matheews Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Zamówiłem nakolanniki ALTA oraz naszywki. Przyszły błyskawicznie. Ceny mają przyzwoite, a asortyment jest ciekawy. Polecam ten sklep! Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Jest ciekawy, ale jest to asortyment w większości (z tych ciekawych rzeczy) ze sklepu airsoftpro.cz, gdzie ceny są lepsze, kontakt też płaci się w euro/dolcach przesyłka tania, i kontakt świetny. Podsumuję, lepiej brać ze źródła - taniej. Ale np. co do akumulatorów turnigy - spoko ceny spoko akumulatory, pewnie u nich kupie pare. Quote Link to post Share on other sites
Male__j Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 ekstra sklepik;P jestem bardzo zadowolony;) polecem Quote Link to post Share on other sites
Vilreen Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Kupowałem u nich ostatnio batkę Turnigy właśnie. Zamówienie wysłane w wigilię, batka i przy okazji sprężyna przyszły w nienagannym stanie :) Polecam z mojej strony. Quote Link to post Share on other sites
Luderson Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Już parę rzeczy tam kupiłem miedzy innymi chrono ,PTT ,Bowmany itp Powiem wam że naprawdę solidny sklep. Można się dodzwonić i pogadać + dla sympatycznej obsługi znającej się na rzeczy. POLECAM Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Zamówiłem jakiś czas temu od nich nakolanniki i o dziwo jako jedne z niewielu zamawianych rzeczy doszły przed terminem strzelanki :) Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Kilka zamówień już zrobiłem u chłopaków z Delty, dziś też kolejne (Bowman Evo III + PTT) rano wpłata i już wysłane do mnie. Wielki dzięki i do następnych zakupów. :) Quote Link to post Share on other sites
Toke Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Kupowałem batkę Turnigy - super kontakt, błyskawiczna wysyłka , solidny sklep. Quote Link to post Share on other sites
grom83 Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 (edited) Sklep z porządną obsługą. Zamówiłem kulasy i monitor lipo.Paczka szybko dotarła do mnie. Polecam. Edited January 29, 2013 by grom83 Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Kupiłem u nich kamizelkę TMC. Szybka wysyłka, porządny sklep :) Quote Link to post Share on other sites
Homik69 Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt, polecam. Quote Link to post Share on other sites
NBDisPERFECT Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Też miałem przyjemność u nich kupić parę rzeczy. Na początku wyszedł problem bo dzień po wpłynięciu pieniążków napisano mi, że niestety nie mają na stanie tego co zamówiłem (po prostu ktoś nie zaktualizował dostawy) i proszą o wybranie czegoś innego. To wybrałem inne rzeczy i dokupiłem jeszcze kapelusz i napisałem żeby te 30zł nadwyżki dopisali za pobraniem bo już średnio mi się chciało robić przelew i czekać jak dojdzie. Jak paczka przyszła okazało się, że nic nie muszę dopłacać:). Kontakt super. Mimo małych problemów wszystko bez problemu dało się sprawnie wyjaśnić. Polecam Quote Link to post Share on other sites
henno Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Kupowałem batkę li po Turnigy i sprężynę progressive ms110 - super kontakt, naprawdę błyskawiczna wysyłka , solidny sklep. Osobiście polecam. Quote Link to post Share on other sites
dominoo182 Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Pierwszy raz robilem u nich zakupy, wiec wzialem za pobraniem, żadnych problemów, wszystko mimo świąt załatwione błyskawicznie. Polecam ;) Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Elegancko, szybko i sprawnie, wysyłka ekspresowo, tak jak powinno być. Polecam Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Pierwsze zakupy w tym sklepie i wszystko OK, towar wysłali sprawnie. Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Mam już za sobą pierwsze zakupy w tym sklepie. Usługa paypal zdecydowanie na plus, również błyskawiczna wysyłka zasługuje na pochwałę. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 Kupowałem pare razy i wszystko spoko. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Chowder12 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Kupowałem już u nich kamizelkę, Combat pantsy w MC, i EOTech'a 553. Wszystkie przedmioty przyszły błyskawicznie :D Z EOTem był tylko mały problem. Nie działał ;/ Chiński sprzęcik czasem tak ma ;/ Napisałem maila w sprawie tego EOTa. Odpowiedź dostałem błyskawicznie. Jedyne co musiałem zrobić do wydrukować formularz ze strony sklepu wypełnić i wysłać z powrotem do sklepu. Akurat ten uszkodzony kolimator był ostatni jaki mieli na stanie. Poczekałem jakiś czas na dostawę. Od razu po dostawie wysłali do Mnie sprawny EOT :D Sklep BAAAARDZO gorąco polecam, kontakt fantastyczny! Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Fajny asortyment, szybka realizacja, choć ostatnio nie wysłali mi wtyków (ale całe szczęście kasę skasowali, i na paragonie są). Mam nadzieję że rozwiążą to równie sprawnie jak do tej pory zamówienia (oprócz tego). Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 W Delcie kupowałem już zarówno wyposażenie jak i ciuchy, dla siebie jak i dla kumpli z teamu. To co zasługuje na uwagę to błyskawiczna obsługa: zamówienie - dzień przerwy - kurier z paczką (polecam kuriera, ogarnięta firma, zawsze dzwonią przed dostawą, co ma szczególne znaczenie bo jestem często nieuchwytny). Bardzo ciekawy asortyment, regularnie odwiedzam szukając nowych produktów. Polecam wszystkim, znakomity sklep. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Elegancko, uprzejmie zaoferowali dosłanie towaru. Plus dla sklepu. Quote Link to post Share on other sites
Zeke Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Jestem po dwóch zamówieniach w tym sklepie, błyskawiczna realizacja zamówienia,dobry kontakt. POLECAM Quote Link to post Share on other sites
adame12 Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Dziś otrzymałem zamówienie (Comtac II i PTT) wszstko w jak najlepszym stanie, paczka zabezpieczona bardzo dobrze, wzorowy kontakt sprzedawcy bardzo uprzejmi znający się na rzeczy. Polecam ten sklep jak najbardziej. To już nie pierwsze zamówienie moje lub znajomych i wszyscy jesteśmy zadowoleni. Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Świetny sklep, od momentu zamówienia do wyjęcia szpeju z paczki - wszystko szybko, sprawnie, paczka dobrze zabezpieczona. Zakup pierwszy, ale pod uwagę powyższe oraz konkurencyjność cen - na pewno nie ostatni :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts