Maragaht Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Witam Do broni - http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/sr36_c_src_gen_iii-2153.html Chciałbym zwiększyć prędkość/celność, doborem większej sprężyny zniszczę resztę. Jeśli ktoś miał tuning G36C orientuje się co można zmienić co ominąć i na jaki poziom proszę pisać Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Czy ja wiem. Lufa MadBull'a raczej nie da mu za wiele, ew. trochę więcej fps. Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 jest temat o tej replice i tam powinno paść to pytanie jeśli po jego przeczytaniu nie wykminił byś sam odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 NIE KARMIĆ TROLI!!! Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 (edited) Napisz ile chcesz około wydać na ten tuning? Edited March 9, 2011 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
AKTG Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Ja uszczelniłem i dałem podkładki, gumke HU i jest te 50 fps więcej, ponadto batka 9,6v i śmiga jak sie patrzy. A zapłaciłem 90 za all. Quote Link to post Share on other sites
Maragaht Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 (edited) sporo kosztów lufy a moga byc sprezyna 130m/s gumki hop up iii cos jeszce ? edit uszczeliki jakieś są ale kompletnie się nie znam na tym co jeszcze może wzmocnić replikę ? Edited March 9, 2011 by Maragaht Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 walnij m150 i dwie gumki hop up. Albo dwie sprężyny (jedną m110 i drugą m90) i jedną gumkę. Wtedy to da m200. Kup czarmą Systemę. Niech forumowy serwisant Ci zrobi teflon fix. Lufę weź MINIMUM Systemę, jakieś madbulle i inne guardery to zwykła loteria. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Aha kamilg, polecasz syfną lufę i o wiele za twardą gumkę HU? Sensownie, sensownie... :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Maragaht Posted March 10, 2011 Author Report Share Posted March 10, 2011 walnij m150 i dwie gumki hop up. Albo dwie sprężyny (jedną m110 i drugą m90) i jedną gumkę. Wtedy to da m200. Kup czarmą Systemę. Niech forumowy serwisant Ci zrobi teflon fix. Lufę weź MINIMUM Systemę, jakieś madbulle i inne guardery to zwykła loteria. twoj tok pisania przypomina mi programowanie o ktorym pojecia nie mam Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 (edited) walnij m150 i dwie gumki hop up. Albo dwie sprężyny (jedną m110 i drugą m90) i jedną gumkę. Wtedy to da m200. kolejny PRO-komandos, który pożarł wszystkie rozumy swiata :angry: Byle dosrać "zielonemu" Edited March 10, 2011 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Odczepcie się od Lesia :D xD On się zna na tym. Wejdź na chimera asg ten sklep Anr prowadzi,zna się na rzeczy :D Może pożarł wszystkie rozumy,nie wiem po co się go czepiacie. Sam nie lubię zielonych ,ale co zrobimy zawsze jacyś muszą być. Precka z Systemy jest dobra,nie wiem co się czepiasz jej Dextertrak miałeś z nią złe doświadczenia ? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 kamilg polecał systemę czy madbulla? Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 walnij m150 i dwie gumki hop up. Albo dwie sprężyny (jedną m110 i drugą m90) i jedną gumkę. Wtedy to da m200. Kup czarmą Systemę. Niech forumowy serwisant Ci zrobi teflon fix. Lufę weź MINIMUM Systemę, jakieś madbulle i inne guardery to zwykła loteria. :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Maragaht Posted March 12, 2011 Author Report Share Posted March 12, 2011 marcinek wyśmiał lesia hm, ciężko tutaj doradzić młodym nowym młodkom gdy opinie użytkowników są sprzeczne Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Nie. Marcinek śmieje się z żartu Lesia... Ja załapałem :D żart. Ty nie? Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 (edited) Szukam, szukam i znaleźć nie mogę. Przymierzam się do kupna precki do mojej g36c i nie wiem co wybrać. Jedni piszą, że madbull jest OK a następni, że loteryjny. W tej chwili niestety systemy nigdzie nie ma, a km head i promyk nie wchodzą w grę bo nie mam tyle pieniędzy. Bardzo proszę o poradę. A, i wybaczcie za odgrzewanie kotleta, nie chciałem otwierać nowego tematu :wink: Edited April 5, 2011 by andyss1995 Quote Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=610 dostępna i tania :) Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 No tak, tylko że musiałbym wysyłać replikę, a że mieszkam blisko Poznania, przejechałbym się i miał wszystko za jednym razem. Niecierpliwie czekam na jakąś opinię o lufie madbulla. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 po co wysyłać? Akurat w G36 zmiana lufy jest naprawdę tak łatwa, jak to tylko możliwe. Zresztą, na wmasg jest gdzieś poradnik AnRa jak to zrobić. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Mam opanowany ten poradnik, zastanowię się jeszcze. Potrafisz mi coś powiedzieć nt. madbulla? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Wolałbym, by wypowiedział się ktoś, kto widział masę egzemplarzy, ja widziałem dwa i oba nie dały zadowalającej poprawy w socomie G&G m14 i mk12 p&j. Na forum też opinie są mieszane. Za to nie spotkałem się jeszcze z BARDZO złą opinią o Systemie (jeśli już jesteśmy przy niższej półce), a sam też trochę ich miałem już. Marcinek ma u siebie lufę Gunnera, która dała powalające wyniki (jak promyk), może warto zaryzykować? Quote Link to post Share on other sites
borzej Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 zdarzyło mi się używać madbula, moja SUBIEKTYWNA OCENA: - teflon przy działaniach w lesie szybko się oddziela - poprawa skupienia widoczna ale przekrój lufy zacjechał mi oringi tłoka (bo co innego? - a replika to był pj300) - kulki nie gorsze niż G&G - dopóki koledzy nie zaczeli ich używać miałem problem jak się kompozyt skonczył na chwile obecna ja bym wybrał TANIO KOBA - i cięższe kulki i jeden poziom (ta lufa lubi ciężkie kulki) kolega ma ja zamontowana i jestem pod niegasnacym wrazeniem.. SYSTEMA - kombajn (nic rewelacyjnego ale nie do zajechania) - brak zdecydowanej poprawy skupienia ( chyba ze lufy powyzej 247 mm) to tyle mam nadzieje ze pomogłem Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) Zacząłem szukać Gunnera, oczywiście nie ma nigdzie gdzie sprawdzałem długości 247mm lub 250mm. Chyba jednak nie będę ryzykował, dopłacę 15 zł do systemy żeby mieć pewniaka. A lufki depp fire i JBU? EDIT: Nie ukrywam, że chciałbym kupić w specshopie żeby nie płacić za przesyłkę. Edited April 7, 2011 by andyss1995 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 przekrój lufy zacjechał mi oringi tłoka (bo co innego? - a replika to był pj300) Eee? Nie łapię? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts