińskie ********(cenzura z powodu braku dobrego smaku :) Quote Link to post Share on other sites
kamir0014 Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Miałem kilka dni temu koli 553 od Elementa i okazał się niesprawny i wrócili mi pieniążki. Szukałem za granica i też ciężko coś wyhaczyć. Gdyby ktoś miał jakiś link z eotem 553 tan za granicą to byłbym wdzięczny :) Quote Link to post Share on other sites
maxk Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Ze swojej strony mogę bardzo polecić eotech 552 od tomkapl. Kupiłem go dobre kilka miesięcy temu i do dzisiaj śmiga na bateriach z zestawu, które myślałem, że długo nie pociągną. Cała ta osłona gumowa flip-up jest badziewnie zrobiona i jest niespasowana po całości, lecz mi ona i tak jest nie potrzebna. Naprawdę jak za takie pieniądze polecam, bo stosunek ceny do jakości sprzętu jest bardzo dobry i facet jest uczciwy w interesach, kontakt bardzo dobry, co bardzo cenię. Quote Link to post Share on other sites
kamir0014 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Wiem, kupowałem eotecha od tomkapl i nie miałem żadnych zastrzeżeń, śmigał bardzo fajnie. Aczkolwiek teraz potrzebuję dokładnie eota 553 w tanie do emki Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Szukaj eotechów Hurricane, to chyba najlepsze airsoftowe odpowiedniki. Quote Link to post Share on other sites
blysk Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Mi poszła szybka przednie od Eota :-( Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Szukaj eotechów Hurricane, to chyba najlepsze airsoftowe odpowiedniki. Miałeś jakiegoś z nowszych serii? Bo ja miałem jakiś czas temu i w porównaniu do obecnych serii chińskich 552 (m. in. od Tomekpl) Hurricane wypada zwyczajnie słabo. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Miałem swego czasu Hurricane'a, miałem koli od Tomka, miałem ACM no-name i Hurricane to była miazga-czyste, jasne szkło, wyraźny punkt, zero ducha, baterie wytrzymały bardzo długo, świetnie się zapinał na szynę (nie latał, nie klekotał, śruba się nie wyrabiała). Szlag go trafił po bezpośrednim postrzale w optykę. Jeśli faktycznie Hurricane tak się zeszmacił to wielka szkoda, bo z airsoftowych kopii to był jeden z lepszych szpejów. Quote Link to post Share on other sites
koho Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Co prawda nie mam osobistych doświadczeń, ale z tego co mi wiadomo od znajomych używających Hurricane'a, to w dalszym ciągu oferuje wyższą jakość "optyki" niż chińskie klony. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Wywalam offtop, usunąłem treści niepotrzebne. Quote Link to post Share on other sites
koho Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Wywalam offtop, usunąłem treści niepotrzebne. O jak wy dbacie o czystość każdego jednego tematu na tym forum... :D Brawo! Quote Link to post Share on other sites
Sokoov Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Powtórzę się, ale trudno - jestem po pierwszym teście w terenie EOTecha od tomekpl i jestem zadowolony. Efektu lustra praktycznie brak, punkt celowniczy wyraźny i bez ducha. Zdecydowanie polecam. Quote Link to post Share on other sites
feder91 Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 A ja mam pytanie z innej beczki, a mianowicie pytanie o szybkę w EOTECH'u. Denerwuje mnie jedna jedyna rzecz w tym ustrojstwie - mianowicie CIEMNA szybka... W lesie mi to jakoś nie przeszkadza za dnia, ale w zamkniętym budynku (np killhouse) gdzie panuje czasem półmrok czy ogólnie nie jest za jasno, to jednak przez przyciemnianą szybkę nie wiele widać. Oczywiście że przez kolimator celuje się przez oba oka, ale nie ukrywam faktu że czasem celu nie widzę bo zasłania mi go wielkie bydle zwane eotechem lub dla celującego oka widzę tylko świecącą się kropkę w kółku i nic więcej xF Nie da się tej szybki jakoś rozjaśnić czy coś? Bo nie ukrywam faktu że jest to dla mnie dość irytujące. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 proste, im tańszy eotech tym ciemniejszy. Quote Link to post Share on other sites
tomekpl Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Tak dla zobrazowania różnicy w przejrzystości szybki w nowszych/starszych kopiach. Głównie dotyczy to tańszych chińczyków czy np. kolimatorów od Elementa. Quote Link to post Share on other sites
feder91 Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Da się tę szybkę wymienić na jakąś jaśniejszą? Bo to w CQB naprawdę szału można dostać :P Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Heh, przy tej klasie sprzętu raczej razem z szybką będzie trzeba kupić nowy koli :D Jest jeszcze opcja szukania zwłok po komisach i przeszczepiania szybek. Quote Link to post Share on other sites
tomekpl Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Tak jak wyżej. Jeśli masz dostęp do dawcy w rozsądnych pieniądzach to śmiało można spróbować wymienić cały korpus razem z szybką :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Darnock Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Gdzie teraz latają tomkowe Eotechy? Na alledrogo nie widzę. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Pisz do tomka? Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Witam, mam specyficzne pytanie...jak sprawują się EOtechy na replikach z GBB?Czy potrafią się rozregulować? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts