tank Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 No jaki tydzien temu dostalem mojego Sig'a 552. Jestem z niego zadowolony. Jak narazie wszystko działa. Tylko nie przysłali jednej rzeczy. Koresponduje juz jakiś czas i chyba juz doszłem do porozumienia. Mam nadzieje że brakującą rzecz doślą. (nie jest to część karabinu) Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Przeglądając recenzję "metalowego" m5 Well'a trafiłem do tegoż sklepu, konkretnie tu: http://www.airsoftguns.pl/?m=5&mc=19&v=189&bp=home Wydaje mi się, że wypadałoby, żeby ktoś, kto zawodowo zajmuje się airsoftem, powinien mniej więcej trzymać się konwencji. Tymczasem w opisie są jakieś idiotyzmy: - prędkość wylotowa (fps) podana jako "szybkostrzelność" (rof) - zasięg skuteczny podany na 50! metrów (przy 250fps)? - napisane jest, że repliki tej klasy kosztują ponad 1000 złotych, co nie jest prawdą (m15 na mg) - ta porównywalna jakość, to też chyba lekka przesada - kulki "bezszwowe" i z farbą, można by skończyć z retoryką rodem z najgorszych kategorii z Allegro? - napisane jest, że jest to replika polecana przez środowisko airsoftowe, po czym nastepuje link do WMASG; no w sumie w wątku można się doczytac, że replika nie jest taka najgorsza jak za tę cenę. Sformułowanie "za tę cenę" uznałbym za kluczowe. Zastanawiam się, co przeszkadza prowadzącym sklep używanie powszechnie przyjętego słownictwa. Cena jest wystarczająco atrakcyjna, nie trzeba chyba ściemniać o 50m zasięgu. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Zastanawiam się, co przeszkadza prowadzącym sklep używanie powszechnie przyjętego słownictwa. Cena jest wystarczająco atrakcyjna, nie trzeba chyba ściemniać o 50m zasięgu. Co przeszkadza? Pewnie widmo spadku sprzedaży i mniejszych zysków...Przecież każdy sklep pisze głupoty o prawie każdym towarze...komputery w marketach są super szybkie i tanie itp...Sklep to marketing, prawdziwe informacje o produkcie uzyskujesz od użytkowników, znajomych serwisantów itd...jak kupujesz telewizor czy lodówke, to też przecież czyta się listy dyskusyjne i fora fachowe - sprzedawca zawsze chwali to na czym ma największą marżę... Cóż więc dziwnego, że aisrsoftguns.pl też kłamie w opisie? Quote Link to post Share on other sites
PeePee Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Apropo ich najnowszego M4 Wella. Skuteczny zasięg strzału: 45-50 metrów Prędkość wylotowa : 250 fps Przy 250 fpsach to dobrze bedzie jak będzie 45 metrów zasięgu całkowitego (oczywiście karabin prostopadle do podłoża płaskiego) :? Replika polecana przez środowisko Maniaków AirSoftGuns w Polsce! Mają ten karabin w sklepie jeden czy ileśtam dni, jeszcze żaden maniak tego nie widział na żywo/nie trzymał, a oni już że to polecamy. Takie teksty uważam za chamstwo, kłamstwa, oszukiwanie innych. Sklep airsoftguns.pl jest sklepem godnym potępienia. Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Hmmm... co do zakupów w tym sklepie. Szybka realizacja... szkoda tylko że dostałem nie to co zamawiałem.. no ale... nie ma co płakać... przysłano mi coś droższego po niższej cenie :lol: Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
AirSoftGuns.pl Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Witam, Dzisiaj pojawiły się w naszym sklepie nowe repliki firmy STTi - SRC, a także KJ Works. http://www.airsoftguns.pl/?m=5&mc=19&p=list Mam nadzieję, że ceny przypadną Wam do gustu. Wkrótce kolejne modele (pistolety, karabiny) elektryczne i na gaz, a także liczne akcesoria. Pozdrawiam Paweł Zalewski biuro@airsoftguns.pl Quote Link to post Share on other sites
hrimgrimnir Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Dobrze, że na ich stronie znalazłem link do tego forum, bo od dłuższego czasu nosiłem sie z zamiarem zakupienia u nich P-90... Lepiej dozbieram kase i kupie TM. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 od dłuższego czasu nosiłem sie z zamiarem zakupienia u nich P-90... Lepiej dozbieram kase i kupie TM.Jak P90, to tylko TM...Ale sklep robi się porządny. Najpierw WELL/UTG M4, teraz produkty KJW i STTi/SRC... Czekam na MP5 i kałasza od WELL'a, mają być w styczniu. Quote Link to post Share on other sites
vonmarxx Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 ktoś coś wie na temat tych m4 z src? Quote Link to post Share on other sites
kernest Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Nie ma co .. sklep pozytywnie szaleje repliki, kulki KJ WORKS, gaz naprawdę tani ... w poniedziałek dostane przesyłkę to skubnę coś więcej pzdr Quote Link to post Share on other sites
BlackDragon Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 8O oni szaleja. Przedtem bylo badziewie (kumpel miał) a teraz prosze. Trzymac tak dalej :D. Obniżcie jeszcze ceny tego dobrego sprzetu to was pokocham :) . Pośpieszcie się z tą dostawa. Niemoge się doczekac. A i jescze gaziaki by się przydały i nie piszcie tak jak np na alegro lub w telezakupach mango bo to robi złe wrazenie (na mnie w kazdym razie . Piszcie to co najważniejsze i potrzebne. Mniej gratisow niższa cena albo przy zakupie opcja kupna dodatkow czyli np mozna kupić goły kkarabin albo na formularzu wysyłkowym wybrac dodatki i podac ile wiecej baksow. Takie sa moje rady :) Quote Link to post Share on other sites
tank Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 No ja się naszczęście nie zawiodłem mój sig sauer 552 spisuje się świetnie!! Jak na tak tanią replike to jest dobrze. Takie tanie repliki są dobre dla początkujących jakim ja jestem. Mam nadzieje że bedzię tak dalej!! Pozdro dla ekipy AirsoftGuns!! Quote Link to post Share on other sites
BlackDragon Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 a jak długo go masz co :?: Bo ja niewiem czy kupic taka tania replike czy porzadny rewolwer. cena ta sama. Quote Link to post Share on other sites
tank Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Ja nie wiem. początkujący jestem. Ale jak chcesz coś tanio to warto w airsoftguns.pl Quote Link to post Share on other sites
AirSoftGuns.pl Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 A i jescze gaziaki by się przydały będą jutro/pojutrze w systemie sprzedaży - ponadto wkrótce u nas naprawdę duże zmiany :) Pozdrawiam Paweł Zalewski Quote Link to post Share on other sites
BlackDragon Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 a jakiej firm jak mozna by wiedziec :?: Wiecie, wasz sklep mi sie zaczyna bardzo podobac. Tani, teraz dobry sprzęt i wogle. a beda jakies rewolwery ?? Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Jak sprowadzicie Glocki KJW po mniej niż 250 zł, to macie moje zamówienie. Sklep naprawdę zaczyna mi się podobać, ale irytują mnie właśnie opisy "jak w telezakupach mango". Sklep może się zmienić na lepsze- wystarczy tylko ruszyć sięęę...ekhem... znaczy się chcieć. Pozdro! Quote Link to post Share on other sites
mig Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Są już krótkie gaziaki i sprężyny. Ale kategorie są żałosne - "repliki metalowe" w których są krótkie springi i aegi... "repliki gazowe" - może być Miałem nadzieję że chociaż po wprowadzeniu przez nich do sprzedaży normalnych replik, te chinskie badziewia typu cyma zdegradują do "tanich replik" i utworzą taką kategorię ale nic z tego :ściana: Podejrzewam że Sklep Pana Marka będzie teraz wciskał kit w stylu że badziewne pseudo elektryki to normalne repliki a te kilka markowych które mają to super high grade najlepsze podwyzszona jakosc i w ogole... Po za tym wspomniane przez innych opisywanie produkty w stylu telezakupów mango. Ale airsoftguns chyba nigdy się nie zmieni a mógł się z tego zrobić całkiem dobry sklep. Niestety towar to nie wszystko... Quote Link to post Share on other sites
ketrish Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 ja nie wiem czy to moja wina czy tez nie ale podczas ladowania magazynku w tzw " skrzykawka " zauwazylem samo wypadajace kulki z magazynku (mp5 sd6) i dupa ani strzalow ani nic - narazie formatuje baterie - zobaczymy co mi napisza bo kija w olsztynie nie ma magazynkow ani tym bardziej lepszego sklepu asg wiec se poczekam do next week ;] btw swoja droga kto wie gdzie mozna kupic magazynki do mp5 sd6 (nie koniecznie metal) - byle szybka byla dostawa (prosilbym o dokladnie linki) :D Quote Link to post Share on other sites
boryss Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 moj pierwszy kontakt z tym sklepem nie jest zbyt dobry. Zamowienie dokonalem w zeszly piatek a do dzis jeszcze nic nie przyszlo. Wyslalem @ z zapytaniem co sie dzieje, ze nie dochodzi i czy sa jakies opoznienia. Odpowiedz dostalem---sporadycznie---- i odpowiedz sie skonczyla. Dodalem rowniez swoj komentarz ktorego ciagle nie ma.... napisalem go ok 24h temu Quote Link to post Share on other sites
kernest Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Ja muszę sklep gorąco pochwalić wpierw zamówiłem Wella Mp5A4, wysłano w piatek, doszło w poniedziałek kulki o,25 - naprawdę poezja ! polecam każdemu, jedne z najlepszych kulek jakie widzialem wszystko solidnie popakowane a we wtorek zamówiliśmy M4A1 Wella - przesyłka na następny dzień rano była już u mnie, wszystko co być miało - było :) na maile Pan Marek odpisuje najpóźniej na następny dzień, a czasem jeszcze w tej samej godzinie - naprawdę kontakt godny polecenia na telefon też bez problemu można siedogadać słowem - gorąco polecam, następne zamówienie idzie, a będzie jeszcze pewnie wiele :) pzdr Quote Link to post Share on other sites
GERMAHNT Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 kulki o,25 - naprawdę poezja ! polecam każdemu, jedne z najlepszych kulek jakie widzialem HEH to małochyba widziałeś :mrgreen: widziałeś :) Quote Link to post Share on other sites
zdroja8 Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Paczka zamówiona jurierem nie przyszła jak narazie przez 24h [ Dodano: Wto 06 Gru, 2005 ] *kurierem Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Nie strasz mnie, bo ja tez dostaje informacje ze wplaty ode mnie jeszcze nie ma... Quote Link to post Share on other sites
frooger Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Chyba lepiej jeśli chodzi o sklepy internetowe ( w ogóle ) życzyć sobie przesyłki za pobraniem, krótszy okres czekania, i koszt nie jest aż taki wysoki porównując do ceny broni. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts