wenksta Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Możesz być pewien że to dobra broń.Jest ładna ale troch ciężka ale to nic każda taka jest zależy co kupisz jakieś guwno z ryniacza czy jakiegoś dobrego z allegro lub innego sklepu z brońmi Quote Link to post Share on other sites
Krypton Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 U mnie jedyne problemy ze spustem to wygięcie się toszeczkę jednego ze styków bo ok 20 tysiącach kulków :) A lunetka TM w A1 jak dla mnie jest świetna. Mam oba AUG'i i oba są równie funkcjonalne :) Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Ma ktoś pojęcie gdzie można kupić lowcapy? Pisałem do Gunfire i Taiwanguna i odpisali, że nie wiedzą kiedy będą mieli. Na Specshopie od kliku miesięcy mają status niedostępne. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 W specshopie napisali mi, że transport jest na granicy i powinny być niedługo.. czekam i tydzień i nic... z zagranicy można sprowadzić. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Na wgc mają 45 kulkowe KA i 80 kulkowe TM, na gunnerairsoft mają 80 kulkowe BE. Jakiś tydzień temu były dostępne wszystkie. Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Na WGC i gunnerze widziałem, ale raczej interesują mnie polskie sklepy. Jeszcze ze 2 miesiące temu widziałem w paru BE i TM. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Jak "rozkładają" się kulki w magazynkach TM? Tak jak w midcapach, w kształcie litery U? Oraz czy jest możliwość rozebrania maga TM w celu jego dociążenia? btw te magi od BE to przypadkiem nie miały pojemności 45 kulek? Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 btw te magi od BE to przypadkiem nie miały pojemności 45 kulek? Z tego: http://www.gunnerairsoft.com/catalog/produ...products_id=104 wynika że mają pojemność 70 kulek. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Właśnie co do tego miałbym wątpliwości. Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 (edited) Mam przed sobą maga od BE i udało mi się upchnąć do niego 61 kulek - nowy nie jest. Tak mi się przynajmniej wydaje jest od repliki aug-BE ciemniejszy od maga TM Edited November 24, 2007 by kermit Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Czy ktoś miał do czynienia z magami King Arms? Znalazłem coś takiego ale $6.6 za jeden to jakoś podejrzanie mało. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 King Arms ma takie magi w swojej ofercie (może niedługo jakieś części do AUG'a wypuści, albo AUG'a). Dość tanio, z tego co widać, to kulki układają się w taką niedokończoną 8'kę, a w TM jest to chyba kształt U. Ciekawe jak z niezawodnością. Quote Link to post Share on other sites
lup Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Dziś wypatrzyłem cosik takiego: http://www.gunnerairsoft.com/catalog/produ...products_id=717 A podobno już nikt tego nie robi... :) Quote Link to post Share on other sites
Arawath Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Mam pytanie, bo nie znalazłem nigdzie wcześniej. czy mag JG pasuje do steyera TM? http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...-do-AUG-JG.html Quote Link to post Share on other sites
Krypton Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Po pierwsze - pasuje Po drugie - nie wchodź na tą stronę , a przynajmniej tam nie kupuj... Po trzecie - jakość tych magów jest wątpliwa , czasami podaje kulki , czasami nie... Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Ale najlepiej chyba kupić maga od TM ze specshopu i mieć pewność:) TM jak dobra prezerwatywa- nie boisz się o wpadkę/wypadek:) Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Tak pasuje sam posiadam takiego w AUG TM i podaje prawidłowo kulki. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 (edited) Po trzecie - jakość tych magów jest wątpliwa , czasami podaje kulki , czasami nie...- są dobre. Kumpel jedzie na nim od jakiegoś czasu a AUG sieje i sieje tymi kulkami. Abstrahując ŚMIERĆ HI_CAP'OM- psują klimat. Edited December 12, 2007 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Ktoś miał kiedyś problem z wysuwająca się lufą zewnętrzną?? bo mi ni z gruchy nie z pietruchy wyjechała lufa wewnętrzna i nie chce się dziedzieć gdzie powinna, zrobiłem prowizorkę no ale ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić?? Dokręcanie śrubek nic nie daje :/ Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 (edited) Śrubka pod rączką za to odpowiada jest niedokręcona. Wkręć dobrze śrubkę (najpierw zdemontuj rączkę)i zabezpiecz lakierem na gwincie - sam tak miałem raz prawie zgubiłem lufe zewnętrzną. Edited December 13, 2007 by kermit Quote Link to post Share on other sites
Krypton Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Ja właśnie lufę raz zgubiłem na strzelance XD Przetarł się imbus który przytrymuje tą lufę. Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Zrobiłem to już dzięki wielkie. No ale nie wiem kto wymyślił żeby ją tam zamontować?? i jeszcze tą rącze rozłożyć (a później zmontować z powrotem) to prawdziwa droga przez mękę Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Mam durny problem. Nie mogę zdjąć stopki kolby w AUGu. Replika CA, nie miałem wcześniej z AUGiem do czynienia, a nie chcę nic urwać. Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Na początku mocno siedzi, trzeba ją nacisnąć lekko na środku i podważyć paluchami z boku (tylko trzeba użyć siły) Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Dzięki, dało radę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts