Bat_Sirius Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 http://www.ariesoutdoor.sklepna5.pl/towar/14/kieszen-na-radio-nav.html , czy ma ktoś taką kieszeń? Próbował może ktoś wcisnąć do niej puxinga px-777? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Mało osób ma tą kieszeń. W większości jeżdżą w niej Navcommy i Quanshengi. Wal na mail, zmieścimy puxinga. Quote Link to post Share on other sites
Ijet Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 Tam siedzi właśnie PX-777, ale nie pamiętam, czy testowałem z zamykaniem klapki, czy tylko gumką... Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 Może nie należy to do oporządzenia osobistego, ale na pewno służy do przewożenia różnych niezbędnych bambetli i jest od Aries Outdoor: https://picasaweb.google.com/m/viewer?hl=pl#album/104986222278535425997/5873725886486759537 Quote Link to post Share on other sites
Ijet Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 O, moja galeria :icon_razz2: Coś Ci link nie zatrybił, o które Ci zdjęcie chodzi? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 Też jestem ciekaw zdjęć tego czegoś :) Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Oczywiście ta: https://picasaweb.google.com/m/viewAlbum?uname=104986222278535425997&aid=5873725886486759537&start=0&hl=pl tak to jest jak się wysyła z komórki. Quote Link to post Share on other sites
ARIES OUTDOOR Posted May 17, 2013 Author Report Share Posted May 17, 2013 Od dnia dzisiejszego sklep internetowy zostaje zamknięty. Baza klientów została usunięta. Powodem decyzji jest fakt, że 90% zamówień składana jest drogą mailową i obejmuje projekty customowe. W związku z powyższym rozpoczyna się wyprzedaż na wszystkie produkty znajdujące się na magazynie. Wyprzedaż trwa do wyczerpania stanów magazynowych. BCR – 150 pln MCR – 90 pln Ładownica pistoletowe - 10 pln Ładownica shingle Blank – 10 pln Ładownice shingle M – 15 pln Torba zrzutowa – 45 pln Mufka - 35 pln Rękaw profilowany na pas, bez pasa półsztywnego – 60 pln Kieszeń uniwersalna na zamek- 35 pln Zamówienia proszę składać drogą mailową. Koszt przesyłki jest stały i wynosi 13 pln (paczka pocztowa priorytetowa). Quote Link to post Share on other sites
ARIES OUTDOOR Posted May 18, 2013 Author Report Share Posted May 18, 2013 Zostały BCR - 1 sztuka (mam też kilka sztuk drugiego gatunku, jeszcze tańsze) MCR - 6 sztuk Pas profilowany bez pasa wewnętrznego - chyba 4 sztuki Kieszeń 3x4 - około 10 sztuk Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Skorzystałem wreszcie z usług Aries Outdoor. Zamówiłem "mały custon" - shingle blank do AK oraz już gotowy rękaw na pas. To, co odróżnia Aries Outdoor od innych krawców, z którym miałem wcześniej do czynienia, to DOSKONAŁY KONTAKT. Maile przychodza szybko, wszystko jest konkretnie omówione, a pan Łukasz na bieżąco informuje o postępach prac. To, co dodatkowo cieszy, to płatność za towar dopiero po wykonaniu zlecenia i przysłaniu dokumentacji fotograficznej - przynajmniej tak było w moim przypadku. A co do towaru - wszystko równo, dokładnie i solidnie. W airsoftowym boju przetestowane i jak dotąd bez zastrzeżeń. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
ARIES OUTDOOR Posted July 1, 2013 Author Report Share Posted July 1, 2013 Dwa lata minęły i z przykrością informuję, że zawiesiłem z dniem dzisiejszym działalność gospodarczą. Na dniach wygaśnie stronka i konta email. Zgodnie z literą prawa i z szacunku do swoich klientów informuję, że dwuletni okres gwarancyjny obowiązuje bez zmian. Warsztat stoi, niczego z materiałów nie wyprzedałem (bo pasji wyzbyć się nie można) więc możecie być spokojni. Kontaktujcie się przez email na ariesoutdoor małpa o2.pl Quote Link to post Share on other sites
Ijet Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 1026,98 powodów zmusiło Cię do tej decyzji? Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 ZUS. ;) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 ROTFL. Quote Link to post Share on other sites
przemlinek Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Witam Czy ma ktoś jakiś aktualny kontakt do tego producenta? Mail z kilku postów wyżej chyba nie jest już aktywny (brak odpowiedzi na wysyłane maile). Przeszukując internet znalazłem mufkę wykonaną przez tego producenta i chciałem się z nim skontaktować czy jeszcze wykonuje takie rzeczy. Ewentualnie może jesteście w stanie polecić podobne rozwiązanie innego producenta. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Witam Czy ma ktoś jakiś aktualny kontakt do tego producenta? Mail z kilku postów wyżej chyba nie jest już aktywny (brak odpowiedzi na wysyłane maile). Przeszukując internet znalazłem mufkę wykonaną przez tego producenta i chciałem się z nim skontaktować czy jeszcze wykonuje takie rzeczy. Ewentualnie może jesteście w stanie polecić podobne rozwiązanie innego producenta. Proszę Dwa lata minęły i z przykrością informuję, że zawiesiłem z dniem dzisiejszym działalność gospodarczą. Na dniach wygaśnie stronka i konta email. Zgodnie z literą prawa i z szacunku do swoich klientów informuję, że dwuletni okres gwarancyjny obowiązuje bez zmian. Warsztat stoi, niczego z materiałów nie wyprzedałem (bo pasji wyzbyć się nie można) więc możecie być spokojni. Kontaktujcie się przez email na ariesoutdoor małpa o2.pl Quote Link to post Share on other sites
przemlinek Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Tak jak napisałem nie ma odpowiedzi na maile wysyłane na podany adres. Myślałem że może ktoś ma jakiś kontakt "prywatny". Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Odpowiedź masz kilka postów wyżej. Dwa lata minęły i z przykrością informuję, że zawiesiłem z dniem dzisiejszym działalność gospodarczą. Na dniach wygaśnie stronka i konta email. Zgodnie z literą prawa i z szacunku do swoich klientów informuję, że dwuletni okres gwarancyjny obowiązuje bez zmian. Warsztat stoi, niczego z materiałów nie wyprzedałem (bo pasji wyzbyć się nie można) więc możecie być spokojni. Kontaktujcie się przez email na ariesoutdoor małpa o2.pl Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Hubert... Tak jak napisałem nie ma odpowiedzi na maile wysyłane na podany adres. Myślałem że może ktoś ma jakiś kontakt "prywatny". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts