Black Templar Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Czy ktoś coś wie o tym sklepie i jakości replik przez niego oferowanych? (szczególnie o thompsonie) Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Czy wam też ten sklep wydaje się "klonem" machineguna...? :wink: Co do Thompsona -> jak dobrze zrozumiałem sklep to jest to thompson z CG, poszukaj o nim na sprezynowych, conieco powinno byc. Quote Link to post Share on other sites
Haszczu Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Ingrama m11 mają o 100 zł taniej niż w Tajgunie.Zresztą wszytskie ceny są wyjątkowo niskie. Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 eee... to jakaś ściema jest...bo ten ingram nie ma regulowanego hop-upa i w pudełku wcale żadnego kluczyka nie ma... :roll: I jakoś nie chce mi sie wiezyc, zeby taki sklepik, o ktorym chyba niewielu słyszało, mogł sprzedawać to samo co na tajgunie o 100 taniej... (i na tajgunie jest w promocji za 590 :wink: ) Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Sklepik dosyć ciekawy dla początkujących. Na razie jednak mają jeszcze mało sprzętu. Poczekajmy, na pierwszych klientów :twisted: . Quote Link to post Share on other sites
Sharpek Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Czy wam też ten sklep wydaje się "klonem" machineguna...? Neee MG i ten sklep używają tego samego darmowego skryptu do prowadzenia sklepu osCommerce :-) Quote Link to post Share on other sites
Mortar ASG Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Tak sie sklada ze mam dosc dobry kontakt z wlascicielem tego sklepiku (mieszka w tym samym miescie) i jesli ktos ma jakies pytania to moge pomoc. Ingram M11 hfc MA regulowany Hop Up i w pudelku JEST kluczyk do regulacji (przyklejony tasma do instrukcji - taki maly "imbusik" ). Ten Ingram to jest taka sama wersja jak ten z Tajguna, wlasciciel sklepu wystawil teraz 10szt na aukcje na allegro, jak ktos poszuka to znajdzie. Ilosc komentarzy nie zniecheca do zakupu :) Quote Link to post Share on other sites
Mobi Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Zauważyłem jedną, że tak nieprawidłowość Otóż do jest do sprzedania MP5 SD3 z UHC, a zdjęcie jest MP5-tki AEG'a :? (nie wiem jakiej firmy :wink: ) No ale fakt pozostaje faktem- Bład jest. :? Quote Link to post Share on other sites
www.snajperasg.pl Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Niestety z tym zdjeciem masz racje, narazie spora czesc jest zaporzyczona z roznych serwisow, jednak nabiezaco fotografujemy sprzet i podmieniamy fotki na wlasne. Cena (np. wspomniany Ingram 100zl taniej) jest realna jesli nie ma takich kosztow jak pracownicy i utrzymanie lokalu (co ma swoj minus w postaci zawalonego replikami mieszkania). Pozatym jesli ktos z was wezmie bron w porozumieniu z kolegami w ilosci np. 3 sztuki to cena spadnie o 20zl na sztuce. Ingram oczywiscie ma regulowany Hop Up niewiem skad pomysl ze mogl by nie miec. Thompson jest normalna produkcja CG, taki jak ten na military.pl , wiecej szczegolow na stronie firmowej Cyber Gun, adres w linkach WMASG. Jesli kogos ma watpliwosci co do pochodzenia tej broni prosze o kontakt na priv, do kazdego zakupu wystawiam fakture VAT. POZDRAWIAM Ps. poprosilem kilka osob ktore kupily jakis sprzet o umieszczenie tutaj swoich recenzji, wkrotce opinie pierwszych klientow powinny sie pojawic. Quote Link to post Share on other sites
izi Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Całkiem pozytywne podejście przedstawiciela sklepu :) Teraz jeszcze kulki 0.28 Guardera za rozsadna cene i zostane stalym bywalcem sklepu ;) Quote Link to post Share on other sites
jakops Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 wlasciciel sklepu poprosil mnie o wyrazenie mojej opini co do transakcji. wiec w sumie jestem zadowolony, bron doszla w ciagu 2 dni, od zlozenia zamowienia, a ze bralem jeszcze amunicje i troche smieci to przesylka byla gratis. Wszystko bylo ladnie zapakowane czyli no super, czego mam chciec wiecej od sklepu? sorki ze wskakuje tutaj tak z zerem postow, ale poprostu nie gram w ASG tylko strzelam do puszek na dzialce. pozdro :) Quote Link to post Share on other sites
PjoterKrk69 Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Strasznie niskie ceny ... Colt Combat M45 za 289 zł Ingram za 490 a super 9 za 409 zł 8O Jak uzbieram kase to chyba kupie s9 ... Quote Link to post Share on other sites
NFZ Miro Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Witam Znam sprzedawce osobiscie - nieraz powymienialismy sie kulkami :D Moge zareczyc ,ze nikt przy zakupie nie bedzie zrobiony w konia Równiez moge pomóc jakby ktos mial pytania Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
NFZ_Matek Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Witam Polecam sklep w 100 % Repliki naprawde najtańsze :!: Quote Link to post Share on other sites
Jazu Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 wszystko fajnie - ceny też dobre, tylko dlaczego w sklepie nazywającym się "snajperasg" nie ma żadnej repliki snajperki?? :roll: - cóż, pozostaje czekać na uzupełnienie oferty... Quote Link to post Share on other sites
Sharpek Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 Sklep zwiększył asortyment. Mają nawet M4S TMa :o Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 Witam na stonie sklepu w opisie G3 SG/1 - bateria large (1300Mah) może sie czepiam ale powinno być "mAh" Quote Link to post Share on other sites
NFZ Miro Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Chcialbym cos jeszcze wyjasnic,jesli czegos nie ma w asortymencie to sprzedawca moze to sprowadzic .Poniewaz prowadzi narazie go sam, i jeszcze nie ma na tyle gotowki , wiec nie moze miec wszystkiego na stanie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Black Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Zakupiłem właśnie tam ingrama. Co do sklepu: kontakt bez zarzutu, przesyłka bez zarzutu, cena bez zarzutu :-). Co do ingrama - strzela zarabiscie (ach, ten boski dzwiek... opfory szykujcie pampersy), tyle, ze plastiki pozostawiają trochę do zyczenia (a moze się czepiam..., chociaz nie, tlumik od razu do wywalenia lub tez przerobienia na niewygodny wibrator). Dla broni 8/10, dla sklepu 10/10. Z czystym sumieniem moge polecic. Quote Link to post Share on other sites
NFZ_Mazikos Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Ja równierz polecam ten sklep, tanio, sprawnie i miło!! Quote Link to post Share on other sites
NFZ_Mazikos Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 A jeżeli chodzi o szate graficzną to o ile mi wiadomo, jest taki programik w którym mozna jej uzyć, nie jest to osobista produkcja machinegun!! Quote Link to post Share on other sites
Newbees Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 No wiec moja opinia o tym sklepie :) Wszystko sprawnie zalatwione, koledze beretka przyszla w 2 dni od zamowienia (dobrze zabezpieczona paczka). A dla mnie troszke dluzej bo w 3 dni przyslali Ingrama i Super 9 :) Do tego obaj z kumplem dostalismy po paczce kulek jako gratis i rabat 1% (nieduzo, ale zawsze :) ) na wszystkie kolejne zamowienia. Aha i wplcilem im z gory na konto takze przesylke mialem za darmo. Ogulnie polecam - dobrze ze sie robi konkurencja na rynq! Quote Link to post Share on other sites
Gumal Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 Co do szaty graficznej.. zerknijcie teraz :wink: Przyjemnie nawet. A ceny kurcze niskie strasznie. Ale skoro sprawdzony (jako tako :P) sprzedawca to coś mam przeczucie, że sięasortyment i sprzedaz rozwinie 8) No i jeszcze gwarancja jest he he :) Quote Link to post Share on other sites
Nikolaj Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 Witam! Mam drobna uwage. Nie przy wszystkich AEGach sa dopisane firmy. Przy M4 nie moglem sie dopatrzec czy to CA czy TM np. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
FA_Maciek Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 M4 to raczej TM, CA robi przeciez M15... :roll: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts