Amazonka Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Witam mam 1000-1200 zł i chcę kupić broń szturmową proszę o pomoc w wyborze :) w przyszłości chcę ją tuningować :) pozdrawiam proszę też o linki i krótki opis dlaczego taka i takiej firmy Link to post Share on other sites
Didi Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) EMka KWA. Edited July 25, 2012 by Didi Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 G36 ARES - G36 Umarex Coś z innej połki niż eMki Link to post Share on other sites
SirHawk Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Jakiekolwiek kałasznikowy CYMy. Bardzo ładne wykonanie, stal wysokiej jakości, bardzo wytrzymałe części, podatne na tuning. Link to post Share on other sites
virusotron Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Ale za 1,2k PLN można kupić Emke KWA. Pancerna, łatwa w tuningu. Link to post Share on other sites
Shuad Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) eMka od KWA. Sam mam LMT Defender R.I.S. i jak na razie jestem zadowolony. Jest jeszcze M4 Carbine(czy jakoś tak)+tuning(precka, gumka itp.) Edited July 25, 2012 by Shuad Link to post Share on other sites
Vuja1991 Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Łatwiej by było gdybyś określił jakiej broni to miałaby być replika, bo w tej cenie jest dużo dobrych replik. Link to post Share on other sites
OFF Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 @OFF 1. Dobra, może nieco wyolbrzymiam. Tylko nie rozumiem, czemu jak inny nowy wejdzie na forum, to CZĘSTO (nie zawsze) jest ochrzaniany za używanie słowa broń w stosunku do replik asg, a niektórym uchodzi to ma na sucho. I aby nie było, że nadal szukam spiny -potraktowałem Amazonkę nieco za agresywnie, więc jeśli czuje się urażona, to ją w tym miejscu przepraszam. Po prostu nazywanie replik bronią odrobinę mnie drażni. 2. J.w. + w końcu powinno to być ustalone, czy repliki nazywamy bronią dla wygody czy nie, aby wszystko było jasne i łatwiej było unikać konfliktów. 3. Tutaj się z Tobą nie zgodzę. W mojej wypowiedzi napisałem, by Amazonka nieco dokładniej opisała swoje oczekiwania odnośnie repliki -w tym przedziale finansowym wybór na prawdę jest szeroki. KONIEC OFFTOPU. Chcesz to możesz napisać na PW ,albo zgłosić to w sprawach portalu,jeśli chcesz rozwiązać tą kwestię. Jak dla mnie nie ma tematu. Słowa : broń,pistolet są dopuszczalne i tyle. Link to post Share on other sites
Powała Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5351&name=ARES_-_G36K_-_AR-005 Link to post Share on other sites
matax80 Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Posiadam w swojej kolekcji tego typu waltera - polecam Ci go z kilku powodów, jest bardzo poręczny, lekki, niezawodny no i oczywiscie fajnie się prezentuje w kaburze. Poza tym Walter to sprwdzona marka możesz liczyć na dobrą jakość oferowanych produktów. Link to post Share on other sites
radwan88 Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 (edited) Posiadam w swojej kolekcji tego typu waltera - polecam Ci go z kilku powodów, jest bardzo poręczny, lekki, niezawodny no i oczywiscie fajnie się prezentuje w kaburze. Poza tym Walter to sprwdzona marka możesz liczyć na dobrą jakość oferowanych produktów. Witamy kolejny sklep na forum :hahaha: tym razem się nie popisaliście. Jak poprzednicy Polecę Ci zakup Mki od KWA. Na chwilę obecną jest ciężko z ich dostępnością. Z tego co wiem, nowe pojawią się dopiero w październiku, gdyż dystrybutor z Danii ma pustki w magazynie. Jednak może, któryś z Polskich sklepów ma jeszcze je w stocku. Pozdrawiam! Edited August 13, 2012 by radwan88 Link to post Share on other sites
Vender Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 (edited) Jakiekolwiek kałasznikowy CYMy. Bardzo ładne wykonanie, stal wysokiej jakości, bardzo wytrzymałe części, podatne na tuning. Powiedz że to żart. Cyma i "bardzo ładne wykonanie (...)" proszę Cie. Amazonka ma do wydania 1k a ty z czymś takim wyskakujesz. Dobrze że nie wyskoczyłeś z CM.028. Czyli tak możesz kupić M4 od KWA/G&G/G&P/WE albo G36 od Aresa lub Umarex'a (czyli Ares z oznaczeniami HK) 2 takie najpopularniejsze repliki, możesz jeszcze ew. kupić AK od LCT lub repliki Tavor, FN200, L85 od Ares/G&G ale tu chyba trochę zabraknie. Na temat tych replik jest masa tematów w dziale Opisy i informacje - I klasa Edited August 13, 2012 by Vender Link to post Share on other sites
RedViper Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 (edited) Jeżeli chodzi o eMki: Wygląd: Evolution Airsoft / za trochę drożej G&P (jeśli gdzieś znajdziesz :) ) Tuning / bebechy w stocku: KWA Osobiście stawiam na wygląd. Edited August 13, 2012 by RedViper Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Nie żartuj z tym Evolution Airsoft... Jeżeli chcesz cokolwiek przyrównywać do G&P to tylko King Armsa Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Jakiekolwiek kałasznikowy CYMy. Bardzo ładne wykonanie, stal wysokiej jakości, bardzo wytrzymałe części, podatne na tuning. Jakikolwiek? Niech kupi cymę 0.22 ... Kupuj śmiało G36 Aresa/Umarexa albo EMKE KWA,G&P,G&G. Link to post Share on other sites
Nitro Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 A ja polecę rodzinę Sig od ICS'a.Tania,Stalowa z trademarkami,niezawodna bo ma gb V3. Link to post Share on other sites
RedViper Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Nie żartuj z tym Evolution Airsoft... Jeżeli chcesz cokolwiek przyrównywać do G&P to tylko King Armsa A trzymałeś kiedyś tą replikę w rękach? Nie sugeruj się ceną, jeżeli nie. Ale dla mnie Evolution Airsoft jest CO NAJMNIEJ na poziomie G&P w odwzorowaniu. Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 A trzymałeś kiedyś tą replikę w rękach - Tak Evolution Airsoft jest CO NAJMNIEJ na poziomie G&P w odwzorowaniu. Ja Cię proszę... :hahaha: Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Ja Cię proszę... :hahaha: Poczytaj blog AnR'a,gdzie dokładnie je opisał. Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 I to ma mnie przekonać bardziej niż porównanie na żywo dwóch różnych replik ? Link to post Share on other sites
RedViper Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 (edited) No widzisz, ja też mam porównanie G&P i Evolution Airsoft. I leżą koło siebie kilka razy w miesiącu. W czym według ciebie jest gorszy Lone Star od G&P z wyglądu? PS Żeby nie robić offtopu, odpowiedz mi na PW, jeśli możesz i chcesz. :icon_smile: Edited August 13, 2012 by RedViper Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Nie otrzymałem od Ciebie żadnej wiadomości. Link to post Share on other sites
RedViper Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Bo to ja czekam na twoją... Link to post Share on other sites
Recommended Posts