sgt.Chaos Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Czy jest limit czasowy nadsyłania prac konkursowych? Link to post Share on other sites
jw801 Posted March 3, 2010 Author Report Share Posted March 3, 2010 Czy jest limit czasowy nadsyłania prac konkursowych? Piątek 12 marca. Link to post Share on other sites
jw801 Posted March 3, 2010 Author Report Share Posted March 3, 2010 Po selekcji osób, które nie wpłaciły składki są jeszcze wolne miejsca na imprezę: - 5 po stronie wojska - 1 po stronie stalkerów Na zgłoszenia czekam jeszcze do najbliższego piątku 5 marca. Po tym terminie rejestracja zostanie ostatecznie zamknięta. Link to post Share on other sites
YARRA Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 kiedy będzie dostępna szczegółowa mechanika gry bo na razie to tylko "error 404" się wyświetla :strach: Link to post Share on other sites
raeone Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Mechanika, artefakty w 80% to co zeszłoroczna edycja. Mam na dysku zeszłoroczną, jak coś to PM Link to post Share on other sites
vinix Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 wpisz zamiast 4 wpisz 3 i też wyskoczy mechanika gry wersj 3 Link to post Share on other sites
Filq Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Pozdrowienia od Fauny Zony intruzi.. Link to post Share on other sites
misiakow Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 No, jeżeli w nocy takie zwierzątka będą nas ganiać to ja biorę spodnie na zmianę ;P Pytanie do organizatora mam - czy wojsko ma być po wojskowemu typowo, czyli tylko mundur i oporządzenie - czy dopuszczalna jest lekka stylizacja typu maska gazowa, butla z tlenem, jakieś kable i mierniki? Pozdrawiam Faune Zony :) Link to post Share on other sites
maciejinho Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 No, jeżeli w nocy takie zwierzątka będą nas ganiać to ja biorę spodnie na zmianę ;P Pytanie do organizatora mam - czy wojsko ma być po wojskowemu typowo, czyli tylko mundur i oporządzenie - czy dopuszczalna jest lekka stylizacja typu maska gazowa, butla z tlenem, jakieś kable i mierniki? Pozdrawiam Faune Zony :) A będzie Ci się chciało 12 godzin biegać w masce pgaz? Nawet Stalkerzy mieli je zwykle obok twarzy na poprzedniej imprezie ;-) Jako część oporządzenia w torbie to wielu pewno je nosi. To była uwaga "praktyczna" ;-) Co do reszty już niech się Orgowie wypowiedzą :) Link to post Share on other sites
misiakow Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Nie na twarzy oczywiście, ale jako dyndający element dekoracyjny przy kamizelce taktycznej :) Link to post Share on other sites
jw801 Posted March 8, 2010 Author Report Share Posted March 8, 2010 Nie na twarzy oczywiście, ale jako dyndający element dekoracyjny przy kamizelce taktycznej :) Zona to zona, więc takie gadżety wśród wojskowych są wskazane. Z nową wersją mechaniki poprosze jeszcze o cierpliwość. Generalnie nie będzie aż tak odbiegać od poprzedniej. Link to post Share on other sites
jw801 Posted March 9, 2010 Author Report Share Posted March 9, 2010 Ostateczna lista osób, które wysłały zgłoszenia rejestracyjne dostępna jest tu: http://stalker.nysa.pl/rejestracja.html#lista Proszę o niezwłoczne wpłacanie brakujących składek i przypominam o konkursie na reportaż/publicystykę/sprawozdanie naukowe/dowcip itp... do periodyku "Popromiennik" (termin nadsyłania prac 14 marca). Oprócz zwrotu składki do wygrania jest dodatkowa gotówka w pakiecie startowym gracza (oczywiście w walucie używanej podczas gry). Link to post Share on other sites
pumbishon Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 To są wszyscy mutanci? Co z tymi osobami, którzy widnieją jako usunięci lub ze znakami zapytania? Link to post Share on other sites
vergio Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Że za mało mutantów? Na naszym pierwszym Śląskim stalkerze był jeden, w dodatku dość krótko - a itak wszyscy obowiązkowo chodzili w pampersach :P Link to post Share on other sites
Warfarian Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Na poprzedniej Zonie Nysie było bodajże trzech i funkcje spełniali wzorowo :D Mistrzowski efekt, jak się gada z jakimś przerażonym stalkerskim snajperem, który twierdził, że mutant skoczył na niego z muru :D Link to post Share on other sites
misiakow Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Bo nie liczy się ilość, ale jakość :) Link to post Share on other sites
Noxagon Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Hmmm trochę za późno się obudziłem , pytanie do organizatora , czy jeszcze jeden stalker spragniony żądzy i artefaktów będzie miał możliwość przyjechania do zony ? Link to post Share on other sites
Vorox Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 A ja będę nudził o udostępnienie zasad. W przeciwieństwie do przedmówcy kilka postów powyżej nie mam zasad poprzednioroczynych. Proszę o podanie chociaż kiedy będą dostępne. Link to post Share on other sites
misiakow Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 (edited) wpisz zamiast 4 wpisz 3 i też wyskoczy mechanika gry wersj 3 Zasady w wersji 3 są na serwerze nyskiego stalkera Jak pacniesz link do zasad i wyskoczy błąd 404 zmień w adresie strony numer wersji z 4 na 3 Albo użyj tego linku: http://www.stalker.nysa.pl/mechanika-v3.pdf Pozdrawiam :) Edited March 15, 2010 by misiakow Link to post Share on other sites
raeone Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Czy są dostępne jakieś mapy ZONY? Takie użytkowe do poruszania się po terenie :) Nie chodzi mi o mapkę typu: Bar jest tu tu są wojskowi.... Link to post Share on other sites
lefy Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Zasady w wersji 3 są na serwerze nyskiego stalkera Jak pacniesz link do zasad i wyskoczy błąd 404 zmień w adresie strony numer wersji z 4 na 3 Albo użyj tego linku: http://www.stalker.nysa.pl/mechanika-v3.pdf Pozdrawiam :) tez lipa Link to post Share on other sites
Wukasz Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Nie lipa, link do v3 działa. No ale v4 by się już przydało... zostało mniej niż miesiąc (o fuck, a moja stylizacja nie ruszona) Link to post Share on other sites
iron52 Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Przecież ty nie musisz :-F Link to post Share on other sites
Wukasz Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Gdybym był po stronie mutantów to bym nie musiał. Link to post Share on other sites
Warfarian Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Czy są dostępne jakieś mapy ZONY? Takie użytkowe do poruszania się po terenie :) Nie chodzi mi o mapkę typu: Bar jest tu tu są wojskowi.... Na poprzedniej edycji były rozdawane jako część "pakietu startowego", mam nadzieję, że teraz też będą ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts