Youpi Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Dzięki! Quote Link to post Share on other sites
czapkens1 Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Właśnie sobie przypomniałem o tym temacie, bateria zlinkowana przeze mnie wcześniej pasuje na styk, trzeba tylko było folię zabezpieczającą od góry delikatnie podciąć, żeby kable się schowały I wchodzi. Jak sobie poradziliście z długim spustem? Nie ukrywam delikatnie to przeszkadza jak się strzela semi podczas dłuższej wymiany ognia. Wiem, że jest regulacja ale ona jakoś wiele nie daje niestety Quote Link to post Share on other sites
ppszejdi Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 najlepsze wyjście to mosfet jefftronic https://gunfire.pl/product-pol-1152209472-Zaawansowany-uklad-procesorowy-V3.html w który wlutowujesz dwa kable i stycznik który jest włączany spustem rozwiązanie eliminujące łamiący się spust i dające nie samowity efekt i reakcje na spust. Quote Link to post Share on other sites
czapkens1 Posted April 9, 2018 Report Share Posted April 9, 2018 Obecnie zamówiłem zwykły mosfet z hamulcem, żeby był a jeśli zwolni się odpowiednia kasa to może się szarpnę na taki jak wysłałeś, dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
MikeOl Posted October 28, 2018 Report Share Posted October 28, 2018 Witam Interesuje się zakupem tej repki, przeczytałem już wszystko chyba na jej temat i widziałem kilka filmów na ytube; dochodzę do wniosku że są dwa wypusty replik: Pierwszy miał kable na przód, lufę wew 385mm, bebechy takie sobie ale lożyska 8mm i problem z dociskiem dystansera, z zewnątrz miał wycięte 4 otwory wentylacyjne na froncie pod górnym risem. Drugi wypust ma juz kable na tył aby bateria umiejscowiona była w kolbie i poprawione lepsze elementy gb (choć niektóre sklepy podają łożyska 7mm) i komory hop up, także lufę wew ma dłuższą bo 407mm(ale nadal stalowa), a z zewnątrz cztery otwory we froncie pod górnym risem nie są wycięte. Jeśli się mylę proszę mnie poprawić. Mam tez pytanie czy możecie podać wymiary baterii jaka maksymalnie zmieści się w replice i gdzie? Jaka max wejdzie do kolby i jaka do frontu za atrapę/wzdłuż lufy ? Myślę o wsadzeniu lipo 11,1v o wymiarach 128x21x17mm lub 105x34x26mm.. Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted October 5, 2020 Report Share Posted October 5, 2020 Witam. Odkopuję temat. Czy ktoś z użytkowników potrafił tuningować pod DMR - 500 FPS? Quote Link to post Share on other sites
ppszejdi Posted December 17, 2020 Report Share Posted December 17, 2020 WItam Z tuningiem na 500 fps nie ma żadnej trudności w uar Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted December 18, 2020 Report Share Posted December 18, 2020 Dokładnie. Tam siedzi normalny gearbox V3. Quote Link to post Share on other sites
asgszczepan Posted October 17, 2023 Report Share Posted October 17, 2023 (edited) Witam, odkopie temat , wrzucam fotki przerobionego Uara przeze mnie ;) troche go powycinałem, i wstawiłem szyne od g36 , a takze ucialem chwyt ktory byl niewygodny i wstawiłem chwyt A2 od Msbs Grot. :) tak to sie prezentuje, przedluzona lufa i siedzi w srodku 455 mm . Calosc skręcana na sruby, praktycznie bez kleju sie to trzyma. Szparki powstałe przy montazu chwytu zaszpachlowane . Problem długiego spustu rozwiązałem podklejajac kostke z tworzywa na dzwigni spustu pod bezpiecznikiem i skrocilem jego droge o polowe. teraz jest idealnie ;) Edited October 17, 2023 by asgszczepan Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted October 17, 2023 Report Share Posted October 17, 2023 @asgszczepantaki miks aug, tavora i Grota bezkolbowego. Według mnie wyszko kozacko. Quote Link to post Share on other sites
asgszczepan Posted October 17, 2023 Report Share Posted October 17, 2023 Dzieki :)) Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted November 26, 2023 Report Share Posted November 26, 2023 W dniu 17.10.2023 o 21:18, asgszczepan napisał: Dzieki :)) Zapytam się o gniazdo magazynka. 1. Jakie magazynki przyjmuje bez modyfikacji? 2. Czy musiałeś grzebać, aby mag trzymał się sztywno i spokojnie się wypinał? Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted November 26, 2023 Report Share Posted November 26, 2023 @asgszczepan Naprawdę bardzo ładnie to wyszło. Chwyt od Grota pięknie wpasowany. Ale gdzie trzymasz baterie i jaka się teraz mieści? Quote Link to post Share on other sites
asgszczepan Posted April 9 Report Share Posted April 9 W dniu 26.11.2023 o 23:47, Valor92 napisał: Zapytam się o gniazdo magazynka. 1. Jakie magazynki przyjmuje bez modyfikacji? 2. Czy musiałeś grzebać, aby mag trzymał się sztywno i spokojnie się wypinał? hej , 1. Ja uzywam battleaxe i wchodza lux i podaja elegancko. 2. jesli chodzi o samo gniazdo to przyjmuje wszystko praktycznie bo mam wersje poprawiona, nie musialem nic piłować. Jedynie z tyłu scianki gniazda podkleilem blaszke bo mial luz W dniu 27.11.2023 o 00:10, Huba_lbn napisał: @asgszczepan Naprawdę bardzo ładnie to wyszło. Chwyt od Grota pięknie wpasowany. Ale gdzie trzymasz baterie i jaka się teraz mieści? Bateria w mojej wersji była w kolbie tuz za gearboxem, miejsca jest sporo , aktualnie mam tam duza kostke 11.1 v 2200 mah Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts