Catch22 Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Tak jak napisał Szaszłyk, na rynku eurpejskim cordura w woodland jest trudnodostępna, najbilizy jej jest stary kamuflaż włoski... a tak to po prostu kiepsko. Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 A jak dostarczę odpowiednią ilość materiału - Cordury, to można sobie wymarzyć cokolwiek z cennika? Link to post Share on other sites
Catch22 Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Raczej bez problemu, szczegóły i termin zamówienia ustal z produkcją via biuro. Link to post Share on other sites
Bren Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Komplecik - czyli prawie wszystko co mam z Miwo Niestarczyło tylko miejsca ma jeden małey zasobnik. Całość będzie uzupełniona o jeszcze jeden zasobnik uniwersalny (jesli się da z obszyciem ładownicy plus, czyli kieszonka na toola i tasmy na amunicję do strzelby). Link to post Share on other sites
hipopotam Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Witaj Bren. Ładny zestaw. To z tyłu to co (tam gdzie wpiołeś nóż)? Pytam jako turysta. Czy myślałeś o przypięciu chlebaka MIWO? Czy raczej PT-2 jest za wąski do tego? Jakie polecasz zapięcia w mole : napy ..? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Bren Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 To z tyłu to pordróbka Proteusa, ma mniejszą pojemność od buttpacka, ale więcej przegórdek i kieszonek. Najwyżej część chlebaka Miwo będzie wisiało poniżej lub powyżej pasa, normalny buttpack tez wisi i nie jest to zbyt duży problem. Część szpeju moll-e ma napy, część przewlekane klamerki. Napy sa w mniejszych ładownicach, jedno i drugie jest tak samo użyteczne IMHO. Link to post Share on other sites
Michal_g Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Jeden drobiazg co do strony Miwo (jeżeli było proszę wyciąć post) - ma problemy pod Mozillą. Konkretnie mówiąc obrazki otwierające się w dodatkowych okienkach otwierają się malutkie (nie widać całości) a okienko nie daje się rozciągnąć żeby było widać cały obrazek. Pod IE działa poprawnie, ale jakoś nie lubię IE. Dało by się coś z tym zrobić? Link to post Share on other sites
Bren Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Pod Operą jest to samo. Po otwarciu nowego obrazka, muszę zawsze ręcznie zmienić gif na jpg. Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Jade na firefoxie i nigdy mi sei takie cos nie zdarzyło. Link to post Share on other sites
sirrafael Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Pod Operą jest to samo. Po otwarciu nowego obrazka, muszę zawsze ręcznie zmienić gif na jpg. Mam opere, nic takiego nie zanotowałem.. Link to post Share on other sites
Catch22 Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Używam Mozilli i też nie ma problemu... :roll: Link to post Share on other sites
.Max Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Ja korzystam z Mozilli i podobny problem występuje. Nie znam lepszego sposobu - jeśli Ci się nie otworzy za pierwszym razem, kliknij ponownie. Za trzecim, czwartym powinno się udać. Link to post Share on other sites
kthulhu Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 u mnie na mac'u tez sa problemy pod mozzilla, a za to pod safari czasami nie ma gornego menu :] Link to post Share on other sites
BoT Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 A mi się dzisiaj śniło, że w MiWo pojawiły się nowe produkty :P Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 A ja trochę z innej beczki: czytałem gdzieś, że MIWO planuje wypuścić nowe mundury wz.93 z ripstopu- nie wiecie może kiedy to nastąpi?? (i czy to prawda wogóle) Link to post Share on other sites
Catch22 Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Strona 13 tego wątku przyjacielu... Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Catch, pytanie z innej beczki. Czy rozważacie może produkcję zawieszeń taktycznych ?? Link to post Share on other sites
Catch22 Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Zgadnij ;-) ...Jasne że tak Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Tak też przypuszczałem ale wolałem się upewnić 8) Mam też nadzieję, że nie ograniczycie się tylko do tych przeklętych wszędzie dostępnych czarnych !! :wink: Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 [Małe OT] Wspominał może już ktoś o Pani Marzenie Moniak? :mrgreen: [/Koniec OT] Z tego co się dowiedziałem jest nawał zamówień z armi więc czas oczekiwania na produkty będzie długi :cry: ( w moim wypadku 2 tygodnie) Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Eee, w moim przypadku zawsze było to 2-3 tygodnie i jakoś się niestety już do tego przyzwyczaiłem aczkolwiek mam nadzieję, że czasy realizacji naszych zamówień ulegną z czasem skróceniu, czego i sobie i wszystkim nam życzę 8) :wink: :) Link to post Share on other sites
Bren Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Zamawiałem 2 razy i za każdym razem czekałem około miesiąca. Tylko, że mi sie nigdzie nie spieszyło (do afganistanu na szczęście nie musze jechać). Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Ja miałem zazwyczaj w ciągu 3-4 dni :) Link to post Share on other sites
knopers Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Do mnie zamówienia docierały w przeciągu jednego tygodnia. Jedynie na moje ostatnie zamówienie, piąte musiałem trochę poczekać. Link to post Share on other sites
GRÓBY >KM< Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 mam pytanko czy miwo bedzie szyło pokrowce na hełm z rzepam na nazwisko & cateyes i zawieszenie do noszenia hełmu w stylu tacgaera?? Link to post Share on other sites
Recommended Posts