kuba23 Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 (edited) Z postaci które były poprzednio to Reznov, rosyjski sierżant bodajże, z COD: WAW Edited October 27, 2010 by kuba23 Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Od tego jest hardcore. W trybie HC też się zdarzy, że nie zginiesz od jednego strzału i spokojnie można zdrowie zregenerować. O takich rzeczach jak opadanie pocisków nie mówię, bo przecież tego w MW/COD nigdy nie było. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 W trybie HC też się zdarzy, że nie zginiesz od jednego strzału i spokojnie można zdrowie zregenerować. O takich rzeczach jak opadanie pocisków nie mówię, bo przecież tego w MW/COD nigdy nie było. Oczywiście, że od jednego strzału możesz nie zginąć, ale dla przykładu podałem USP + tłumik + moc obalająca i masz 100% pewności, że zabijesz na HQ. Opadanie pocisków na takich małych mapach i tak można by pominąć. Lepiej już zrobić POA-POI na tych dystansach. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 (edited) Takie polskie akcenty w grze: http://callofduty.wikia.com/wiki/PM-63 Tutaj drugi: http://callofduty.wikia.com/wiki/Warsaw_Camouflage Edited November 1, 2010 by Johann Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Ciekawe czy w grze zobaczymy Ghosta, Price czy Nikolay'a Quote Link to post Share on other sites
chrzanu Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Reznowa... Było już o tym X-razy Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 (edited) Kilka filmików związanych z najnowszym CoD: http://www.cdaction.pl/news-15699/call-of-duty-black-ops---trailer-na-premiere-i-kilka-innych-filmikow-wideo.html W końcu muzyka pasuje do czasów w których odbywa się akcja. Edited November 1, 2010 by aciepk Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Dla mnie jedyny problem jak na razie związany z tą grą jest taki, że te bronie w większości są strasznie brzydkie :) Nie chodzi oczywiście o odwzorowania ale fakt, że w rzeczywistości to jest przestarzałe brzydactwo. No cóż, może kiedyś wyjdzie MW3 znowu z nowoczesnymi zabawkami. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Wyjdzie, wyjdzie. Ale MW2 jeszcze musi pozarabiać na siebie, kwestia 2-3 lat. Pewnie prace się rozpoczeły zanim na rynek wyszło MW2. Black Ops traktujcie bardziej jako zapchaj dziurę na rynku. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 To samo było z WaW. :) Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Im bliżej do premiery, tym bardziej dni zaczynają mi się dłużyć ;< Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Ano mnie też. Zwłaszcza po filmiku z zombiakami ;). Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 PeeM 63 Rak :O coraz bardziej chcę tą grę. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Co Wy wiecie o czekaniu, ja mam wyjazd w delegację i będę dopiero wieczorem dziesiątego w domu :) Quote Link to post Share on other sites
sQubanY Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Już nie mogę się doczekać premiery! Jestem kolekcjonerem cod'ów ;D Oglądając zwiastuny black opsa i nowego MoH myślę że najnowsza cześć medal of honor jest lepsza od black ops'a, ale to tylko moje zdanie ;) Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Zombie jest fajną odskocznią, ale mnie po jakimś czasie ten mod się nudzi;/ @squbany: jeżeli oceniasz grę po trailerze, to powodzenia;] Medal miał być czymś nowym a jest to totalna kupa, że już o multi nie wspomnę. Quote Link to post Share on other sites
sQubanY Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Ale jak patrzę na gry przedpremierowe to black ops ma słabsze detale od MoH (chyba że osoba u której widziałem te gry miała ustawienia na min.) Medal of Honor wydaje mi się zbliżony do Ghost Recon. A co powiesz o batlefield bad company 2? Pozdrawiam;) Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Ile ty parkie grałeś w tego multi? Oceniasz po filmikach? Dajcie spokój, gusta różne, parkie jest fanem CoDa od kiedy pamiętam, ja uwielbiam Medal Of Honor, ale mimo to gram w każdego CoDa jaki wyjdzie. Poczekajmy do premiery z osądami. Niemniej jednak miły akcent z tym Rakiem :D Wierzę ( bo chcę !), że multi będzie wspaniałe i nie będę żałował zakupu! Quote Link to post Share on other sites
maczo007 Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 wersja pc eng wyciekła do neta :D ja już zasysam tyle, że cracka nie i bede musiał czekać. Oczywiście jak tylko się pojawi w sklepach to idę kupić bo cod bez mp to nie cod. Ale podobno sp też wymiata. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Widziałem dzisiaj, ale w wersji RUS :icon_confused: Quote Link to post Share on other sites
chrzanu Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 "Słyszałem", że to da się zmienić przez zmianę wartości w rejestrze :P Kod: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty Black Ops Language= english Language ENU french Language FRA italian Language ITA german Language DEU spanish Language ESP russian Language RUS polish Language PLK japanese Languge JPN Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Wersja ENG również jest już dostępna, lecz wolę poczekać do poniedziałku za oryginałkiem :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Raczej do wtorku ;). Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Ja już będę mieć 1 dzień wcześniej, oficjalnie potwierdzona informacja przez sklep, w którym kupiłem COD'a. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Mnie ciekawi całkowity brak reklam, przynajmniej w zielonogórskich sklepach różnego rodzaju. Rok temu MW2 reklamowali, a teraz jakoś cicho. Chociaż po co ładować kasę reklamę w sklepach jak i tak zainteresowani wszystko wiedzą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts