kjujiczek Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Grałem w 2 część i mi się podobają możliwości w czołgu,wybieranie sposobu paczenia itd. Quote Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 A jak stoi sprawa z VK3002DB? Ten sam tier co pudełkowy Tygrys. Wszystko w niego wbija czy dinguje? Jak z działami bo pod tym względem Tygrys chyba wygrywa. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 7 tier medowy, miękki, działa jak na VK3601H ino z nieco lepszym pancerzem i trochę więcej HP. Nic szczególnego. Ogólnie po zbuffowaniu wszystkich frakcji jakoś niemce straciły na "mocy" i szału wielkiego nie robią. Quote Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Dzięki za szybką odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 W takiego prawdziwego to musiał byś grać w 4 osoby: jeden prowadzi, jeden strzela, jeden ładuje i jeden dowodzi. Z resztą, symulator SYMULATOR a nie zręcznościówka zwykle jest strasznie nudny. Łodzią podwodną się dało więc z czołgiem nie powinno być problemu ;-) Ale z Wittmanem się zgodzę, że znikające czołgi to idiotyzm. Quote Link to post Share on other sites
Żuru Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Miętus, przy 3002DB fajnie kątować, wtedy daje radę zbić, pochylenie pancerza jest bardzo dobre. Tygrys mi się podobał, jako czołg wsparcia idealny. Działo celne, na duży dystans idealne. Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 A powiecie jak stoi Churchil VII? Według statystyk ma najlepszy pancerz na 6 tierach więc czy odbija sporo i jak działa? Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Działo 75,wolny. Dużo HP jak na VI tier ale to nadal czołg piechoty,ślimaczy się i to go osłabia,łatwy cel dla arty i szybkich czołgów. Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 A jak te 152mm na wieży i w kadłubie? Rykoszetuje czy wpuszcza? Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 z KW-1S rykoszety. Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted December 19, 2012 Author Report Share Posted December 19, 2012 To co powiecie na temat toga 2 ?:D Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Jamnik. Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Papierowy troszeczkę. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 TOG za to jak na ten tier ma chyba najwięcej HP. Ktoś mi powie co oznaczają takie "mieczyki" w drzewku technologi? ; ] Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Co mu z HP jak z racji rozmiarów na 500m pakowanie w niego jak jedzie (z prędkością też nędzną) jest dziecinnie proste a do tego pancerz ma papierowy? Walisz z hellcata w gąskę jak jest bokiem i dobijasz odłamkowym. Już większe problemy miewam z hetzerami z IV tieru :D. Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 @MoreLike, chodzi Ci może o status Elite? Bo nic innego do mieczyka podobnego nie widzę w swoim drzewku. Jeśli tak, to chodzi o to, że ten znaczek oznacza odblokowane wszystkie możliwe rzeczy jakie są do odblokowania dla danego czołgu. Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 http://imageshack.us/f/607/shot012cc.jpg/ nie ma bata-musiałem sie pochwalic bo takie walki sa raz na ruski rok z premka by było 165 sreberka Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Grubooo,ja kupiłem T-50-2 i żałuję. Co bym nie robił to na - w bitwie wychodzę.Ponadto czołg cholernie nie praktyczny bo słabo się obraca. Teraz 30k expa do Tigera P i 55k expa do ISa-3. A tak to nadal bida z pieniędzmi bo T-44 nadal nie kupiony. Quote Link to post Share on other sites
Luminofor Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Mi tam T-50-2 się dobrze gra. Nie jest to może jakiś super czołg, ale według mnie nie należy do słabych, mimo swojego matchmakingu. Quote Link to post Share on other sites
Uada Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Mi się T-50 lepiej jeździło, niż T-50-2. Ale największą frajdą jest dla mnie kampienie w krzakach Ferdynandem i punktowanie wszystkiego z 500 metrów. A w kluczowym momencie bitwy wyjeżdżam i biorąc wszystko na klatę ratuję sytuację!Hiro. Quote Link to post Share on other sites
Luminofor Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Zgadzam się, T-50 jednak był lepszy. A tam ferdek, ja kocham siedzieć w krzakach w moim ob 704 i sprawiać, że inne czołgi znikają po moich strzałach po 700, albo gimbusem (su-14) wbijać z ppanca ~1500dmg :D Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 T-50-2 jest czołgiem czysto scoutującym.Nic dziwnego że wywala go czasami na IX X tiery ale...Może podjechać wyżej niż T-50 (chodzi o strome góry itd).Jeśli chodzi o jego zwrotność to T-50 bije go na łeb.Natomiast T-50 jest na tyle lekki i bezwładny w powietrzu że wystarczy byle wertep i podczas lądowania (po wyskoku z nierówności,nawet niewielkiej) kończy się poślizgiem i spadnięciem na przykład do wody bądź zniszczeniem gąsienic.Rzadko kiedy udaje mi się wyjść z takiej sytuacji cało.Czuję że zmarnowałem tylko 725 tyś hajsu które mogłem zbierać na kupno T-44... Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 T-50-2 jest wspaniały! Jeśli potrafisz nim grać wszystkie TD są twoje, działo ma na tyle dobre, że przebija od tylca każdego. Quote Link to post Share on other sites
Luminofor Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Na solo to zjedzie praktycznie każdy inny czołg. Ja nie uważam, że kase zmarnowałem, bo kupiłem go jak była świąteczna promocja (za 362,5tys), gra mi się nim dość przyjemnie i na kompaniach jako scout się przydaje (bo zasadniczo takie jest jego przeznaczenie). Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Odnoszę że Lorraine od sierpnia, kiedy przestałem grać, został poprawiony, aż mam ambicje dojścia do pierwszego X tieru... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts