Radziul Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Nie sap tam, zajmij się swoimi problemami. Wszystko jest po cichu, koleś jest już *** po uszy. A ja przypominam, że nawet częściowo zasłonięte wulgaryzmy - nadal nimi są. /LgN Quote Link to post Share on other sites
Grzyboo Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Nikt nie sapie, flamuj na PW. Zobaczymy czy jest *** jak kasa do mnie wróci :) Jak wyżej. /LgN Quote Link to post Share on other sites
Frontal Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Panowie, błagam... Dyskrecja. Quote Link to post Share on other sites
Dragunoff Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Jakieś nowe wieści? Quote Link to post Share on other sites
Frontal Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Jak coś będzie wiadomo, to na pewno zostaniecie poinformowani osobiście albo przeze mnie. Quote Link to post Share on other sites
Grzyboo Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Do mnie przyjechała Policja (tajniaki) do domu, bo dostali info z Zabrza, byłem, zeznawałem. Powiedzieli, że najpewniej uda się kasę odzyskać. Quote Link to post Share on other sites
Frontal Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Co pisałem o dyskrecji. :c Quote Link to post Share on other sites
BoNi3k1985 Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Radziul zajebisty jesteś typ :) Wszystko miało być po cichu, a Ty walisz takie rzeczy na forum, ech :) Najpierw pouczasz innych a teraz sam strzelasz takiego babola... :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Bryan Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Panowie dyskrecja :) no nic nie mówimy tutaj jak już PW :) Quote Link to post Share on other sites
Frontal Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 (edited) Edited February 1, 2012 by Frontal Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 A z czego tu tajemnice robić? Za granice ucieknie? :/ Quote Link to post Share on other sites
Frontal Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Umm, to troszkę bardziej skomplikowane. Quote Link to post Share on other sites
Grzyboo Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Moda proszę o usunięcie wszystkich offtopowych postów, nie tylko mojego autorstwa. Quote Link to post Share on other sites
brzozer Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 Frontal, a co w tym takiego skomplikowanego? Myślisz, że CSI go z satelity obserwuje? :bialaflaga: Bankowo już u niego byli panowie w mundurach i nie ma co świrować. A jak nie byli, to i tak już chłopaczek wie, że sobie przeyebał i nic Ci teraz nie pomoże cisza w eterze. Quote Link to post Share on other sites
Frontal Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 (edited) Tak, liczę, że jest 24h pod obserwacją CSI, Secret Service i ma Seal Team Six pod balkonem tylko czekające na zielone światło do operacji Geronimo 2. A tak na serio, zostaliśmy o coś poproszeni, trzymajmy się na razie tej wersji, gadulstwo jeszcze nikomu nie pomogło. Oczywiście, to tylko zalecenie, nie mam na to żadnego faktycznego wpływu, tylko apeluję, żeby się dwa razy zastanowić nim odtrąbicie zwycięstwo przed końcem dnia. Edited February 6, 2012 by Frontal Quote Link to post Share on other sites
Wojtus17 Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Są jakieś konkrety w tej sprawie od grudnia??? Bo ciekaw jestem czy na tego typka można się dalej natknąć, ale każdy kolejny post, który się pojawia w temacie, to jakaś konspiracja poszkodowanych. Do nikogo nic nie mam, żeby się nikt urażony nie poczuł :) Quote Link to post Share on other sites
Frontal Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Natknąć się już na niego raczej nie można. Jeśli ma resztki zdrowego rozsądku to już dawno powinien był sobie odpuścić. Quote Link to post Share on other sites
Kynio Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Witam również jestem poszkodowany, poprosze o info na PW jak wygląda obecna sytuacja. Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 I jak sprawa? Udało się odzyskać pieniądze? Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 I jak sprawa? Udało się odzyskać pieniądze? Nie dowiesz sie bo to przeciez jest uber pro tajne przez poufne... Quote Link to post Share on other sites
BoNi3k1985 Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 U mnie skończyło się na zeznaniach na Policji i przedstawieniu z mojej strony wszelkich dowodów. I teraz cisza... Nic nie wiadomo. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 (edited) U mnie skończyło się na zeznaniach na Policji i przedstawieniu z mojej strony wszelkich dowodów. I teraz cisza... Nic nie wiadomo. Policja może olała sprawę. Kiedyś czytałem, że warto pisać pismo do prokuratury (powiadomienie o popełnieniu przestępstwa czy podejrzenia popełnienia przestępstwa). Z tego co czytałem to prokuratura MUSI zlecić wtedy policji zbadanie sprawy a policja MUSI ją zbadać i zdać raport. Przejdź się na komende, popytaj co i jak ze sprawą. Jak Cie oleją to idź do prokuratora. Edited April 4, 2012 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Bryan Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 No to powiem tak ja dostałem dziś list z policji i zawieszają sprawę powód gość gdzieś uciekł więc jesteśmy w czarnej d*** tyle mogę powiedzieć ;/ Quote Link to post Share on other sites
Frontal Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Potwierdzam, też dostałem pisemko z prokuratury, że podejrzany jest nieosiągalny pod adresem zameldowania co stanowi przyczynę do zawieszenia postępowania, czy nawet czynności przygotowawczych. Cztery miesiące im zajęło stwierdzenie, że K. się ulotnił. Fanfary, kurtyna. Quote Link to post Share on other sites
Bryan Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 (edited) I nasza kasa poszła w pieruny razem z nim wrr ;/ tylko go dorwać i nie powiem co z nim zrobić ;/ sumę wszystkich oszust sięgała aż 5tysięcy prawie. Edited April 6, 2012 by Bryan Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts