klimek Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Nieno...mnie tam się podoba. Nie bylem na pierwszej, ale na drugiej mnie nie zabraknie, niema takiej opcji. Jestem fascynatem zony, tej realnej jak i fantastycznej, więc klimacik będzie ;) Link to post Share on other sites
megabac Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Witam, Kiedy rozpoczną się jakieś zapisy etc? Jak idzie przygotowywanie imprezy i czy można spodziewać się czegoś nowego? Link to post Share on other sites
RafNosi Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Vendetta Kraków też się pojawi! Link to post Share on other sites
Timonek Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Styczeń leciii, a kiedy lista otwarta będzie niewiadomo... pozostaje czekac :D Link to post Share on other sites
ireabe Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 I już zapowiedziany patronat, bardzo ładnie ;) Głuchołazy gotowe są pomóc przy organizacji. Jeśli nas potrzebujecie- dajcie wcześniej znać. Powiedzcie jeszcze jak wyglądać będzie kwestia mutków? Może chętnym sypać jakimś gratisem, bo praca to trudna i niemiła :D Link to post Share on other sites
N.A.T.Siwy Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Mutanci wjazd na imprezę free. Czyżby nadchodził Puszek ?:-F Link to post Share on other sites
proreload Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Witam, chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość załapania się jakoś na imprezę bo mam rocznikowo 18lat, a dokładnie 18-stka wybije mi tego roku w czerwcu. Więc jest jakaś możliwość ? Link to post Share on other sites
N.A.T.Siwy Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Nie ma takiej możliwości. Link to post Share on other sites
proreload Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 ok, dzięki wielkie. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Wolfhunter Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Stowarzyszenie Rekonstrukcji i Strzelectwa Vnutrenniye Voiska deklaruje wsparcie Saudatów Ruskiego Specnaza dla Ukraińskiej braci... :killer: Około 10 świetnie wyszkolonych, zunifikowanych w kwestii umundurowania i wyposażenia Larpowców z ramienia Stowarzyszenia chętnie weźmie udział w tej imprezie. Więcej o nas na stronie Stowarzyszenia Link to post Share on other sites
Uber_Soldat Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 1Rota Rzeszów pewno też zawita jako wojsko ;) W równie zunifikowanych szmatkach. Pozdrawiam ! Link to post Share on other sites
Maximus1969 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Witam. Nie byłem, jeszcze na Stalkerze, ale wybieram się. Obawiam się tylko informacji organizatorów, że mogą odmówic komuś uczestnictwa bez podania przyczyny. Link to post Share on other sites
YARRA Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Maximus1969 nie tylko Ty się tego obawiasz, tez mam takie obawy. Link to post Share on other sites
Timonek Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Panowie, niema się czego bać.. jeśli nic nie przeskrobiecie to będzie dobrze :) Link to post Share on other sites
Maximus1969 Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Ufff już myslałem, że jestem przewrażliwiony. Po prostu mam taki koszmar. Jadę sobie na Stalkera 150 kilosow i ktos mi mówi a temu panu dziękujemy. Pal szesc stracony czas ale moje paliwo. To oczywiste, że nie mam zamiaru nic nabroic i stosowac się do regulaminu. Chodzi mi tylko o samą formę "bez podania przyczyny" Ale i tak chce jechac :mrgreen: P.S Timonku Ty byleś juz na Stalkerze powiedz mi jak wygląda sprawa kiedy mnie ustrzelą. Po jakim czasie wraca się do gry ? Link to post Share on other sites
Dethran Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Nie byłem jeszcze na stalkerze, ale skoro jest to typowy LARP, to chyba nie ma respawna, tylko ew. tworzysz nowa postać. ;-) Link to post Share on other sites
soldat Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Panowie, wszystko jest w regulaminie: http://www.stalker.nysa.pl/regulamin.html Zapewne w tym roku będzie nowy ale nie przewiduję większych poprawek. Link to post Share on other sites
Gisher Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Panowie, wszystko jest w regulaminie: http://www.stalker.nysa.pl/regulamin.html Zapewne w tym roku będzie nowy ale nie przewiduję większych poprawek. No jeżeli chodzi o respawny lub ich brak, to jeszcze nie ma, chyba że niedowidzę. Szczegółowe zasady mechaniki są jeszcze "Not Found", ale jestem pewien że na dniach wszystko się pojawi :) Link to post Share on other sites
Frodo Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Na poprzednich edycjach było tak, że resp był automatyczny po powrocie trupa do baru (ewentualnie innego miejsca wyznaczonego przez orga). Wojsko respowało się w swoich koszarach na podobnych zasadach. Link to post Share on other sites
YARRA Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 wyciąg z regulaminu: atestowane okulary ochronne do gier ASG a ja osobiście używam gogli od maski paintballowej i teraz pytanko jak to się ma do regulaminu?? nadmienię, że seria z 440FPS z 50 cm nie zrobiła na nich większego wrażenia niż obłoczki kurzu na szybce - ZERO odkształceń, natomiast kulki rozpadły się na połówki (kulki PJ 0,25g) Link to post Share on other sites
Maximus1969 Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Właśnie pytanie o maskę jest ważne. Też mam make i ciekaw jestem czy trzeba przedstawic jakiś dokument o ateście ? Jak myślicie ? Link to post Share on other sites
Kantek Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Myślę, że wystarczy pomyśleć. Link to post Share on other sites
YARRA Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Myślę, że wystarczy pomyśleć. to znaczy?? bo może mało kumaty jestem :cry: Link to post Share on other sites
Maximus1969 Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Im więcej o tym myślę tym mniej umiem wymyślec. Pozdrawiam myślących. Link to post Share on other sites
J.K. Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Ogrom chodzi o to, żeby wasza ochrona oczu spełaniała przynajmniej normę CE EN 166 F, czyli żeby wytrzymywały uderzenia ciał stałych o prędkości 45 m/s, przy wadze bodaj 0.8 grama. Mam nadzieję, że nic nie pokręciłem.;p Jeżli macie maski do PB, to one spełniają tę normę ze sporą nawiązką. Link to post Share on other sites
Recommended Posts