zlymadafaka Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Tak oczywiście, że pierwsza bitwa na x3 :D Ale E-penis sam się nie powiększy. :icon_mrgreen: A to co pisałem wcześniej to było bardziej do QQryQ żeby pokazać, że bez premium czołgu też na pierwszej bitwa da się więcej ^^ co z tego, że przypadek? :teeth: Średni exp to chyba 300coś - szału ni ma. Najwyższy bez mnożnika mam na Tygrysie bo 1800coś, ale już nie potrafię się tak zbliżyć, po prostu nie umiem. Najczęściej wchodzi właśnie między 200-600 (jeszcze mniejszy szał). Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Na KW1 to tak średnio 800, czasami powyżej 1000. Na t-150 tak z 200 (???). Na dobrym czołgu wymaxowanym na 5lewelu zrobienbie powyżej 500 to nie problem Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 V tiery to zarabiajki szczególnie srebrników. KW-1 kiedyś ubiłem 10 na starym koncie, przegrałem bitwe i chyba 1200 expa a kasy 60-70k :s Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Jak sobie Was tak czytam , to się zastanawiam. Gdzie Wy wszyscy jesteście jak gram. Czemu nie trafiam na takich wspaniałych graczy skoro ciągle trafiam na teamy mające średnio 23 IQ ( nie potrafiące na przykład przeliczyć czasu przeładowania ) i regularnie dostaję w dupę. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Umówmy się na sobotę wieczór na skype/TS3 i zagrajmy z kimś bitwę treningową :D. Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 O, dobry pomysł :D Później można jeszcze do jakieś kompanii się razem wrzucić, powinniśmy stworzyć wspaniały team destrukcji. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Ooo tak,zrzutka na klan :D. Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Dobry plan, a skoro się chwalimy to mój rekord to 2200 exp bez premi na amx ac mle 48. Co Prawda nasz team i wroga też był chyba bandą kretynów ale dzięki świetnemu camo i drugiemu ogarniętemu graczowi z trollem 50/2 który świecił cele dla mojego TDka. Dodam ze standardowo to jest po 500-900 na wybranych pojazdach przy wygranych. Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Tutaj ziomki się chwalą milionami expa, ja tam się cieszę jak kogoś rozwalę, a jak przeżyję bitwę to jest świętowanie zwycięstwa xD. Opłaca się zmieniać wymaksowanego tygryska na tygryska 2? Sam nie wiem, szkoda mi marnować milionów. Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 (edited) Wymieniać się nie opłaca. Mam oba, zwykłym jeżdżę dla przyjemności, 2 czasem coś expa wbiję. Strasznie kasa na amunicję schodzi w nim, bez ulepszonej wieży zbiera każdą pigułę. Ale jak już sobie wszystko kupisz to dopiero pokazuje pazur, wcześniej taki pionek do bicia. Ogólnie to raczej dobrze się nim jeździ, nie czuć tylko tej strasznej mocy jaką powinien mieć. No i wygląd - największy plus tego czołgu, jest piękny. :icon_biggrin: Edited February 13, 2013 by zlymadafaka Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Eeee to ja chyba sobie kawuszką pojeżdżę (strasznie mocny ten czołg nawet vs VI tier) i tedekami. Fajny jest teraz gram brytyjski IV Ccośtamcośtam. Ciekawe jak crusader, ma ktoś? Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Mam, padło niesamowite to na IV również. Nie mogłem nim grać i sprzedałem, a szkoda bo na VI med jest boski, grałem nim na testowym i baaardzo mi się podobał. Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 To może znowu powiem (miałem go). Specyficzny czołg, nie jest ani jak "kafała" ani jak rozmaite pancerki. Prędkości to zabójczych nie rozwija, pancerz potrafi coś odbić, mimo, że jest niewielki. A działo potrafi zadziwić, często wchodzi w weakspoty, zupełnie jakby samo namierzało :D. Ogólnie to ma sporo wad (sam pewnie zobaczysz), ale jak ogarniesz go to powinien się odwdzięczyć. A VI med to już zupełnie inna bajka: to samo jeździ, samo zabija, przeżywa chore ilości metalu jakie w nią uderzają. A to, że kilka razy odbiłem pocisk plecami (!!!) od 7 i 8 tierów to już czarna magia :D Dobra linia, polecam. Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 A właśnie jak to jest z tymi weakspotami? Mógłbyś wytłumaczyć w co celować? Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 (edited) Wal we włazy, gniazda karabinów, okienko kierowcy, pod wieżę, w niektórych czołgach pod tzw. 'ryjek'. Mówiąc prosto: wszystko co sprawia, że masz ochotę to rozwalić :icon_biggrin: Edit: Mogłem jeszcze o czymś zapomnieć, ale to polecam przyglądanie się czołgom z drużyny z bliska, łatwo zobaczyć w co celować. A, polecam też poznać mniej więcej gdzie są poszczególne moduły czołgów, łatwiej o podpalenie, wysadzenie czy zabicie kogoś ważnego. Edited February 13, 2013 by zlymadafaka Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Crusader?! Zmora dla mojego M8A1!!! Nie znoszę dziada! Plinkuje ino roz albo po pare hp zabiera. Quote Link to post Share on other sites
Kohan Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 zlymadafaka nie wiem gdzie ty widzisz medy brytyjskie które coś odbijają, mam teraz 9 tier centuriona mk 7/1, wszystkiepo drodze to papier, trzeba grać ostrożnie i mega uważać. Podobno ta linia medów jest najtrudniejsza do grania na randomach Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Crusader jest fajny po wymaksowaniu, wcześniej to mordęga. Ktoś tu się męczy na wyższych tierach, żebym miał z kim pogadać na ten temat? :D Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 (edited) Jak na razie do Cometa włącznie nie zauważyłem żeby się ciężko grało, wręcz przeciwnie. W tym momencie wg mnie to najlepsza linia jaką robię. Albo mam mega farta na niej albo ludzie nie potrafią strzelać. A właściwie to nie mówiłem, że ciągle odbijają, tylko, że potrafią odbić strzały, które powinny je zgnieść i wyrzucić na orbitę. A papier to jest ruska linia TeDeków. A o jak wysokich tierach mówimy? :DD Edited February 13, 2013 by zlymadafaka Quote Link to post Share on other sites
Kohan Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 (edited) Attero jak co to pisz bo ja prawie tylko na tier 8+ PS. comet ma 76mm pancerza na przodzie kadłuba więc jak dla ciebie nie jest to papier to nie mam pytań Edited February 13, 2013 by Kohan Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Wymieniać się nie opłaca. Mam oba, zwykłym jeżdżę dla przyjemności, 2 czasem coś expa wbiję. Strasznie kasa na amunicję schodzi (...) Bo trzeba strzelać tak, żeby trafiać, a nie walić na pałę licząc, że Bóg kulkę doniesie do celu... Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Przepraszam, z której strony? Wymaksowany też jest chłopcem do bicia dla ISa trzeciego... Mój max to coś 1936 albo 1960 xp na kw1sportline. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 (edited) Przepraszam, z której strony? Wymaksowany też jest chłopcem do bicia dla ISa trzeciego... Mój max to coś 1936 albo 1960 xp na kw1sportline. Niekoniecznie, dobrze skątowany będzie odbijał strzały nawet z BL-9. Ale jeśli zrobi to źle i odsłoni potężny weakspot z przodu kadłuba, to zostanie zdmuchnięty błyskawicznie. Mój max to 2209 expa na AMX 13 90. Edited February 13, 2013 by Attero Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 @Królik - bitwa rozegrana kilka minut temu: Zdobyte kredyty: 27 344 Naprawa: 8721 Amunicja 15 450 Apteczka: 3000 Bilans: 173+ Trafione 14 na 15 strzałów, przebicia 10 (bo T26E4 odbiło 4 razy, za każdym razem celowane w weakspoty). Ogólna celność na Tygrysku 2: 81% Więc nie mów mi proszę, że źle strzelam. :) @poldeck - dla Józka to wszystko jest chłopcem do bicia jeśli nie wiesz gdzie w niego walić i stoisz jak słup na ulicy ;) @Kohan - ISU ma 90mm, wszystko go przebija, na dodatek jest wolniejszy i musisz stać prawie frontem do przeciwnika żeby cokolwiek zrobić. Wolę w miarę szybkie średnie herbatniczki :P Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Królik, weź nie spamuj w tym temacie. Wcześniej jakieś ambitne "no i?" a teraz swoje mondrości... po co? Gadaj o grze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts