Hookie Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Zrób ktoś coś w końcu a nie tylko pytania i sugestie. Jedna osoba niech napisze maila do TVNu, opisze sprawę i czeka na odzew. Link to post Share on other sites
Frogger Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 (edited) Ja szykuję już jakiegoś konkretnego mail'a do TVN'owskiej Uwagi, jednakże nawet do tej sprawy będę potrzebował danych osób poszkodowanych w razie "W"... Edited January 16, 2011 by Frogger Link to post Share on other sites
durrr Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Ja szykuję już jakiegoś konkretnego mail'a do TVN'owskiej Uwagi, jednakże nawet do tej sprawy będę potrzebował danych osób poszkodowanych w razie "W"... na mnie możesz liczyć w razie co pisz na PW Link to post Share on other sites
Rosti Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Czy ten sklep w ogóle nadal funkcjonuje? Link to post Share on other sites
Frogger Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Oczywiście, jednakże w oryginalny sposób... Przyjmuje zamówienia i pieniądze, ale nie wysyła towaru. Gościu nawet na maile odpisuje w środku nocy z pytaniami o towar, jednakże jeżeli chodzi o reklamacje to niestety nie raczy odpowiedzieć w tej sprawie... Link to post Share on other sites
Rosti Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Szukałem Dzis tego sklepu lecz nie znalazłem:( Link to post Share on other sites
edwin_83 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Sklep na pewno działa. Choćby pod tym linkiem: http://www.airsoftxtreme.pl/ Nadal ma sprawny system zakupów i rejestracji. Link to post Share on other sites
szmerglu Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Mam nadzieję że chociaż jeden z was (za przeproszeniem) krzykaczy złożył sprawę na prokuraturę. Wiem że łatwo wymyślić jakąś bzdurę, ale czy nie lepiej załatwić to "tak jak powinno być" ?? Link to post Share on other sites
Rosti Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 zgadzam sie strona działa jednak lokalu to ten sklep nie posiada, specjalnie tam dzis pojechalem i niestety nawet osoby pracujace obok w sklepie nie kojarza zadnego sklepu asg przy ulicy targowej 18 tak wiec juz kompletnie nie wiem o co w tym wszystkim chodzi Link to post Share on other sites
Frogger Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Dzięki Rosti za kolejne ważne informacje dla mnie. Ujmę to w piśmie do TVN'u, a już je powoli kończę :) Link to post Share on other sites
parkie Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Przedstawiłbyś może potem już gotowy list ? :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Rosti Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 (edited) nie ma sprawy ale chyba najlepiej by było gdyby ktos jeszcze moje informacje potwierdzil bo byc moze ta wylęgarnia zła jest gdzieś sprytnie ukryta:) Edited January 17, 2011 by Rosti Link to post Share on other sites
Frogger Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 (edited) Prześlę swoje "wypociny" nie martwcie się. Będę wdzięczny jeżeli jeszcze ktoś miejscowy z Wawy wpadnie tam i dokładnie poszuka tych oszustów... Edited January 17, 2011 by Frogger Link to post Share on other sites
Nellsonn Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Ja tam trafiłem do tego sklepu na wakacjach ale teraz nie wiem Link to post Share on other sites
Rosti Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 A w którym miejscu w tych pawilonach on sie znajdował, Pamiętasz moze? Link to post Share on other sites
Nellsonn Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Tak to były te pawilony jak dobrze pamiętam obok jest krawiec i sex shop Link to post Share on other sites
Frogger Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Doborowe towarzystwo... Wszystkie takie uwagi bardzo się przydadzą w przypadku, gdy TVN zainteresuje się tą sprawą. Dzięki i czekam na kolejne wskazówki! :) Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 A mi się wydaje, że za dużo z tym nie zrobicie. Cytat z regulaminu tego sklepu: 6. AirsoftXtreme.pl zastrzega sobie prawo odmowy realizacji zamówień wzbudzających wątpliwości. Zgłosicie sprawę adwokatowi a właściciel sklepu powie, że odmówił realizacji zamówienia bo wzbudzało jego wątpliwości. Mimo wszystko życzę Wam powodzenia. Link to post Share on other sites
Hookie Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Tja i kasę zabiera wtedy dla siebie... ;) Też mi z niego geniusz. Regulaminy regulaminami, prawo prawem. Walczyć o swoje i już. Link to post Share on other sites
Rosti Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 No to napewno bym go zobaczył a większość z tych pawilonow była Juz opuszczona wiec pewnie zwinal interes Link to post Share on other sites
Grysik Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 K***A jego mać. Płaczecie, lamentujecie, grozicie. Co chwilę pytania "pomocy, co mam zrobić oszukali mnie!". Napisaliśmy wam jasno CO macie zrobić, więc przestańcie się zastanawiać i idźcie w końcu na policje do jasnej cholery. Pieprzenie na forum nic wam nie da, a w takich sprawach czas gra na waszą niekorzyść Link to post Share on other sites
HORT Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Witam ponownie!!! Drodzy airsoftmaniacy, cieszę się że kilka osób skorzystało z mojej rady i złożyło zawiadomienie p-ko airsoftxterme.pl obecnie toczy się kilka stosownych postępowań w sprawie, lecz jak narazie trochę jeszcze mało zawiadomień względem ilości osób wypowiadających się na forum, więc apeluje abyście zamiast pisać o pierdołach i żalić się i gdybać co by było...itp...., po prostu przeszli się na policję, i skorzystali z pomocy policji w końcu część waszych podatków na tą instytucje oddajecie... Natomiast za "papugę" trzeba zapłacić, a po co?... Pozdrawiam... Link to post Share on other sites
Grysik Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 po Wam papuga? przecież to wy oskarżacie a nie bronicie się! jeśli dojdzie do rozprawy sądowej to składacie wniosek o uczestniczenie w procesie jak oskarżyciel posiłkowy. Będziecie mieli prawo do zadawania pytań oskarżonemu. Równocześnie musicie także złożyć wniosek o proces adhezyjny. Dzięki temu gdy facet zostanie skazany, sąd od razu zasądzi Wam odszkodowanie bez straty czasu na dochodzenia cywilne. Link to post Share on other sites
Kitomer Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Witam kolegów serdecznie. Niestety jak wszyscy w tym temacie dałem się oszukać sklepowi airsoftxtreme oraz gunsport (zamówiłem w gunsport ale to ten sam właściciel więc różnica żadna). Zabuliłem im ponad 200 zł a towaru jak nie było tak nie ma (2 tygodnie od wpłacenia kasy). Wczoraj byłem na miejscu żeby z kimś o tej sprawie porozmawiać ale sklepu gunsport nie ma pod podanym na stronie adresem. Dziś jadę pod adres airsoftxtreme i wybadam sytuację. Tak czy inaczej dziś wieczorem lub jutro zamierzam nasmarować maila do tvn warszawa w sprawie kradzieży (czy nazwiemy ja wyłudzenie czy jakkolwiek inaczej chyba nie ma znaczenia) i bo człowiek nas po prostu okradł. Chciałem się w związku z tym zapytać czy mogę w moim mailu zacytować kilka Waszych postów? Sądzę, że jak dziennikarze się tym zajmą, sprawa ruszy i gościu się znajdzie. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Frogger Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 No ja już kończę zbierać informację n/t tego sklepu i wyślę to do TVN'owskiej "UWAGI". Jednakże wysłałem list polecony z rezygnacją zakupu i żądaniem zwrotu swoich pieniędzy. Niestety list wrócił do mnie, ponieważ nikt go nie odebrał... Dzisiaj zajmę się wysyłaniem pisemka na mail. Może to coś da... Link to post Share on other sites
Recommended Posts