Pitek Posted November 13, 2004 Report Share Posted November 13, 2004 Nowy ciekawy sklep w internecie. Link podał cahir w wątku o świecach dymnych. Oferta jeszcze niepełna, opisy nie uzupełnione, ale zaryzykuję stwierdzenie, że zapowiada się najlepszy sklep internetowy w Polsce. Dużo oporządzenia niemieckiego. Szybko odpowiadają na maile, kontakt również przez GG. Warto spojżeć. www.militaryarea.pl Link to post Share on other sites
Hargin Posted November 13, 2004 Report Share Posted November 13, 2004 zrobilem u nich zamowienie i czekam :) jak przyjdzie opowiem wrazenia Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted November 13, 2004 Report Share Posted November 13, 2004 Kurde sporo tego mają... Wielu rzeczy w żadnym innym sklepie nie widziałem :) Mają nawet takie bajery.. :wink: Link to post Share on other sites
cahir Posted November 13, 2004 Report Share Posted November 13, 2004 W najblizszym czasie cos tam zamowie bo ceny sa naprawde konkurencyjne w stosunku nawet do allegro. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Grey Fox Posted November 14, 2004 Report Share Posted November 14, 2004 no dobra... Niech se beda spadochrony, rowery i misie... :lol: Ale gdzie są repliki:?::?::?::?: Jak ktoś znajdzi niech da znać :!: Pozdro Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted November 14, 2004 Report Share Posted November 14, 2004 eeyeeeeyyy..... Grey, a to w kazdym sklepie musza być repliki...? :roll: Ten specjalizuje sie w czym innym.... :) Pozdrawiam, PieTrzaK Link to post Share on other sites
Dumek Posted November 14, 2004 Report Share Posted November 14, 2004 I jak wrażenia? Bo chciałem spodnie tam zamówić i się wacham. :) Link to post Share on other sites
Ludzik Posted November 14, 2004 Report Share Posted November 14, 2004 To mnie rozbroilo :D http://www.militaryarea.pl/product_info.ph...roducts_id/4934 Link to post Share on other sites
Chopin Posted November 14, 2004 Report Share Posted November 14, 2004 Wariat no co? to dla oddziałów sanitarnych... BIegasz w kólko i wyjesz" UUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuu " :lol: A tak na poważnie.. Jak dostaniesz to zakładasz i wracasz do bazy,przynajmniej nikt ci nie pojedzie elektrykiem po ryju :) Pzdr Link to post Share on other sites
BULI Posted November 14, 2004 Report Share Posted November 14, 2004 Witam. Przegladam własnie oferte tego sklepu i zaskakuja mnie ceny niektórych hełmów, czy ktoś wie dlaczego one tylko tyle kosztuja? Z jakiego materiału sa wykonane. Prosiłbym o jakies informacje na ich temat. Pozdrawiam Buli Link to post Share on other sites
Ludzik Posted November 14, 2004 Report Share Posted November 14, 2004 http://www.militaryarea.pl/product_info.ph...roducts_id/4598 Kamizelka Myśliwego/ wędkaża woodland 8O 8O 8O 8O :lol: :D :lol: Link to post Share on other sites
Dumek Posted November 14, 2004 Report Share Posted November 14, 2004 Co w tym takiego śmiesznego? Weź pod uwagę że nie jest to sklep nastawiony tylko na ASG, ba nawet w minimalnym stopniu nie jest nastawiony na ASG. A dla takiego wędkarza taka kamizelka to dobra rzecz(poprawcie mnie jeśli się mylę, jedną rybę w życiu złowiłem :D ). EDIT: O kurna... dopiero teraz zauważyłem tego "beszczelnego" orta :D Link to post Share on other sites
Pitek Posted November 14, 2004 Author Report Share Posted November 14, 2004 Pozostawmy te produkty "wędkażom" strzelającym do ryb z mausera ;) Link to post Share on other sites
Ludzik Posted November 14, 2004 Report Share Posted November 14, 2004 EDIT: O kurna... dopiero teraz zauważyłem tego "beszczelnego" orta :D ;) Do samej kamizelki nic nie mam, ale juz sam zauwazyles o co mi chodzilo 8) Link to post Share on other sites
Regin Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 I jak zamawial juz ktos, znaczy sie czy juz dostal to co zamowil, jakie wrazenia oplaca sie ?? Link to post Share on other sites
Ludzik Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 No napisal przeciez Hargin, ze zamowil i czeka na przesylke :roll: Link to post Share on other sites
Gam Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 http://www.militaryarea.pl/product_info.ph...roducts_id/4727 http://www.militaryarea.pl/product_info.ph...roducts_id/4727 :twisted: :twisted: Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 http://www.militaryarea.pl/product_info.ph...roducts_id/4727http://www.militaryarea.pl/product_info.ph...roducts_id/4727 :twisted: :twisted: Deko Diegtariewa (rkm DP), tylko czemu dwa razy ten sam link??? :twisted: Link to post Share on other sites
Ludzik Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 Bardziej niz ten Diegtariew podzialal na moja wyobraznie Maxim... Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 Harg daj znac jak poszlo z tym sklepem, moze bym u nich elite WP zamowil. Link to post Share on other sites
RONIN_FST Posted November 18, 2004 Report Share Posted November 18, 2004 Zamówiłem i czekam... Link to post Share on other sites
kris3k Posted November 19, 2004 Report Share Posted November 19, 2004 Witam Ja rowniez zamowilem i czekam.... na mozliwosc potwierdzenia zamowienia ! (warunke przy platnosci przy odbiorze) stacjonarnego nikt nie odbiera, komorki powylaczane, na g-g nikogo nie ma.... noz sie zaraz zdenerwuje... Jak sie jeszcze okaze, ze bede mial czekac 10 dni (na stronce pisze, ze realizuje 5-10 dni po potwierdzeniu zamowienia) to pier... taki interes, anuluje zamowienie i kupie gdzies indziej :( Pozdrawiam :? Link to post Share on other sites
PA Posted November 19, 2004 Report Share Posted November 19, 2004 ja zamówiłem we wtorek i se czeeeeeeeeeeeeeekam :/ Link to post Share on other sites
Hargin Posted November 19, 2004 Report Share Posted November 19, 2004 zrezygnowalem z tego zamowienia, wiec narazie nie pomoge Link to post Share on other sites
dzikki Posted November 19, 2004 Report Share Posted November 19, 2004 Ja tez zamowilem pare rzeczy i czekac bede. Pozyjemy zobaczymy. Troche zal, ze z opcji zamowienia tylko zwykla paczka. Link to post Share on other sites
Recommended Posts