ANTEK21 Posted December 1, 2018 Report Share Posted December 1, 2018 14 godzin temu, Budweiser napisał: Jak hi-cap SA pasuje to na logikę mid cap też. Niby logiczne, ale ? Przykładowo mid-kap BATTLEAXE ten: http://www.taiwangun.com/magazynki-aeg-mid-cap-2/polimerowy-magazynek-mid-cap-na-130-kulek-do-serii-m4-black-battleaxe?from=listing&campaign-id=19 nie pasuje, a taki sam hi-cap już tak. Quote Link to post Share on other sites
Deushee Posted December 25, 2018 Report Share Posted December 25, 2018 Witam Wie ktoś może jakie magi pasują do l85A1 Army? Quote Link to post Share on other sites
Bicozit Posted February 25, 2019 Report Share Posted February 25, 2019 Witam Wie ktoś jakie magi pasują do VFC vr16? Quote Link to post Share on other sites
puzel Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 19 godzin temu, Bicozit napisał: Witam Wie ktoś jakie magi pasują do VFC vr16? Ja używam midy castellan. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 Castellany w VR16 na stockowym zwalniaczu maga mi sie wypinały jak pomajtałem magazynkiem, to samo się dzieje z Hexami Castellana. Musiałem wymienić zwalniacz magazynka na Retro i poddać go modyfikacji aby głębiej wchodził. Quote Link to post Share on other sites
echofoxtrot Posted March 3, 2019 Report Share Posted March 3, 2019 Poszukuję magów mid cap które bez luzu będą siedziały w gnieździe G&G GC18 ;) Quote Link to post Share on other sites
cyprian Posted April 3, 2019 Report Share Posted April 3, 2019 Witam Jaki magazynek mógłbym dopasować do PTS Masada GBBR. Przekopałem sklepy, ale nigdzie nie ma do tego modelu. Quote Link to post Share on other sites
PVTSilver Posted July 3, 2019 Report Share Posted July 3, 2019 M4 ICS Yak Hexmagi castelana siedzą z luzem ale po ubiciu sprężyny podają świetnie nawet na wysokim Rofie. Na świeżej sprężynie pierwsze kilka kulek może wypluć na kilka metrów. Arcturus at-ak05 Mid capy Cymy do ak74/104 po spiłowaniu zaczepu przedniego zgodnie z oryginalnym magiem, siedzą sztywno, lepiej niż oryginał i podają bez problemu do ostatniej kulki. Bez piłowania nie wchodzą wcale. Magazynki Arcturusa (D-Day) dodawane m.in. do ich wersji AKMów nie pasują do Arcturus ak74. Wchodzą z klikiem ale komora hop-up nie równa się z "dziurą" i wypycha wkład maga ze skorupy. G&G GC 16 i podobne Metalowe low capy boyi wchodzą, mają luz ale podają. Hexmagi castelana wchodzą, mają luz ale podają. G&G mid cap wchodzą ale trzeba je wyrywać z magwella. Podają albo nie w zależności od nastroju. Nie polecam. Quote Link to post Share on other sites
Vito_Corleone Posted September 6, 2019 Report Share Posted September 6, 2019 (edited) SR16 (B.R.S.S.) BOLT Airsoft 1. SR16 (B.R.S.S.) Tan - BOLT Airsoft pasuję magazynek VFC mid-cap QRS 120 kulek do M4/M16, bardzo fajnie podaje, mocno się trzyma i prawie bez luzów. Co śmieszne, magazynki od firmy Bolt BA065 lub BA-065 nie trzymają się i wypadają. Problem magazynków VFC że są drogie- na 06.09.2019 rok w gunfire kupiłem po 65 zł. DEVGRU SF (B.R.S.S.) - BOLT Airsoft 2. DEVGRU SF (B.R.S.S. - black) - BOLT Airsoft magazynki na odwrót, nie pasują VFC mid-cap QRS 120 kulek do M4/M16, fajnie się też trzymają, ale podają przez raz... Tutaj sprawdziły się magazynki od firmy Bolt BA065 lub BA-065, tylko problem tych magazynków, że nie sprzedają się w Polce i muszę załatwiać we Włoszech po 9-10 euro. PS. pasowały również magazynki od Specna Arms, ale bardzo żle podawały, dodatkowo nawet te nieliczne podania co i były, precyzji zero. Te magazynki powalają precyzyjnością, każda prawie identycznie jednakowo leci. Pozdrawiam. Mam nadzieje że nie stracicie 2 miesięcy jak ja, na poszukiwanie magazynków. Edited September 6, 2019 by Vito_Corleone Quote Link to post Share on other sites
Badpixel Posted September 11, 2019 Report Share Posted September 11, 2019 Przeczytałem cały temat, ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Zakupiłem glocka 17 firmy UMAREX na CO2. Już po pierwszym magazynku było zdziwienie "to już?". 14 kulek w magazynku zniknęły w ciągu mgnienia oka. Szukam do niego dodatkowych magazynków, najlepiej tych powiększonych, extended powyżej 20 kulek. Nie jestem pewny, czy broń ma kompatybilne magazynki z systemem TM. Jeśli nie, to jakie zamienniki polecacie? Najtaniej znalazłem dostępny oryginał za 219zł https://allegro.pl/oferta/magazynek-asg-do-pistoletu-glock-17-gen-5-co2-8459021685 Quote Link to post Share on other sites
wojtas0305 Posted December 20, 2019 Report Share Posted December 20, 2019 (edited) Cześć, jakie repliki pmagów pasują dobrze do evolution airsoft lone Star border patrol? Te od specna arms latają jak gacie na kurtyzanie. Edited December 20, 2019 by wojtas0305 Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted February 7, 2020 Report Share Posted February 7, 2020 (edited) W dniu 4.12.2017 o 06:13, Head Crusher napisał: Bierz low capy M4 Battleaxe na 70 kulek. W M27 IAR Specny zapinały się bez problemu. Niby są ok, ale raz że czasami mają problem jak się ich porządnie nie dobije, dwa zawsze zostaje 5-6 kulek w magu. (Mowa o emagach) Podbijam temat bo szukam sprawdzonych metalowych stanagów do GFC12 (HK416), najlepiej lowcap Edited February 7, 2020 by Bober00 Quote Link to post Share on other sites
cramlorth Posted April 1, 2020 Report Share Posted April 1, 2020 Siemka, mam olbrzymi kłopot z magazynkami dedykowanymi do tr16 mbr 308sr G&G Kupiłem dwa i podają kulki losowo coś z nimi jest nie tak. Zmieniałem na dwie inne komory i to samo bez zmian. Czyściłem też. Stokowy mag podaje normalnie super. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted April 2, 2020 Report Share Posted April 2, 2020 6 godzin temu, cramlorth napisał: Siemka, mam olbrzymi kłopot z magazynkami dedykowanymi do tr16 mbr 308sr G&G Kupiłem dwa i podają kulki losowo coś z nimi jest nie tak. Zmieniałem na dwie inne komory i to samo bez zmian. Czyściłem też. Stokowy mag podaje normalnie super. Kupiłeś magazynki od G&G do TR16 MBR 308 czy magazynki innej firmy do replik typu AR-10? Quote Link to post Share on other sites
cramlorth Posted April 2, 2020 Report Share Posted April 2, 2020 G&G do tr16 mbr 308 sr/wh Quote Link to post Share on other sites
Medion1 Posted April 9, 2020 Report Share Posted April 9, 2020 (edited) Witam posiadam SCAR H od dboy czy ktoś wie gdzie można dokupić magazynki typu mid cap ? Ewentualnie czy od innych replik np. SR25 będą pasować? Edited April 9, 2020 by Medion1 Quote Link to post Share on other sites
Kulman Posted April 19, 2020 Report Share Posted April 19, 2020 g&g gc 16 mid capy od guardera, a może hexmagi od kublai ktoś użytkuje ? Quote Link to post Share on other sites
puzel Posted April 21, 2020 Report Share Posted April 21, 2020 Mi w GC16 midy guardera (bluebox) podają bardzo dobrze tak samo jak hexamagi castellan. Quote Link to post Share on other sites
dark_quar Posted January 19, 2021 Report Share Posted January 19, 2021 Wie ktoś jakie magazynki pasują do 1911 WE-tech? Quote Link to post Share on other sites
Luckyvader360 Posted January 14, 2023 Report Share Posted January 14, 2023 czy magi do AKM https://www.taiwangun.com/pl/magazynek-midcap-aeg/magazynek-mid-cap-na-150-kulek-do-serii-akm-black-cyma będą pasować do cymy 045 po dopiłowaniu czy coś? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts