KaT Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Prototyp ukonczony, wlasnie przechodzi kontrole jakosci i niedlugo zapewne pojawi sie w sklepach w Azji :) Wiecej info i kilka fotek calosci znajdziecie w podanym linku - uwaga, fotki maja ok 1MB. http://www.arniesairsoft.co.uk/index.php?g...rt_from=&ucat=4 Quote Link to post Share on other sites
Trael Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Czy mi się wydaje czy na metalowej części obok muszki jest rdza?? Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 kurde zasze znajdzie sie jakis nie malkontent:] Quote Link to post Share on other sites
NFZ_Matek Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Wez pod uwage Trael ze to jest prototyp wiec nie jest zrobiony z idealna dokladnoscia . Testuja jego osiagi itp .. nie koniecznie wyglad :D Quote Link to post Share on other sites
Pitek Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Widocznie porządnie go testują ;) A poza tym jak jest rdza to znaczy, że nie wszystko będzie zrobione z aluminium :) Quote Link to post Share on other sites
Trael Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Ja tam żadnym malkontentem nie jestem :D Tylko później pewnie będą się pojawiały tematy w stylu "Rdza na CA249- co robić??" :D Ciekaw jestem tylko jaka będzie cena?? Orientuje się ktoś?? Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 mam nadzieje, ze wystarczajaco duzo, aby uniknac sytuacji, ze co drugi AEG to CA249 ja licze na cene ok. 3500-4000zl Quote Link to post Share on other sites
Pitek Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Nie kracz Hargin ;) Jest sposób łatwiejszy i nie dający tak po kieszeni :P Wystarczy, że zachowają oryginalną wagę. Istnieje spora grupa ludzi, którym przeszkadza nawet waga MP5... zakładam, że bieganie z 7 kilogramowym M249 nie będzie ich ulubioną rozrywką. Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Nawet jak waga bedzie nizsza, to i tak bedzie to bron bardzo nieporeczna... Mysle, ze entuzjazm wiekszosci wlascicieli tej nowinki przejdzie juz po pierwszej stzelance, heh. Quote Link to post Share on other sites
Medium Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Biegać z tym jak biegać, na pewno można, a że nieporęczne, są tacy co tak lubią. Ale jak sobie pomyślę, że możnaby jeszcze bardziej realnie rozegrać np. scenariusz "Omacha beach", albo stanowisko na końcu wąwozu i scenariusz "Zdobycie Monte Cassino" to podoba mi się. Jako stanowisko ogniowe - super. Pozdrawiam Medium Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Nie kracz Hargin ;) nie kracze ;) jestem pelen nadziei ;) a waga to zacznie przeszkadzac, jak sie go ponosi w sklepie internetowym nie bierze sie towaru do reki Quote Link to post Share on other sites
KaT Posted April 20, 2005 Author Report Share Posted April 20, 2005 http://www.arniesairsoft.co.uk/index.php?g...rt_from=&ucat=4 wg przedstawiciela CA premiera nastapi pomiedzy majem a lipcem. Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 ja chce sie tylko upewnić ... czy ja dobrze przeczytałem ze do tego beda pasować magazynki od M4? jesli tak to ... SUPER!! Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Dobrze przeczytałeś i faktycznie super tylko lepiej by było by hicap z eMki był opcją a nie standartem.... Pudło za 39$ dla hurtowników??!! Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 mam nadzieje, ze wystarczajaco duzo, aby uniknac sytuacji, ze co drugi AEG to CA249 ja licze na cene ok. 3500-4000zl napisalem to kiedys i jak widac, duzo sie nie mylilem :) dzieki temu M249 pozostanie elitarna bronia wsparcia, a nie lekiem na zyciowe kompleksy panow (chlopcow) Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 http://snajperasg.pl/product_info.php/cPat...products_id/165 Przedsprzedaz m249 - 3900zł, czyli cos kolo tego po zamianie na $ bedzie kosztowac w wgc itp. Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 moze ktos gdzies znalazl informacje, czy te BOX MAGi do CA249 sa elektryczne, czy manualne ??? jako, ze byly one wypuszczone juz wczesniej - moze gdzies na zachodzi ktos je probowal? Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Witam Juz jest narazie "Pre-Order" na WGC i RW po 830 $ magazynek 79 $ :D:D:D:D:D Quote Link to post Share on other sites
KaT Posted June 17, 2005 Author Report Share Posted June 17, 2005 moze ktos gdzies znalazl informacje, czy te BOX MAGi do CA249 sa elektryczne, czy manualne ??? jako, ze byly one wypuszczone juz wczesniej - moze gdzies na zachodzi ktos je probowal? elektryczne (bateria 9v). http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/prod...sp?prodID=17573 Quote Link to post Share on other sites
Piasecznik Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Tyle że te magi to do repliki TOP. Nie wiadomo czy przypasuje do CA. Quote Link to post Share on other sites
KaT Posted June 17, 2005 Author Report Share Posted June 17, 2005 Mysle, ze skoro producentem jest CA to zapewne bedzie pasowac :) Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 prawdopodobnie jako jedna z pierwszych osob w Europie bede go mial u siebie z koncem miesiaca :) review wkrotce :D Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 No, gratuluje odwagi, Hargin! Bo kupno jakiegolwiek nowego modelu CA i to na dodatek z pierwszych egzemplarzy, to istna zabawa w rosyjska ruletke... :wink: Oczywiscie, zycze powodzenia i bezawaryjnej pracy maszynki! :D Quote Link to post Share on other sites
Gecko Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airs...&menu2=42#17572 tylko 280 fps ? 8O Quote Link to post Share on other sites
KaT Posted June 20, 2005 Author Report Share Posted June 20, 2005 Nie sugerowalbym sie opisami sklepow, gdyz bardzo czesto sa dosc nieprecyzyjne. Podejzewam, iz sklep nie mogac sprawdzic predkosci wylotowej samemu podal wstepnie jakas bezpieczna wartosc. Nie sadze, iz CA249 mialoby sie pod tym wzgledem roznic od innych stockowych replik CA. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts