Czajson(wiking126p) Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 (edited) Stalker jest od 21+ co sprawia, że w praktyce jest to jedna z lepszych imprez. Oczywiście ma to wpływ na jakość imprezy, myślę jednak, że nie jest to super/mega znaczący czynnik. Super stalker to organizacja gry, a nie starsi gracze. Edited March 15, 2013 by Czajson(wiking126p) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Mylisz się ale to nie temat o tym ;] i zara się offtop zrobi. Do imprezki niecały miesiąc i nadal brak wiadomości o pikniku, scenariuszu, planie imprezy. W takiej sytuacji wcale taki pewnien nie jestem czy zaglądnę bo jak szczegółowe informacje pojawią się za późno abym się zorganizował- odpadam. Na ten moment pół na pół. Quote Link to post Share on other sites
Aurendil Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 Właśnie. Mi w tym samym czasie coś wypada. Więc jeśli wpadnę to na część imprezy. I fajnie było by znać jej plan. Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 Ja niestety raczej pasuję- względy finansowe (nie chodzi o to, że za drogo). Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Jeśli dobrze rozumiem - nie ma zapisów, przyjeżdża się na miejsce, uiszcza opłatę (100zet) i jest piknik? Scenariusz nieważny... co na obiad? Quote Link to post Share on other sites
Gaara Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Miało być więcej info a tu cisza :( Kiedy można się spodziewać więcej informacji? Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Po co Ci informacje? Jest data, jest miejsce, więc nie jest źle :D Życie mnie nauczyło, że najlepsze rzeczy wychodzą człowiekowi spontanicznie! Zatem bez żadnej organizacji szykujemy się i stawiamy się na miejscu! :D Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Lambert napisz jakieś cokolwiek coś - zarys scenariusza, godziny działań, cokolwiek, bo się zaczną jęki melepetów Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Odpadam. Dziękuję za wstępne oferty transportu! Quote Link to post Share on other sites
Kusza Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Dex - ja jede z Kielc, więc jak coś to mogę Cie zabrać (musiałbyś sie tylko jakoś tu doturlać). Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 No ja wiem, transport nie był problemem :D. Quote Link to post Share on other sites
Kusza Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Jak masz problem z transportem, to dla mnie nie ma problemu żeby zabrać Cie z Kielc. I tak jadę, auto duże... Jak coś, to kontakt masz, a zgadamy się pewnie bliżej pikniku. Jedyny problem, to taki, że prawdopodobnie będe musiał wracać w sobotę. Quote Link to post Share on other sites
Yessabel Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Ehh... ja chyba też odpadam. Sprawy niesnajperskie zajmują strasznie dużo czasu... Sorry. :/ Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Lambert, został tydzień do imprezy, a większość chętnych nie wie na co dokładnie się decyduje i czy jest sens jechać... Wiele osób ma kawałek drogi a pogoda nie rozpieszcza. Naskrob coś i motywuj, bo już specjalne wolne w robocie wziąłem :D Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Ja olewam, można się spotkać przy okazji innej imprezy, która jest pewna, zapowiedziana oficjalnie wszem i wobec. Quote Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Ja też odpadam, dla mnie aktualnie mało zachęcająco to wygląda. Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 No litości, chyba nikt się nie spodziewa, że piknik jest nadal aktualny co? :) Widać, że czymś innym się zajął albo coś mu wypadło i nie mógł tego dalej pociągnąć-takie życie... Choć info mógłby dać oficjalne. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Nie pisze od dawna, na pewno coś musiało wypaść. Quote Link to post Share on other sites
Aurendil Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 A tak chciałem spotkać dexa po drugiej stronie lunety :) Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 A tak chciałem spotkać dexa po drugiej stronie lunety :icon_smile: Etam, z Warszawy to połącz z 5lunet na x12 i go zobaczysz jak dłubie w nosie w madonionie ;) Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Dex nie ma lunety... Siłą rzeczy skoro Wojdatuz nie jedzie, to ja nie mam się jak dostać. A miało być tak pięknie.... może dałoby się to w połowie maja odpalić lub w czerwcu? Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 No albo w lipcu ;) Quote Link to post Share on other sites
Kusza Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Czyli kwestia pikniku upada powoli - nic to, może jak się zrobi cieplej to uda się reaktywować ideę. Oby ;) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 30, 2013 Author Report Share Posted April 30, 2013 (edited) Witam wszystkich! Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Sprawa oczywiście upadła - choć jak sądzę nie ostatecznie. Jest kilka powodów, za przyczyną których sprawy tak się potoczyły, w tym dwa podstawowe; Termin kwietniowy był ostatnim dla mnie możliwym - potem/obecnie jestem niedyspozycyjny. Niestety, pogoda uniemożliwiła wykonanie wcześniej pikniku. Co więcej jeszcze w przeddzień ( prawie.. ) naszego terminu leżał śnieg. To przede wszystkim spowodowało, że właściciel terenu poprosił o zrewidowanie naszych terminów - dla niego było niewykonalne przygotować teren w tej sytuacji dla naszych potrzeb a dla nas pogoda była kluczowa. To miał być ( ma być ) piknik a nie obóz przetrwania. Dlatego ten termin poleciał.. Przepraszam, że dopiero teraz o tym piszę. Nie pytajcie dlaczego.. 2. Druga sprawa, czyli co z nowym terminem pikniku; Teraz jest mi jeszcze trudniej deklarować - nie jestem pewny zbyt wielu spraw. Nie mogę obecnie dysponować swobocnie swoim czasem. Ale to się zmieni i sądzę, że uda nam się spoatkać w formule, którą sobie wymyśleliśmy. Właściciel terenu jest świetnym gościem i napewno podejmie nas jak tylko wymyślimy coś nowego. No chyba, że odechciało Wam się tego wypadu na grilla.. ;) Pozdrawiam, Lambert Edited April 30, 2013 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Ja tam chętnie przyjadę postrzelać - działo orbitalne przetestowałem na Niemcach ze skutkiem bardzo pozytywnym ( dla mnie, nie dla Niemców), oraz pogadać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts